Poslednji tekstovi

Vaspitač pedofil iz Odžaka osuđen na VIŠE OD 18 GODINA
Podsetimo, I. O. (28) uhapšen je u maju 2023. godine zbog sumnje da je počinio šest krivičnih del...
Vesti

Primitivni refleksi: Skriveni uzrok poteškoća u govoru
Da li se Vaše dete bori sa da održi fokus na zadacima, da sedi bez vrpoljenja ili sa savladavanje...
Promo objava
Odgoj i razvoj

Šta ću kad kaže ono što ja mislim.
. Mada podugački su postovi, mož' bit da sam nešto permutovala.
. Znas li ti kako je sad tesko nabaviti domaca jaja, zima je koke ne lezu jaja bas mLogo. No to je eto nesto sto mene zivcira u vezi nje ali istrpim (i pita joj je stvarno fenomenalna) iako mozda ja kad ona ode necu imati nijedno domace jaje za D ali eto... To su sitnice koje svima nama idu na zivce. Ali eto ja mogu reci da sam vernik iako ne idem cest u crkvu, pomolim se skoro svaki dan Bogu nekad i vise puta na dan a uglavnom pre spavanja u sebi ocitam Oče naš ili Vjerujem i "prozborim" koju s Bogom i to je to. Gledaj to s ove strane. Bog je dobar i ako ti ih je i dao takve u tvom zivotu mozda su oni tvoje iskusenje. Eto mozda treba da te "crne misli" prosto izbacis. Ne obazires se. Gledaj svoju decu. I kao sto sam ti i rekla ako oni hoce da budu sa decom nek tvoj muz njih odvede neka se igraju sa decom tetke babe i ko sve hoce. Ako tvoja deca njih vole onda je to sasvim ok. Ako ne, onda je to druga prica. Tj ako deca ne uzivaju kad su tamo. Pokusaj prosto da "dodjes k sebi" i da malko odmoris zivce, das ne razmisljas ko je sad sta rekao za tebe, da li ovo ili ono, da li su te ogovarali, svete li se ili ne. Iskoristi eto bar ovo vreme dok se ne posecujete cesto da danes dusom i odmoris zivce.
. Deca ce se razboleti i ovako i onako. Povesces ih u prodavnicu neko ce kinuti, icice u vrtic, odvesces ih negde na igraliste i td. Mislim da ni oko toga ne treba da se sekiras i nerviras. Ja se nijednom nisam iznervirala sto su mi "gosti bolesni"