Zdravo mamike... Ovde se stanje ne menja, decica bolesna non stop, a jos kad cujem starce kako im tesko pada ovo vreme, pa jadni oni samo se vakcinisu protiv gripa itd, itd. I samo se zale nesto... Kao da samo oni stari treba da zive, ma ...
da decica sto pre ozdrave
IZVORNA PORUKA: Macaki
sanjice i mati, i ja imam vec neko vreme vrtoglavice. proslog meseca sam vadila krv i anemicna sam. sad pijem terapiju. gvozdje mi je bilo 5,3 a od 9-20 su ref vrednosti, a hgb mi nisu uradili, nisu imali reagense. al nisam htela da vadim ponovo, svejedno pijem lek. meni je malo frka jer jos uvek dojim, pa sam onda ubacila jos svasta od prirodnih stvari u ishranu..
Ja sam juce bila po uput, cekam da mi prodje ciklus pa da dajem krv Ne znam, bas me zabrinjava sve ovo, nikad, ali nikad do sad se nisam ovako osecala, ova druga trudnoca me upropasti nacisto. I vise ne dojim. Jos neka dr na staziranju pa kaze sumnja na anemiju. Gledala mi zenice...
MK i Mita se svuda penje, poceo je bas rano da se "kaci " po namestaj, samo je mnogo lakse od kad je naucio da silazi i da ide nogama i dupetom a ne glavom. Stolice u trpezariji su nam uvucene u sto tako da jos nije probao da se popne, ali ga tata naucio da ga djiha kad odemo kog svekija na stolici ( a ona samo kuka za stolice da se ne rasklimaju)

pa mislim da je i tvoj mali mozda hteo da djiha.
Sanjice ,
Torbica je carica

Ja mislim da kad pocnem da radim necu moci ni da vas citam, onako pred spavanje sa tel. Jao, kako li cu da se naviknem.
Mi zbog slinaodlazemo ovu trecu dozu vakcine bas dugo.
< Poruku je uredio mati -- 11.12.2014 13:10:09 >