writing-img

RE: Čekamo dve crtice 01/15 [chat]

clock-img

19.01.2015, 15:17

clock-img

buba.marica

pencil-img

641

VAlerie lepo si to rekla ! Ko moze da ceka user posted image mene ubija ovo iscekivanje ... a treba da cekam jos 10 dana user posted image

clock-img

19.01.2015, 15:53

clock-img

Tanjica81

pencil-img

550

Bekolino,Valerie,Tatjana cestitam vam... user posted image

Didy kad radis test?
Evo da vas sve povucem jaaaaakoooo...

Kiškum user posted image user posted image

clock-img

19.01.2015, 16:34

clock-img

Didy

pencil-img

7282

Ooooo, kakve lepe vesti!
Valerie, Tatjana, čestitam! user posted image Baš se radujem zbog vas!
Ja ću test krajem nedelje raditi, pošto u četvrtak ne treba da dobijem. Prilično sam cool ovog meseca.
Tatjana, sećam te se iz trudničkih tema od pre 4 godine, bile smo zajedno u prvom tromesečju, nažalost samo kratko.

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

19.01.2015, 19:40

clock-img

buba.marica

pencil-img

641

Dobro veče crtice user posted image

Da li ste imale iskustva ili čule da neko jeste imao iskustva sa Clearblue testovima ?
Na njima (ne onim digitalnim) piše da otkiravju trudnoću 5 dana pre neočekivane user posted image koliko je to realno?

clock-img

19.01.2015, 19:52

clock-img

megi85

pencil-img

259

Jaoooo kakav dan drage moje cure cestitam vam od srca i skolsku vam trudnocu zelimuser posted image
Ja vas sve lijepo cekam i vucem iz sve snage pa da zajedno idemo u trudnicke temeuser posted image
Sve vasuser posted image

clock-img

19.01.2015, 20:15

clock-img

cockic

pencil-img

4591

Cestitam valerie,tatjan@ user posted image

clock-img

19.01.2015, 20:44

clock-img

Lisa Simpson

pencil-img

792

Valerie tatjan@user posted image user posted image user posted image
Kakav divan dan za crticeuser posted image
Nadam da je bio srećan i za Maraj, rekla je da danas ide na FET

Buba marice čekićamo zajedno i ja isto čekam kraj meseca, danas 20dc

< Poruku je uredio Lisa Simpson -- 19.1.2015 20:52:55 >

clock-img

19.01.2015, 21:04

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

najprije da čestitam svim novim trudnicama, i da poželim da vas bude što više!user posted image

Čitam šta pišete, vidim ima nekih nedoumica. Ja nisam stručnjak, ali koliko znam:

Velike boginje su variola-one su iskorjenjene hvala Bogu.
Male boginje su morbille-bilo je neki dan u novinama da je počela epidemija, nažalost. Te boginje znaju biti jako opasne za trudnice-plod.
Ovčje boginje su varičele-zovu ih još i vodene kozice. One su malo "povoljnije" za trudnice, tj, ako ih je trudnica preležala, onda je sigurna i ona i plod. Možete uraditi test ako niste sigurne jeste li ih preležale.

Evo Bekolino
Trudnoća i varicelle

Edit: ono što se najčešće pojavljuje kod djece po vrtićima, školama su upravo ove varičele i njih je dosta nas preležalo ali sam primijetila da baš dosta roditelja brka ove tri vrste boginje, pa mogu da ti kažu i da su velike, i da su male, a ono na kraju budu ovčje.

< Poruku je uredio choopa choops -- 19.1.2015 21:18:25 >

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

19.01.2015, 21:36

clock-img

rasa_

pencil-img

147

Dobro vece, drage moje. Ja jos uvek nisam kupila testic za sutra. Ako ne dodje do cetvrtka, petka...radim test. user posted image

clock-img

19.01.2015, 23:58

clock-img

Sosa Mena

pencil-img

2082

Dobro vece.

user posted image [/url]]Da cas_tim.

Nakon 53 dana pao ses user posted image

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

clock-img

20.01.2015, 00:04

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18958

Dobro veče, ja imado keks sinoć, opravih muža pred basket, ode nasmejan user posted image

clock-img

20.01.2015, 00:07

clock-img

Sosa Mena

pencil-img

2082

To sad sto si imala pa tek za devet meseci. user posted image

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

clock-img

20.01.2015, 00:09

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18958

I ti i ja zajedno jedno 9 meseci da odmaramo debele user posted image

To mu bio nagradni za ovaj mesec, prošlo 11 dana od O, čekam user posted image da stigne.... ako stigne... nema je a 23dc

clock-img

20.01.2015, 00:13

clock-img

Sosa Mena

pencil-img

2082

Moje sanse u ovom mesecu suravne sedmici na loto-u user posted image

Preporucujem da se test radi na Svetog Savu. Ima da dobijes jednu malu Manju user posted image

Patrijarh Pavle

clock-img

20.01.2015, 00:16

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18958

Na Sv Savu? racunala sma nesto, da jesam kojim slucajem user posted image termin bi bio 3 okt, ne mogu ja bez vagica nikako user posted image

Ivku smo napravili 17 januara, na rodjendan moje sestre, da nije pao sneg i mi otisli u KG na njen rodjendan ne bi bilo Ivke user posted image

< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 20.1.2015 0:18:26 >

clock-img

20.01.2015, 00:18

clock-img

Sosa Mena

pencil-img

2082

Meni je sa Manjom bio 4. oktobar. A test sam uradila na Svetog Savu. Secam se da se popa tako slogirao da je jedva odrzao liturgiju. user posted image

Patrijarh Pavle

clock-img

20.01.2015, 00:19

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18958

Ja 31 januara, kako se svega secam kao da je juče bilo

Pa kad mu drmneš vrtoglave vesti pred važan poso! user posted image

< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 20.1.2015 0:20:07 >

clock-img

20.01.2015, 00:19

clock-img

Sosa Mena

pencil-img

2082

IZVORNA PORUKA: Sosa Mena

Meni je sa Manjom bio 4. oktobar. A test sam uradila na Svetog Savu. Secam se da se popa tako slogirao da je jedva odrzao liturgiju. user posted image

A mi Manju 9-og januara na nasu krsnu slavu. user posted image I to da tasta ne bese dosla u goste ne znam da li bi bilo. user posted image

Patrijarh Pavle

clock-img

20.01.2015, 00:20

clock-img

Sosa Mena

pencil-img

2082

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Ja 31 januara, kako se svega secam kao da je juče bilo

Ako mi verujes za svaku trudnocu u prste znam sta je bilo i kako. To se ocigledno nikad ne moze zaboraviti.

Patrijarh Pavle

clock-img

20.01.2015, 00:21

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18958

I nama tašta bila zadnje tri nedelje, e ako smo napravili dete sa sve mojom mamom u drugoj sobi.... user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.01.2015, 00:23

clock-img

Sosa Mena

pencil-img

2082

To je dobitna kombinacija. Znaci bice filozofsko- alapacasta devojka user posted image

Patrijarh Pavle

clock-img

20.01.2015, 00:24

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18958

Da da kao ova prva, kaže moja mama pre neko veče "Što me nešto boli glava" a Ivka odgovara "MOra da si bako mnogo razmišljala" user posted image

Filozofičarka user posted image

clock-img

20.01.2015, 00:25

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18958

Odo da se izbanjam pa u krpe, ovaj moj me već sat vremena pogledava popreko user posted image
Laku noć Popadijo imenjakinjo user posted image

clock-img

20.01.2015, 00:26

clock-img

Sosa Mena

pencil-img

2082

user posted image ona i Manja kao da su sestre.
Pazi situaciju. Igraju popa i Manja sah. Mislim igraju ona ima zelju ne kapira nista ali joj popa objasnjava sta da radi. I tako kaze on njoj pojeo sam ti konja, pojeo sam ti lovca ... A ona ga gleda i kaze mu: Sad znam sto si debeo. Sve si mi pojeo. user posted image

Patrijarh Pavle

clock-img

20.01.2015, 00:27

clock-img

Sosa Mena

pencil-img

2082

Laku noc. Ja sam mog iskoristila sad mogu da visim na net. user posted image

Patrijarh Pavle