Poslednji tekstovi

PROLEĆE: PRAVO VREME DA VAŠA KOŽA IZGLEDA MLAĐE OD VAS
Prolećno veliko spremanje u modernom dobu ne podrazumeva kućne poslove, već primenu novih planova...
Promo objava
Nega kože

Psihomotorni razvoj bebe
Prva godina života deteta predstavlja jedno od najintenzivnijih i najuzbudljivijih razvojnih razd...
Promo objava
Sve o bebama

, mozda da probas da ne ukljucujes masinu za susenje svaki dan.
) sad grejemo i nocu i danju punom parom., masina za ves, suilica rade barem jednom dnevno, bojler mi je non stop ukljucen (nije povezan na grejanje) i takooooo ali vodu placam kao da pijem direkt' sa izvorista sa nitima zlata, racuni su oooogromni...to svekar placa
i ne zanima me da preuzmem jer je osao neki dug od pamtiveka pa se razvlaci, a onda je mm tetka koja ima kucu u dvoristu koristila nasu vodu, tj nije imala svoj vodomer
Ne pitajte kako, nemam pojma. Grejemo se na gas, centralno i topla voda u kupatilu je na gas, jedino mi je u kuhinji mali bojler na struju, ali on stoji na mlakoj vodi, jer gotovo ništa ne perem na ruke, sve u mašinu za suđe trpam. Veš uključujem noću na jeftinoj struji, imam odloženi start i namontiram da krene oko 5h ujutro i završi tu negde dok je jeftina struja. Ali skoro svakog dana perem bar još jednu mašinu i na skupoj. Peglam skoro sve i to na skupoj. Zamrzivač nemamo.
Mašina za veš i sudomašina se programiraju za noćno pranje kada god je to moguće (mada ne retko imam i dve ture veša i dve ture sudova za pranje. Od kada vlada besparica trudimo se da ne gore sve sijalice po stanu, iako smo sve zamenili na štedljive, tv gasimo kada nismo u prostoriji mada to i nije lako jer klinci nonstop vršljaju tamovamo pa pale,gase...
a i nama stiže oko 7 hiljada, prošli mesec (decembar) 9.000,00. + Infostan i ostali računi.
..ali radim kad mogu..