Poslednji tekstovi

Svima vama koje pitaju - kad će beba ili šta čekate?
Koliko god bili veliki podrška okoline i poverenje u lekare, jednako je važno da vi sami celim sv...
Promo objava
Pripreme za zatrudnjivanje

POKLANJAMO "Mesec kornjače", novi roman Hane Gold
Novi roman Hane Gold idealan je za sve koji vole prirodu i žele da sačuvaju njeno savršenstvo još...
Promo objava
Promo kutak

, mozda da probas da ne ukljucujes masinu za susenje svaki dan.
) sad grejemo i nocu i danju punom parom., masina za ves, suilica rade barem jednom dnevno, bojler mi je non stop ukljucen (nije povezan na grejanje) i takooooo ali vodu placam kao da pijem direkt' sa izvorista sa nitima zlata, racuni su oooogromni...to svekar placa
i ne zanima me da preuzmem jer je osao neki dug od pamtiveka pa se razvlaci, a onda je mm tetka koja ima kucu u dvoristu koristila nasu vodu, tj nije imala svoj vodomer
Ne pitajte kako, nemam pojma. Grejemo se na gas, centralno i topla voda u kupatilu je na gas, jedino mi je u kuhinji mali bojler na struju, ali on stoji na mlakoj vodi, jer gotovo ništa ne perem na ruke, sve u mašinu za suđe trpam. Veš uključujem noću na jeftinoj struji, imam odloženi start i namontiram da krene oko 5h ujutro i završi tu negde dok je jeftina struja. Ali skoro svakog dana perem bar još jednu mašinu i na skupoj. Peglam skoro sve i to na skupoj. Zamrzivač nemamo.
Mašina za veš i sudomašina se programiraju za noćno pranje kada god je to moguće (mada ne retko imam i dve ture veša i dve ture sudova za pranje. Od kada vlada besparica trudimo se da ne gore sve sijalice po stanu, iako smo sve zamenili na štedljive, tv gasimo kada nismo u prostoriji mada to i nije lako jer klinci nonstop vršljaju tamovamo pa pale,gase...
a i nama stiže oko 7 hiljada, prošli mesec (decembar) 9.000,00. + Infostan i ostali računi.
..ali radim kad mogu..