writing-img

RE: Čime vas je muž danas iznervirao?

clock-img

19.06.2015, 22:22

clock-img

QueenJ

pencil-img

2252

Pa da malo nasmejem ove moje drage žeMske. 'ajte u kafanu, poslužila sam pićence!

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

clock-img

19.06.2015, 22:59

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

IZVORNA PORUKA: QueenJ

Moj je danas, za promenu bio ok. Ali, hajde, da se upišem u temu, isflekao je posteljinu (ako znate na šta mislim)... user posted image user posted image

mmmm pio je sok u krevetu??? jeo cokoladu?? ili visnje??? nemam pojma na sta si mislila user posted image hihihi

< Poruku je uredio bubulence -- 19.6.2015 23:00:32 >

clock-img

19.06.2015, 23:13

clock-img

QueenJ

pencil-img

2252

Daaa... Jeo čokoladu... user posted image

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

clock-img

20.06.2015, 03:44

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

user posted image ivanka!
Ma nista mu nisam spremala!

clock-img

20.06.2015, 03:57

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

Von jel bar dosao kad si jos budnauser posted image
Ili ga cekas sa "usranom motkom"user posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

20.06.2015, 07:20

clock-img

mali_mis

pencil-img

5129

I ja da se upisem za ovaj mesec. Juce mi se trtio u kuhinji dok sam spremala klopu, pa sve ono baca pogled preko mog ramena, kako me samo to tek nervira user posted image

clock-img

20.06.2015, 07:29

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

Nadrndan je i mnogo me nervira ta njegovs negativa.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

clock-img

20.06.2015, 07:31

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Stigao je u 21!,na kypanje dece!

clock-img

20.06.2015, 07:35

clock-img

jabudic

pencil-img

5894

Ja udjoh samo da vidim ko se nervira od rane zore user posted image
Mene mm vise ne nervira. Kad prodjes sto smo mi prosli, toliko mjeseci bolnice i strepnje shvatis da nista nije vaznije od toga da smo zdravi i da se volimo.
Ponekad me nervira kad se razvlaci po citav dan s kreveta na krevet, ali nadoknadi vec sjutri dan, pere sude, sprema dorucak, itd. Kad ce doci ili gdje ce otici, to me ne zanima. Samo neka je dobro. Ako se meni negdje ide, a njemu ne ide -Boze moj, nismo se rodili zajedno, spakujem djecu u auto i au revoir.

clock-img

20.06.2015, 08:00

clock-img

jabudic

pencil-img

5894

Von, mala su djeca, umorna si, sve su te faze normalne i kroz svaku sam prosla. Ja sam moje bukvalno sama odgajila, do jedno 2g unazad. Bila i umorna i nervozna i nervirao me, ali sve prodje. Nije ni njemu bilo lako, za to vrijeme je radio 2 posla i pravio nam kucu. Najmanje je tu bilo zadovoljstva, ali neke stvari moraju da se odrade, pa se posle uziva. Kad J bude imala godinu i po-dvije, bicete opet kao tinejdzeri.

clock-img

20.06.2015, 09:06

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Sigurno si u pravu jabudic! Jos me stiglo sto sam morala sama da pisem zalbu za vrtic,jbt sve sama-sa decom! Znam kroz sta si prosla i sad ti je bolje,nadam se da ce tako i meni biti!

clock-img

20.06.2015, 10:40

clock-img

wivern

pencil-img

8800

Setila sam se Emicinog posta. Danas kaze mm malisi "sine pusti nas maaalo da uzivamo i da nam nisi stalno u rukama" i onda kad je video moju facu brzo je dodao "doduse vise mami nego meni" ahahahaha
Odlepicu od pitanja gde je, kako, kad , kuda...kao da sam na moru sa dvoje dece.On covek posao na odmor i ostavio mozak kuci a ja treba da razmisljam o svemu. Vrhunac nervoze kad juce na plazi nije umeo da sastavi sator nego sam mu otela iz ruke i namestila. Kaze covek "danas sam izuzetno glup" malo je falilo da mu kazem "ne nego izuzetno bezobrazan"

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

clock-img

20.06.2015, 17:29

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

Jaooo wivuser posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

21.06.2015, 09:04

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

idi bre wiv,nasmeja me!
to je bas ono sto sam pisala pre neki dan,prave se da ne znaju,i onda mi preuzmemo! user posted image

clock-img

26.06.2015, 18:54

clock-img

Kata90

pencil-img

3329

aaaaaaaa znaci ludim,user posted image lepo se dog idemo u prodavnicu da nakupujemo sve sto mi fali u kuhinju od namernica.......ono klinac on zaspo,ja ga budim ocemo ici on nista.......doslo mi da ga cusimuser posted image lencuga.....oni su stalno umorni......Da nebi ja teglila mozda sve iz prodavnica,a on nista da ne uradi user posted image e sad ce lepo ici sam kad bude hteo neinteresuje me.........

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

clock-img

26.06.2015, 19:03

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Ih Kato njima se uvek spava...i moj tako kada dođe sa posla ruča i legne da malo prebaci...ali to se otegne na 2 ili 3 sata,pa kad ustane ubrzo bude vreme opet da spavauser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

26.06.2015, 19:09

clock-img

Kata90

pencil-img

3329

Bas mi je veselo,sad kad je kuci i kad ne radi privatno htela sam da se to obavi......ma haos

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

clock-img

26.06.2015, 23:08

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

Ja bih u ovu temu trebalo da zalazim paaaaaaaaaaaaaaaa 3-5 x dnevno user posted image

Malocas bio sa k do prodavnice i ja mu napisem sta da kupi u vidu SMS poruke, a on zaboravio paradajz, krastavac i meni cigareeeeeeeeeeeeuser posted image

< Poruku je uredio Klarita -- 26.6.2015 23:09:53 >

clock-img

26.06.2015, 23:10

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Ja ovde ne smem ni da pisem user posted image Mnogo me nervira u zadnje vreme,ali bas mnogooooouser posted image

clock-img

26.06.2015, 23:15

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Evo ga moj se skoro probudio ...posle podnevne dremke,i već planira kada ćemo lećiuser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

26.06.2015, 23:17

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

Dodje mi ponekad da ga zadavim, izvadim mu grkljan, odsecem onu stvar...cekaj, smem li to ovde da pisemuser posted image nemoj da se posle upotrebi na sudu protiv meneuser posted image Salim se...nervira me toliko da se ponekad zapitam "Boze, kako sam sebe uspela da zajeb** ovolikouser posted image

clock-img

26.06.2015, 23:19

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

IZVORNA PORUKA: Klarita

"Boze, kako sam sebe uspela da zajeb** ovolikouser posted image

Juce sam ovo izgovorila i pommislila 10000 puta user posted image

clock-img

26.06.2015, 23:27

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

hahaahahah Klarita, cuti, ne preti naglas user posted image ...

clock-img

27.06.2015, 02:03

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

IZVORNA PORUKA: Klarita

Dodje mi ponekad da ga zadavim, izvadim mu grkljan, odsecem onu stvar...cekaj, smem li to ovde da pisemuser posted image nemoj da se posle upotrebi na sudu protiv meneuser posted image Salim se...nervira me toliko da se ponekad zapitam "Boze, kako sam sebe uspela da zajeb** ovolikouser posted image

Mislila sam da sam jedina sa tim idejama!! Evo sad skidam J temperaturu..
A on hrce covek!! Otac kolac!

clock-img

27.06.2015, 08:52

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Slična su nam razmišljanja,uglavnom imam te misli kad T ne spava a njema ni ne pada na pamet da on ustane.Inače ga volimuser posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...