IZVORNA PORUKA: Maraj
Um
ja ceo dan danas se izlezavam i osluskujem oce li se moj bekan pomeriti. Za sad nista.
ksze mi drugarica ona je bukvalno videla da joj se stomak pomerio prvi put i to u 17.nedelji
How yes no!
Evo meni se pomjera, ali tek u 28.
Samo da vam se javnem, nemam vremena da pišem. MM je izašao u petak, ali smo se dugo zadržali u PG, pa čekali skoro 2h u koloni, bio neki udes, dok smo stigli u BD, otišli po djecu, bio uveliko mrak. Onda mu nije bilo baš dobro, tako da nisam stigla da se javim. Koliko god sam imala posla sama sa djecom, sad imam još više, jer je on ipak prošao operaciju, i ne može bukvalno ništa da radi. Ali je makar psihički lakše kad je tu. Još smo u pripravnosti to malo vode što je ostalo da li će da spadne ili poraste, tako bolje da odmara. Kako nisam radila u petak, u subotu sam se razbila od posla, i nisam sve završila. Rodjendan je bio juče, ali nisamo ga smjeli slaviti i rizikovati da nam dodje neko bolesno dijete, tako da smo planirali za sledeći vikend, nadam se da će se mm ustabiliti do tada. U četvrtak ide na kontrolu, a ja na EUZ.
Tako, samo da vas ljubnem, pa pišem kad stignem.

Nadam se da ste sve dobro!
< Poruku je uredio jabudic -- 26.4.2015 19:11:35 >