cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne nagrade!

clock-img

24.04.2015, 16:04

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

Cure čestitam! user posted image
A ja častim u kafani, podrazumeva se!user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

24.04.2015, 16:05

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Mod user posted image cestitke za istrajnost

clock-img

24.04.2015, 17:31

clock-img

Kata90

pencil-img

3328

Bravo moduser posted image

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

clock-img

24.04.2015, 18:13

clock-img

branki*

pencil-img

20828

cestitam,draga mod,vala zasluzila si,trebalo je onoliko kliktatiuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

24.04.2015, 18:42

clock-img

Kraljica86

pencil-img

15

Jesu li izasli rezultati igre?

clock-img

24.04.2015, 18:43

clock-img

superm

pencil-img

3244

Mod, user posted image

3 je moj srećan broj!!!

clock-img

24.04.2015, 18:52

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Kraljice imas pregled svakog dana sa desne strane

clock-img

24.04.2015, 18:54

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Kraljice ovde sa desne strane gde je medvedic i pise budi i ti lino pobednik. Klikni tu i videces rezultate

clock-img

24.04.2015, 18:58

clock-img

Kraljica86

pencil-img

15

Hvala,ali to znam,nego jeli to zvanican spisak?

clock-img

24.04.2015, 19:21

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Pa da imas dole da kliknes pise ti pogledaj celi spisak i tu imas pregled dnevnih nagrada a i ovih ukupnih

clock-img

24.04.2015, 19:23

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

jao ja se sad borim sa pitanjima - a kada ću da dobijiem Lino paket?! user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

24.04.2015, 19:26

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

IZVORNA PORUKA: Modessty RR

jao ja se sad borim sa pitanjima - a kada ću da dobijiem Lino paket?! user posted image

user posted image stvarno ste zasluzile a paketic je bas lep

clock-img

24.04.2015, 19:29

clock-img

Figaro88

pencil-img

4199

Bravo Moduser posted image Paketi su super,pogotovo onaj meda.I mi se borimo sa istim pitanjem vec dva danauser posted image

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

clock-img

24.04.2015, 19:32

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Jao medvedic je najsladji. Videla sam ga na slici dunjeRR

clock-img

24.04.2015, 20:56

clock-img

marketing RR

pencil-img

5126

Hvala vam svima na učešću, bili ste sjajni user posted image

Obajvićemo uskoro zvaničan spisak, nakon provere regularnosti takmičenja, a zatim ćemo dobitnike od 27.4.2015. kontaktirati putem privatne poruke da dostave podatke.

clock-img

24.04.2015, 21:02

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Cestitam svim dobitnicama! Svaka cast, i na istrajnosti a i sreci ! Mi smo se malo razocarali ,zamalo da osvojimo nagradu u sredu,pred sam kraj izgubismo.Ali kao sto je neko rekao,sa malom bebom i njih jos dvoje pored,tesko.
Uzivajte !!!! Bravo Mod !

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

clock-img

24.04.2015, 21:05

clock-img

Anoniman

Mila, i ja sam se u sredu takmicila, Tekilica je igrala kao da 100 njih klikce za nju, odjednom se pojavio i onaj Memento, i nista.

clock-img

24.04.2015, 21:09

clock-img

mila83

pencil-img

3821

bukvalno su se odjednom pojavile,ceo dan sam bila druga,cak mi je cerka kliktala,vijala mece...a sta sad,igra je to. Bice srece drugi put !

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

clock-img

24.04.2015, 21:11

clock-img

serpica

pencil-img

8707

I ja cestitam svima mada mi je nema ikona sa desne strane da vidimn ko je sve osvojio nagrade
Mod sutra u pravoj kafani ne ovde user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

24.04.2015, 21:48

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Mod cestitam draga na glavnoj nagradi,svaka cast user posted image Meda je presladak ja bih najvise volela njega jer proizvode mozemo kupiti.Ali mece je bilo neuhvatljivo user posted image Volela bih da je vise stalnih clanica ucestvovalo i pobedilo,bas mi krivo za Um sto nije uspela.
Mene je A.videla kada sam kliktala i sad samo pita kada stize Lino user posted image A u ormaricu ima dva pakovanja Lino njamy user posted image

clock-img

24.04.2015, 21:50

clock-img

Anoniman

Veselice pa i vi dobijate meceuser posted image

clock-img

24.04.2015, 21:54

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Ne draga,dnevne nagrade ne dobijaju.Samo glavne i oni sto su nasli mece.

clock-img

24.04.2015, 22:28

clock-img

amdn

pencil-img

1598

cestitke drugari, lino mece je nasladje i uskoro ce mali drugari da se igraju sa njim. :)
user posted image user posted image

clock-img

24.04.2015, 22:33

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

Šerpi častim sutra nego šta! user posted image

Jao i moj Danilo čeka medvedića. Večeras su obojica tražila čokolino sa Lino medvedićima. A one jastučiće punjene linoladom jedu umesto čokolade i keksa, kao gricklaice.

Mila žao mi je što nisi uspela da dobiješ nagradu user posted image
I meni je upalo u oko kako su se pojavile niodkuda i memento došla ili došao do glavne nagrade.
Kad klikćeš ikonice nemaš vreme da čitaš i pratiš sve ostale. Samo gledaš one što su iznad i ispod tebe na listi. Iskreno ja sam prvo igrala samo za dnevnu nagradu, ali kad sam videla da sam i u sredu bila prva ili druga, e onda je krenulo ludilo! user posted image Na poslu ništa radila nisam cele nedelje! Kolege su me trepele i pokrivale pa sam im obećala doručak u ponedeljak user posted image

Inače da vam kažem neko moje iskustvo. Sa dobrom internet vezom i sa dobrim računarom i mišem (meni se pokvario miš prvog dana!), možeš da za 5 min isklikćeš oko 100 sličica! Zvuči neverovatno ali je moguće. Od jutra do ponoći može da se sakupi oko 10.000 pa i 11. 000 poena. Ne zaboravite da na svakih 1000 poena daobiješ još 50 preko. E sad, treba da ti se slože i druge životne kockice - da možeš ceo danda klikćeš i da samo odeš do toaleta i eventualno doručkuješ i ručaš. Decu naravno prepustiš mužu i ostalim crncima voljnim da uskoče u pomoć i zanimaju klince. Još bolje ako imaš klinca koji hoće da te zameni i da malo i on klikće na lino lade i ostalo user posted image
I zarazno je! Kad uhvatiš ritam i zahuktaš se izgubiš pojam o vremenu načisto. Samo vidiš sličice i sakupljene poene user posted image

Čestitam svim dobitnicima nagrada! Uživajte u njima! A oni koji ovog puta nisu uspeli da dograbe Lino medu, nek mi se jave u pp. Pokrećem novi biznis - obuka kliktaša user posted image Nisam skupa, majke mi.user posted image

clock-img

24.04.2015, 22:40

clock-img

bojana92

pencil-img

893

gde mogu videti sliku lino mede? :)))