writing-img

RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne nagrade!

clock-img

28.05.2015, 14:11

clock-img

Figaro88

pencil-img

4199

Stigao i nas paket
user posted image

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

clock-img

29.05.2015, 10:22

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

Još nije stiglo. Ovo nema smisla! user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

29.05.2015, 13:55

clock-img

amdn

pencil-img

1598

mod stvarno pa ti dobila prvu i nista, mi skoro svi dobili, bas bzv sto nisu malo azurniji,
pa ipak se radi o klincima, iscekuju zeljno svaki dan

clock-img

29.05.2015, 16:18

clock-img

mirka11

pencil-img

45

Joj, ni nama jos nije stigo, ne znam sto user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.06.2015, 09:29

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

Nadamo se danas.... valjda će da se smiluju!user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

01.06.2015, 12:11

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Mod ja cekam da ti objavis da stiglo jer ce verovatno i meni tada,(stize mi u Nis kod rodjaka).Inace S.cula kada sam rekla muzu pa i ona sada pita kada ce Lino.

clock-img

01.06.2015, 12:33

clock-img

Bibilib

pencil-img

3029

Figaro cestitam...user posted image user posted image

***Deca su najvece blago !!! ***

clock-img

01.06.2015, 13:46

clock-img

amdn

pencil-img

1598

e ja stvarno ne veruje da Mod nije dobila pa amam bre, nije Nis preko svet, mod cekamo odgovor i slikice kao uzivaju sa mecetomuser posted image

clock-img

01.06.2015, 14:54

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

Nema ni danas! user posted image

clock-img

01.06.2015, 15:43

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Ja u ovu temu ulazim samo da vidim jel Mod konacno dobila svoj Lino paket ! Pa sta im je ?? zar ne salju sve pakete odjednom ? za sve dobitnike,kako su neki vec dobili ?

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

clock-img

01.06.2015, 22:04

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Meni rodjaci javili da stigao neki paket,treba sutra da podignu,oni misle da je Lino.Javljam sutra sta je u pitanju a sliku stavljam kada stigne do mene user posted image

clock-img

02.06.2015, 00:14

clock-img

marketing RR

pencil-img

5126

IZVORNA PORUKA: mila83

Ja u ovu temu ulazim samo da vidim jel Mod konacno dobila svoj Lino paket ! Pa sta im je ?? zar ne salju sve pakete odjednom ? za sve dobitnike,kako su neki vec dobili ?

Ne šalju poštom već preko komercijalista. Nekoliko dobitnica iz Niša i Kragujevca nije dobilo, verovatno zato što Lino komercijalisti nisu išli u taj deo Srbije u ovom periodu.

clock-img

02.06.2015, 00:24

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Hvala na odgovoru user posted image Samo da decaci nase Mod vec jednom dobiju paketic ! user posted image

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

clock-img

02.06.2015, 07:56

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

IZVORNA PORUKA: marketing RR

IZVORNA PORUKA: mila83

Ne šalju poštom već preko komercijalista. Nekoliko dobitnica iz Niša i Kragujevca nije dobilo, verovatno zato što Lino komercijalisti nisu išli u taj deo Srbije u ovom periodu.

Ako je Veselici stiglo onda treba da stigne i meni. Ona je dala adresu rođaka u Nišu. sad sam već besna i ljuta. Molim te vidi šta je u pitanju. Da ih ja ne zovem jer ću lom da napravim. Da mi dete nije toliki Lino fan bilo bi mi sve jedno. Ovako bre ne mogu da ga geldam kako plače! Stvarno je sramota kako rade u Srbiji. U Hrvatskoj sve rade fenomenalno! KO da nije ista firma!

clock-img

02.06.2015, 11:02

clock-img

marketing RR

pencil-img

5126

Veselica je napisala da misli da je Lino, ali nije se javila da potvrdi. Čekamo je.
Pisali smo i Linu da nam jave šta se dešava. Javljamo.

< Poruku je uredio marketing RR -- 2.6.2015 11:08:28 >

clock-img

02.06.2015, 14:54

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

Hvala! user posted image Nema ih ni danas user posted image

clock-img

02.06.2015, 16:14

clock-img

Figaro88

pencil-img

4199

Nama je komercijalista doneo,dolazio je u prodavnicu pored zgrade.Ne verujem da joj je to stiglo zato sto neostavljaju,nego zovu da uzmes.Bas bezveze sto vam jos uvek nije stiglo

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

clock-img

02.06.2015, 17:29

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Meni rekose sinoc da su preuzeli paket Lino,nema sta drugo da stigne kod njih.Nisam se danas cula sa rodjacima da pitam sta je u paketu.Javljam kad saznam.

clock-img

03.06.2015, 12:48

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

ја још увек чекам....

clock-img

03.06.2015, 12:51

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Pih mod.... a ja uletela na temu i pomislih mora da ti je stiglo.....

clock-img

03.06.2015, 12:53

clock-img

tekilica

pencil-img

394

Jos uvek? Zaista? Proveri ti to, bogme.

clock-img

03.06.2015, 12:54

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

Stvarno su preterali! Samo ja nisam dobila? Ostali svi jesu?

clock-img

03.06.2015, 17:15

clock-img

fidel

pencil-img

5

Pozdrav svima! Ja sam clanica Ringeraje od skora, iz Nisa, i jedan od "padobranaca" koji je osvojio dnevnu Lino nagradu. Ni meni paket jos uvek nije stigao. Mada, ocekujem jedan mnogo vredniji "paketic" sredinom juna, sada sam u 39.oj nedeljiuser posted image Sve pohvale zaposlenima na sajtu kao i ostalim clanicama koje su mi zaista pomogle svojim savetima koje sam neumorno iscitavala na forumu poslednjih nedeljauser posted image

clock-img

05.06.2015, 13:38

clock-img

marketing RR

pencil-img

5126

Drage naše Nišlijke i ostale "južnjakinje", izvinite što vama kasne paketi, dobili smo informaciju da su paketi spremni, samo su Lino komercijalisti, zaduženi za jug Srbije, na odmoru do kraja ove nedelje, pa se zato vama odužilo slanje paketa. Dobili smo obećanje da će te svi dobiti svoje pakete u toku sledeće nedelje. Izvinite još jednom i javite nam kada stigne Lino user posted image

clock-img

05.06.2015, 13:45

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

Bolje da ne pišem šta mislim! Čekali da im odu komercijalisti na odmor i gle baš oni što rade taj bedni jug Srbijice! A pošta ne radi, nema nijedne brze pošte i slično... Moreeeee Stvarno su neodgovorni!
Izvini Dunjči al stvarno su me razbesneli!