Poslednji tekstovi

Verniks: "Ružna" bela sluz od velike je koristi bebi
Možda ćete želeti da, čim vidite ovu sluz na telu vašeg novorođenčeta, uklonite i operete je, ali...
Porođaj

POTPUNA ZABRANA MOBILNIH TELEFONA U ŠKOLAMA
Zaštitnik građana Zoran Pašalić najavio je da će početkom 2026. godine Skupštini Srbije biti podn...
Škola

, prvi put, ali ne ide, a prolaktin oko 640. E sad, moja doktorka ovakve vrednosti ne leči, sto mislim da je pogresno. Na nekom sajtu sam pročitala da vrednosti prolaktina treba da budu od 100 - 360, jer sve sto je iznad 360 sprečava začeće. Iskustva mojih sestara i drugarica potvrdjuju slično, tek kad su spustile prolaktin na oko 250 zatrudnele su. Anci92, verovatno kasnim sa odgovorom ali preporucila bih ti da uradis OGTT test sa 75g glukoze i merenjem glikemija i insulinemija na 60 min i na 120 minuta.To je mojoj sestri preporucila doktorka endokrinolog . Test se radi ujutru na gladan stomak i nakon 12h od poslednjeg obroka.Devojke, jako zelim da sto pre ugledamo
I, da, poslusacu te, odradicu profil prolaktina, to je valjda najbolji pokazatelj. Samo da se nakanim, jer me u poslednje vreme stalno bockaju, a za braunilu se prave da nisu culi
. Iz Bgd-a sam