Moji bolovi su prestali uz ginipral,mogla sam da funkcionisem normalno,,dr.je pokusao da me skini sa giniprala i pre te 36 nedelje,,negde oko 30/te recimo,,posle tri dana poceli su bolovi ,,vratila sam se na ginipral,bolovi prestali..meni drugi dokaz ne treba,,u 36 prestala opet nakon tri dana bolovi i porodjaj u 37 nedelji...za mene je to dovoljno,,e sad ako drugi misle da ne treba da piju ,opet njihov izbor
..isto vazi i za dabroston ili dufaston cini mi se da se tako zove,njega ovde ponekad prepisuju umesto utrogestana ,,ja sam ga dobila na hitnoj od r.u Zemunskoj bolnici i dobro se secam da je u uputstvu pisalo da se ne preporucuje trudnicama a pre neki dan citam pise da je bas za zene koje su imale pobacaj ili preteci pobacaj..ja ga nisam pila tada,konsultovala sam sestru koja je dr,i koja je rekla ne,nikako a sutradan i moju dr.iz DZ koja je rekla da sam dobro postupila i da taj lek sada pokusavaju da proguraju kod nas ,,ja stvarno ne znam da li je sve to istina ili nije ali znam sta sam tada procitala,,poenta je da svaka prica ima dve strane i svako ima neko svoje iskustvo i svako odlucuje u svoje ime i dzabe mi ovde pisemo
a doktori po svetu prvo pricaju jedno pa onda drugo pa trece i naravno da se svako izgubi,,
< Poruku je uredio Sanchy -- 23.11.2013 17:22:15 >