writing-img

RE: Ginipral, Partusisten

clock-img

16.02.2010, 14:48

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

I ja sam htela..... Ja pijem partusisten,  a to je slicno...  a sta ako izazovem kontrakcije pre vremena user posted image

clock-img

16.02.2010, 14:51

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

16.02.2010, 15:23

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Pa ja sam u 4 nesto malo imala bolove pa mi dali da pijem ( nikakvih problema ni otvorena nisam bila) .... i htela sam vec odavno da prekinem  jer kuc kuc ...sve je ok!

clock-img

16.02.2010, 15:24

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

Meni je dr rekla da prekinem sa Ginipralom,ali posle 3 dana sam opet dobila bolove i ponovo pocela da ga pijem...A bas sam se ponadala da sam zavrsila sa tim lekom...
A inace,meni Verapamil nista ne pomaze,tresem se i pored njega,pa ga ni ne pijem...

clock-img

16.02.2010, 15:25

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

sto se tice treskavice meni je bilo u prvo vreme al sam se navikla... sad ni ne osecam!

Pa i ja sam razmisljala da ga polako pomerim na 8 sa ti pa na 12 (jer ja pijem pola na 6 sati) ...pa ako pocnu bolovi  ne daj boze ponovo su nastaviti!

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 16.2.2010 15:27:20 >

clock-img

16.02.2010, 15:27

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

Ne tresem se ni ja uvek,uopste ne znam od cega to zavisi user posted image ,i nikada nisam popila lek na prazan stomak...

clock-img

16.02.2010, 15:29

clock-img

lothroniell

pencil-img

1402

Nisam ni ja uvek imala treskavice, svaki put posle pijenja leka puls mi je skakao ali treskavice su se samo nekad javljale... user posted image

¸¸ja volim sve što se kreće jer sve što se kreće kreće se po zakonima mirovanja i smrti volim sve istine koje nisu obavezne jer prava istina je stidljiva kao miris.¸¸

clock-img

16.02.2010, 15:29

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

Pa tako je i meni moja dr rekla...Na poslednjem UZ nije videla kontrakcije,i rekla mi da prekinem da ga pijem,ali ako se ponovo jave bolovi da opet pocnem...I bas sam je pitala da li treba postepeno da se izbaci,rekla je da ne treba...

clock-img

16.02.2010, 15:31

clock-img

buhla

pencil-img

2564

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

sto se tice treskavice meni je bilo u prvo vreme al sam se navikla... sad ni ne osecam!

Pa i ja sam razmisljala da ga polako pomerim na 8 sa ti pa na 12 (jer ja pijem pola na 6 sati) ...pa ako pocnu bolovi  ne daj boze ponovo su nastaviti!

anck pijes pola one male tbl na 6h? hmm  pa da ja smanjim sa cele na pola za pocetak!

Proverite da li ste zaista dobar čovek. Pomozite onima koji vam ne mogu uzvratiti.
Dušan Radović

clock-img

16.02.2010, 15:45

clock-img

lothroniell

pencil-img

1402

Buhla nemoj da smanjujes dok se ne konsultujes sa dr... Ja sam prvo pila na 6 sati, pa na 3 sata naizmenicno celu i pola, pa onda opet na 6 sati po celu... Tako da, ako se stanje bude popravljalo dr. ce ti sam smanjivati postepeno.

¸¸ja volim sve što se kreće jer sve što se kreće kreće se po zakonima mirovanja i smrti volim sve istine koje nisu obavezne jer prava istina je stidljiva kao miris.¸¸

clock-img

16.02.2010, 16:53

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Ja od samog pocetka pijem pola na 6 sati!

Ali mislim da nije dobro prekinuti odjednom.... postepeno je bolje..pisali smo vec negde o tome!!!

clock-img

16.02.2010, 17:02

clock-img

liliana

pencil-img

4820

Ja sam isto pila Ginipral na svaka 3h. Pošto mi je bilo jako loše od njega, dr. mi je rekao da 10-15min pre svakog Giniprala popijem polovinu Verapamila. I dalje me je "treslo", ali je bilo bolje. Nekad sam ih pila i istovremeno.

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

clock-img

16.02.2010, 17:13

clock-img

usamljena

pencil-img

756

liliana i meni se desavala ista stvar. Znas sta mi je ublazilo "treskavicu"? Jelo prije tablete! Pokusaj

Hvala Vam
Sve ce jednom biti juce

clock-img

16.02.2010, 17:15

clock-img

usamljena

pencil-img

756

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Nemoj na svoju ruku nista! Konsultuj se sa dr. Ja sam se porodila brzo nakon sto sam prestala piti Ginipral, a pila sam ga na 4 sata

Hvala Vam
Sve ce jednom biti juce

clock-img

16.02.2010, 17:17

clock-img

liliana

pencil-img

4820

Draga "Usamljena", ni to mi nije pomagalo- znala sam da ne sme se piuti na "prazan stomak". Meni to više nije potrebno-rodila sam svoju bebicuuser posted image Samo sam želela ostale da posavetujem.user posted image

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

clock-img

16.02.2010, 17:35

clock-img

usamljena

pencil-img

756

user posted image user posted image user posted image A i ja u zelji na nekome pomognem "zabrzam"! A meni je to jedino pomagalo, bez hrane sam bila kao potresuser posted image

Hvala Vam
Sve ce jednom biti juce

clock-img

16.02.2010, 17:42

clock-img

Verus

pencil-img

11942

Vidim da skoro svaka zena to ovde pije-koje su bile indikacije? Jeste li sve krvarile rano, imale kontrakcije, morate da mirujete ili sta?

clock-img

16.02.2010, 18:07

clock-img

buhla

pencil-img

2564

meni je dr dala zbog kontrakcija koje sam imala i bolova u stomaku.
mada ja od kada ih pijem nisam imala one bas bas kontrakcije kad me sve bolelo i kada su bile ppovezane, ali idalje imam bolove u stomaku i steze se stomak.

< Poruku je uredio buhla -- 16.2.2010 18:08:14 >

Proverite da li ste zaista dobar čovek. Pomozite onima koji vam ne mogu uzvratiti.
Dušan Radović

clock-img

16.02.2010, 18:08

clock-img

nakins

pencil-img

298

Pa samnom nece niko da prica user posted image

clock-img

16.02.2010, 19:00

clock-img

lothroniell

pencil-img

1402

Ja sam od pocetka imala kontrakcije, na prvom pregledu kada su mi utvrdili trudnocu videla je da se materica kontrahuje i tada sam primala progesteron i odmah isla na mirovanje, posle jedno mesec i po- dva primanja tih injekcija, pila sam Utrogestan, onda je kratko vreme bilo ok, pa su kontrakcije ponovo pocele i dali su mi partusisten... A ukinuli su mi ga sada poslednji put kada sam bila u bolnici, pisala sam o tome! user posted image

IZVORNA PORUKA: Verus RR

Vidim da skoro svaka zena to ovde pije-koje su bile indikacije? Jeste li sve krvarile rano, imale kontrakcije, morate da mirujete ili sta?

clock-img

16.02.2010, 19:39

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

Ja sam gynipral pila jer mi je materica bila tvrda i imala sam bolove. Kasnije se ispostavilo (kod drugog lekara) da su ti bolovi, koji su se i dalje nastavili bile kontrakcije, pa mi se i terapija koriscenja gyniprala nastavila, i jos uvek traje i trajace sve do tri nedelje pred porodjaj user posted image

clock-img

16.02.2010, 19:43

clock-img

Verus

pencil-img

11942

paaa hocemooo! Ja ti pisala u trudnice trece tromesecjeuser posted image

IZVORNA PORUKA: nakins

Pa samnom nece niko da prica user posted image

clock-img

16.02.2010, 20:56

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

IZVORNA PORUKA: Verus RR

Ma ja  sam samo imala blage kontrakcije par dana i nista vise... citala sam kako druge miruju zabranjen sex i sve to... kod mene toga nije bilo!
Pocela sam da pijem Prtusisten i za par dana proslo, jos uvek pijem al sam sve normalno radila!

clock-img

16.02.2010, 21:05

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

16.02.2010, 21:14

clock-img

buhla

pencil-img

2564

hmm.. ginipral sve radnje radi user posted image
meni je na poslednjem pregledu dr rekla da mi je grlic 2cm i cvrst i zatvoren, a eto pijem zbog kontrakcija... ko ce znati... vole da daju i sakom i kapom lekovi ovi dr!

Dušan Radović