writing-img

RE: Ginipral, Partusisten

clock-img

01.03.2010, 17:20

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: buhla

ma ja neću da prestanem na svoju ruku, pogotovo posle ovih mojih noćnih mora o preranom porodjaju... ali me nervira ovaj osećaj... sat vremena kako popijem, meni kreće ova nervoza... a ne pije mi se verapamil, jer je meni dr rekla da ga pijem ukoliko imam brzo lupanje srca, a to mi se nije desilo do sada!

I meni se ovo deshavalo... imala sam osetjaj neke nervoze...nemira...nisam mogla 2 minuta da se skoncentrishem na neshto (pokushavala sam da slazem puzle, al nisam mogla da zadrzim koncentraciju nikako) .... ali proshlo me je... sad nishta ne osetjam.... popijem lek i bash nishta mi se ne deshava....ni lupanje, ni nervoza, nishta....a sad chak ni ne tempiram da jedem pre tablete.... Inache...pijem ga od 16-te nedelje....a sad sam ushla u 23-tju.... a pre 2-3 nedelje su prestale sve nuspojave.... shto bi rekli....trebalo mi je oko mesec dana da mi se organizam potpuno navikne na partusisten.... user posted image

clock-img

25.03.2010, 21:06

clock-img

lothroniell

pencil-img

1402

Ima li neko ko je prosao patnje s ovim lekovima i sada se druzi sa svojom bebicom da mi kaze u kojoj nedelji su vam ukinuli ove tablete? user posted image

¸¸ja volim sve što se kreće jer sve što se kreće kreće se po zakonima mirovanja i smrti volim sve istine koje nisu obavezne jer prava istina je stidljiva kao miris.¸¸

clock-img

25.03.2010, 21:06

clock-img

lothroniell

pencil-img

1402

Ljudi u kojoj nedelji se ukida ova nesreca od leka? user posted image

¸¸ja volim sve što se kreće jer sve što se kreće kreće se po zakonima mirovanja i smrti volim sve istine koje nisu obavezne jer prava istina je stidljiva kao miris.¸¸

clock-img

25.03.2010, 21:07

clock-img

lothroniell

pencil-img

1402

Kada se ukidaju ove tablete?

clock-img

25.03.2010, 21:07

clock-img

lothroniell

pencil-img

1402

Ala se ovo zakucalo! Svaki put izbaci eror a postavi poruku... user posted image

clock-img

25.03.2010, 21:39

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

Ja sam bas pre neki dan pitala moju dr i rekla mi je da se pije do 37 nedelje...

clock-img

25.03.2010, 22:29

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

IZVORNA PORUKA: nensi27

Ja sam bas pre neki dan pitala moju dr i rekla mi je da se pije do 37 nedelje...

E ajd sad, jel to kad je trudnoca 36+0 ili 37+0? Glupo pitanje, ali sta cu user posted image

clock-img

20.04.2010, 23:14

clock-img

Anoniman

doktor mi je juce video kontrakciju i prepisao mi je gynipral i verapamil(u slucaju da se tresem i da mi srce preskace).
citala sam da se vecina zena trese od njega,ali srecom ja ne,bas nikakvih problema nemam pa verapamil i ne pijem....

clock-img

20.04.2010, 23:18

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

Lenaje, ti si jedna od retkih srećnica koje nemaju reakciju na gynipral. Ja sam se od njega osećala kao narkoman, koliko sam se tresla. I da, nemoj da piješ verapamil, nema potrebe da se dodatno kljukaš lekovima, ako ti je dobro user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

clock-img

20.04.2010, 23:26

clock-img

Anoniman

Snelle,mozda zato sto mi je on dao malu dozu-na 6 sati po pola tabletice...
a ja procitala sta se desava od njega i popila,i cekam...i cekam...i sva u cudu joj pa ja se ne tresem user posted image onda procitam da,kako ti kazes,ima srecnica koje dobro prodju.
ja mislim da je to zato sto imam nizak pritisak pa kad ga popijem ja k'o avion!user posted image

clock-img

21.04.2010, 10:03

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

Pa ne verujem da je do niskog pritiska. I ja imam nizak, a lek ga ludački povisi, i tu u stvari nastaje problem. Ma šta god da je razlog, uživaj user posted image

"Bato, puno te volim"

clock-img

21.04.2010, 13:00

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

I ja imam nizak pritisak,ali sam se od giniprala tresla kao narkoman... Sad vise ne,valjda se organizam navikao...

Nena+Danilo=Vuk :)

clock-img

11.05.2010, 21:48

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

Danas mi je dr ukinula Ginipral user posted image user posted image user posted image
Jedva sam cekala da se resim ovog leka,smucio mi se vise,pijem ga od 16 nedelje user posted image

clock-img

11.05.2010, 22:21

clock-img

Anoniman

ja sam sebi ukidam,postepeno. kada sam bila na kontroli dr mi je rekao da ne vidi kontrakciju i da je sve ok,onda sam ga ja zvala da ga pitam dal da pijem idalje ginipral(posto mi u ordinaciji nije nista rekao) i on mi je rekao da pijem do sledece kontrole(29.maj) sto ja smatram da je bezpotrebno jer mi je hvala bogu sve u redu. onda sam ja presla sa 6 na 8 sati,a posle nedelju dana na 12 sati. ostalo mi je jos za dva dana tableta i gotovo. prrocitala sam da ga netreba naglo prekinuti.

clock-img

11.05.2010, 22:31

clock-img

sneza24

pencil-img

3859

Danas mi je dr ukinula Ginipral user posted image user posted image user posted image

Kad sam prestala da pijem ginipral posle 2 nedelje sam se porodila.user posted image

clock-img

11.05.2010, 22:38

clock-img

Anoniman

taman nensi u 39. da se porodi user posted image
jesi li i ti pila dugo?

clock-img

11.05.2010, 22:44

clock-img

sneza24

pencil-img

3859

2 meseca

clock-img

12.05.2010, 00:15

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

IZVORNA PORUKA: lenaJe
prrocitala sam da ga netreba naglo prekinuti.

Ja sam je bas ovo pitala i rekla je da ne mora postepeno da se izbacuje...A i usla sam u 9 mesec,pa i ako se porodim nije strasno user posted image

clock-img

12.05.2010, 10:29

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

Ja sam prekinula u 37+0, meni dr tako rekao. I evo me danas 38+5, ništa još uvek od porodjaja user posted image

"Bato, puno te volim"

clock-img

12.05.2010, 11:53

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

Meni je dr. rekla da pijem partusisten 3-4 nedelje i da je bolji od ginaprala, valjda se lakse podnosi. Juce kada sam popila prvu tabletu zaspala sam i probudila sam se sva mokra a celo telo mi se treslo. sada prvo jedem pa popijem tabletu i bolje je malo mi se ruke tresu. Kada bi me neko gledao sa strane zgledam nervozno user posted image

clock-img

12.05.2010, 12:51

clock-img

jelena038

pencil-img

2886

ja sam pila ginipral, nisam imala nikakve pratece pojave, iako su se sve yene od toga u mojoj okolini tresle. kao, bilo obavezno da se pije i izoptin i bensendin sa tim, ja nisam pila ni jedno ni drugo, mada sam dr. govorila da jesam user posted image drugi dr mi je rekao da ako se ne tresem, i ne podnosim loše, ne moram da pijem to za srce i živce, bezveze user posted image

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

clock-img

12.05.2010, 22:47

clock-img

Anoniman

Ja sam je bas ovo pitala i rekla je da ne mora postepeno da se izbacuje...A i usla sam u 9 mesec,pa i ako se porodim nije strasno user posted image

naravno,jos malo pa ces drzati svog user posted image
jaooo ja sam vec sad nestrpljiva a imam jos pola da preguram user posted image
a cula sam da kad udjes u deveti oduzi se kao zela trudnoca,samo cvekas da se vise porodis user posted image stomaka preko glave user posted image

clock-img

12.05.2010, 22:49

clock-img

Anoniman

jelena,ni ja se nisam tresla,sta vise super sam se osecala,mamda poletim user posted image
meni je rekao da pijem verapamil ako se budem tresla,ali srecom nije bilo potrebe,rekli su mi da sam jedna od retkih srecnica...eto,i ti siuser posted image

clock-img

12.05.2010, 22:54

clock-img

jelena038

pencil-img

2886

sad pristajem i da se tresem, ako treba user posted image

inace, meni su ga iskljucili, cim sam usla u 9. mesec, i svima koje znam, jer kako ucvrscuje plod tokom trudnoce, tako pravi problem pri porodu, tj. otezava porod, pa ga uglavnom iskljuce neko vreme pred.. e sad, ja sam bila otvorena od 5. meseca, tako da su meni mozda tako morali...

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

clock-img

13.05.2010, 00:01

clock-img

Anoniman

bice user posted image bez giniprala user posted image
pa ne znam sta meni moze naskoditi jer ja sam pila 4 nedelje.... valjda necu poceti da se otvaram sad kad sam prestala da ga pijem,nije lud valjda ovaj moj dr?! video kontrakciju i dao mi to da pijem,a nisam imala ni bolove niti sam bila otvorena...