Poslednji tekstovi

Hakovani zdravstveni podaci građana Srbije
Na dark-webu pojavili su se fajlovi sa hakovanim zdravstvenim podacima građana Srbije.
Vesti

POKLANJAMO slikovnicu "Katongo", Jovane Agatonović!
Katongo, jedan ne baš tako strašan lav, naučiće mališane da različitost nije mana, da dobro srce ...
Promo objava
Promo kutak

Kakvu dzigericu si davala, mm ne zeli da Mati damo iz mesare jer ko zna kakva je i koliko je su je puta mrzli, a ima nekih koji ce svasta da ti napricaju samo da ti uvale. Ne znamo nikoga ko cuva kokice pa da nam da svezu, tako da ni to jos nisam davala.
Jedemo palentu (sa vodom pravim , ne znam kako vi) i ubacim jednu bananu. Nama se to sviđa
Jedna mama je pitala za makarone. Možda mogu makaroni, sos od višanja- recimo i neko meso. Čim uvedemo višnju, mi ćemo da probamo ovu kombinaciju. A možda umesto višanja, može cvekla.
za dorucak,ili slatka menjacemo.To me je zanimalo,cime da menjam maslac,margarinom,uljem ili eto maslinovim.Ja upravo nagovaram sebe da se malo opustim i pustim dete da jede "normalniju" hranu.On uopste nije jeo nista slatkog ukusa sem voca,i sad keks i mleko danas su mu bili prvo cudni,bukvalno novi ukus,mada keks dugo grica,ali mu je slatkasto vise u kombinaciji sa mlekom.Nadam se da nece jesti slatkise kao ja i da je ovo sve dovelo do nekih dobrih rezultata.Nebih volela da mi se dete bori sa gojaznoscu,narocito zbog nepravilne ishrane