cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci

clock-img

29.03.2011, 16:49

clock-img

Verus

pencil-img

11942

Mislim a nema...nedelju dana?  Dok god izgleda ok...

clock-img

29.03.2011, 17:04

clock-img

pepeljuga

pencil-img

2539

IZVORNA PORUKA: Nensi RR

Jel mogu Vuku da dam makarone i koje?
I sa cim i kako ih spremate?
Nemam ideja vise sta da mu dam da jede...

ja sam kupila pre neki dan testeninu bez jaja, jos nisam spremala, pa bi i meni dobro dosle ideje. mislila sam mozda sa mladim sirom ili tako nesto...
mojoj drugarici je nutricionista rekao da moze i sa mlevenim mesom i paradajz pireom (bebe su nam rodjene istog dana), mada moj vuk jos uvek nije odusevljen krupnijom hranom user posted image

< Poruku je uredio pepeljuga -- 29.3.2011 17:05:11 >

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

clock-img

29.03.2011, 22:53

clock-img

madre

pencil-img

6600

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

ja sam kupila pre neki dan testeninu bez jaja, jos nisam spremala, pa bi i meni dobro dosle ideje. mislila sam mozda sa mladim sirom ili tako nesto...
mojoj drugarici je nutricionista rekao da moze i sa mlevenim mesom i paradajz pireom (bebe su nam rodjene istog dana), mada moj vuk jos uvek nije odusevljen krupnijom hranom user posted image

i ja sam kupila makarone bez jaja. prvi put sam ih spremila samo sa pavlakom, a drugi put sam izmiksala sa junetinom i paradajz sokom. a inace bogdan nece ni da cuje za hranu krupniju od miksirane. samo je drzi u ustima pa pljineuser posted image da li je to zato sto jos uvek nema ni jedan zubuser posted image user posted image user posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

clock-img

29.03.2011, 23:01

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Ja dajem tjesteninu obicnu, kao za nas, jer je vec jeo cijelo jaje. Sa mljevenim junecim mesom, pavlakom ili sirom. Svasta nesto zdravo i ukusno smo probali, i polako sirimo meni. user posted image

clock-img

30.03.2011, 11:53

clock-img

Dada81

pencil-img

2618

Mame,šta da se stavi u slatki kuvani kupus,pripremljen sa teletinom i povrćem? To još nije jeo ,pa rekoh,ako ne bude hteo,šta da mu dam uz to ?

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

clock-img

30.03.2011, 11:54

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

27037

Moja mama cesto stavi u kupus flekice-testina. Cini mi se da je neko to pominjao.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

30.03.2011, 11:55

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

Dado , kako sta da stavis ? Mozes u to da ubacis i cvekle i paradajza , zvercica je samo tako jela cveklu kad je bila maja user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

30.03.2011, 12:14

clock-img

Dada81

pencil-img

2618

E,pa to Olga,koje još varijante..Hvala! Sad se probudio,pa otišla palentu da mu napravim,ibegavao je dugo. E,caka je u paradajzu,Olga,ona ga baš voli,a meni se ne kupuje ovaj plastični , a mislim da mi koja kap kečapa nije rešenje,jel'da ?

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

clock-img

30.03.2011, 12:16

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Mozes slobodno Tomatino(pelat paradajz)

clock-img

30.03.2011, 12:40

clock-img

Dada81

pencil-img

2618

user posted image Hvala Ivo

clock-img

30.03.2011, 12:41

clock-img

Dada81

pencil-img

2618

Mi imamo i neki domaći sos parad.,svekrva pravila,mislim da može i to

clock-img

30.03.2011, 12:42

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

E kad je sveki, onda moze! user posted image

clock-img

30.03.2011, 13:18

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

ja sam stav;jala i domaci kuvani paradajza i kupovni sok od paradajza
ajde da napisem kako sam ja pravila: malo crnog luka  i meso sam zagrejala i dodala kupus , kad je bilo na pola skuvano ubacila sa kocke cvekle i krompira i malo zacinila sa finese ( to je zacin od povrca bez glutamata , taj koristim ) i sa listicem lovora i kad je gotovo ubacila malo kuvanog paradajza
gospojica to i danas jede , ma guta koliko voli user posted image

clock-img

30.03.2011, 13:39

clock-img

Dada81

pencil-img

2618

user posted image user posted image

clock-img

30.03.2011, 13:50

clock-img

madre

pencil-img

6600

jenom davno sam postavila pitanje kako spremate cveklu... niko nije odgovorio pa rekoh da pokusam ponovouser posted image mislim, sa cim je kombinujete da to bude obrok?

clock-img

30.03.2011, 13:51

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

27037

madre, mislim da je odgovorila verus. Samo ne znam na kojoj stranici.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

30.03.2011, 13:52

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

IZVORNA PORUKA: Verus RR

madre, ja planiram da je obarim i narendam i dam uz neko meso i rizu ili tako nesto sl.  znaci kao bilo koje drugo povrce.  Svezu joj necu davati.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

30.03.2011, 13:52

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

Madre ja sam kombinovala sa kupusom i mesom user posted image

clock-img

30.03.2011, 13:53

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

Ja sam mojoj danas prvi put spremala cveklu. Skuvala sam joj i izgnječila sa pire krompirom. Uz to sam joj grilovala piletinu.

Sveža može posle prve godine, kuvana od punih 9.meseci.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

30.03.2011, 13:58

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

IZVORNA PORUKA: madre

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

i ja sam kupila makarone bez jaja. prvi put sam ih spremila samo sa pavlakom, a drugi put sam izmiksala sa junetinom i paradajz sokom. a inace bogdan nece ni da cuje za hranu krupniju od miksirane. samo je drzi u ustima pa pljineuser posted image da li je to zato sto jos uvek nema ni jedan zubuser posted image user posted image user posted image

I Vuk isto samo miksano,cim ima mali komadic odmah ga tera da povrati...Znaci i ja mogu da mu dajem Tomatino? To jos nije probao...

Nena+Danilo=Vuk :)

clock-img

30.03.2011, 14:25

clock-img

madre

pencil-img

6600

IZVORNA PORUKA: New Mom

Ja sam mojoj danas prvi put spremala cveklu. Skuvala sam joj i izgnječila sa pire krompirom. Uz to sam joj grilovala piletinu.

Sveža može posle prve godine, kuvana od punih 9.meseci.

i ja sam tako prvi put kada sam davala, ali rekoh verovatno ima boljih varijantiuser posted image

clock-img

30.03.2011, 14:28

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

IZVORNA PORUKA: Olga RR

ja sam stav;jala i domaci kuvani paradajza i kupovni sok od paradajza
ajde da napisem kako sam ja pravila: malo crnog luka  i meso sam zagrejala i dodala kupus , kad je bilo na pola skuvano ubacila sa kocke cvekle i krompira i malo zacinila sa finese ( to je zacin od povrca bez glutamata , taj koristim ) i sa listicem lovora i kad je gotovo ubacila malo kuvanog paradajza
gospojica to i danas jede , ma guta koliko voli user posted image

evo Madre moj recept , dva puta na istoj strani user posted image

clock-img

30.03.2011, 16:05

clock-img

Tea2

pencil-img

1014

jer je vec jeo cijelo jaje.

Kada ste uveli belance?

clock-img

30.03.2011, 17:11

clock-img

liliana

pencil-img

4820

Ja sam joj belance prvi put dala pošto je napunila godinu

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

clock-img

30.03.2011, 17:13

clock-img

Verus

pencil-img

11942

ja sam oko 10 meseca dala ali onako kroz kuvana jela (malo u lazanji, malo u gibanici itd).  Nisam joj jos dala celo peceno jaje...

IZVORNA PORUKA: Tea2

jer je vec jeo cijelo jaje.

Kada ste uveli belance?