IZVORNA PORUKA: Verus RR
Daco, mislim da je vreme da polako prestanes da blendas, gnjeci viljuskom pa onda polako seckaj sitno
Ja mu još blendam do neprepoznavanja,ma izblenda kao kupovna kaša,na hleb može da se maže.On se odmah počne gušiti i kašljati čim je malo krupnije.Probala sam kratko da blendam i da gnječim viljuškom i neće nikako,a seckano nisam ni probala,mislim da bi odbijao i pljuvao,ima samo dva donja zubića koja su mu tek nikla.
Ma prepala sam se...neki dan mu stalo nešto u grlo,gušio se do zacenjivanja.Ja ga okrenula naopako i blago lupkala po leđima...kad ono celo zrno graška...verovatno bilo na dnu skroz pa nije dopro nožić do njega...tolika frka oko malenog zrna graška,ma samo neka jede nije važno kako,ima vremena ješće i krupnije,pa i sam...
Ulenjio se,neće više ni flašicu sam da drži nego ga ja hranim(kada pije ad ujutru i uveče).
Liliana,sirevi koje koristim su dukatov president mladi sir,abc sir,subotički"kremsi"krem sir,onda one trouglaste sireve(to mi donose iz mađarske,sir se zove"medve" ),a hoće i one kremsireve u crevu(biser)...nisam davala grekos i fetu užasno su slani i meni,a kamoli bebi...