IZVORNA PORUKA: branki
pozdrav svima!kad moze da se daje svinjsko meso?je l jos kuvate posebno ili odvajate od vaseg rucka,npr kad kuvate grasak,krompir,pasulj?je l gnjecite ili miksate?
ja sve kuvam posebno za bozu,dokle cu-ne znam.
sve skroz blendiram,dokle cu-ne znam
je l na 3 sata hranite?
hvala
"Svinjsko meso je koncentrovana hrana, što znači da je bogata hranljivim sastojcima u odnosu na kalorijsku vrednost. Obezbeđuje značajnu količinu proteina. Da bi se redukovala mast, svinjsko meso treba spremati sa začinskim biljem - umesto u sosu. Deca nakon navršenih godinu dana mogu da ga konzumiraju dinstano, pečeno u rerni ili na roštilju."
klik-izvor Ja i dalje sve posebno kuvam i verovatno cu sve dok zaista ne pocne da jede sve sto i mi. Ne vidim koliko je Boza veliki-mali

, ako ima zubice ne bi trebalo da blendiras, vec da seckas i pasiras hranu viljuskom, mojoj bebi su tek sad krenuli zubici, a ja pojedniu hranu, posebno voce, samo izmrvim viljuskom. Sto se satnice tice, jede na 3 sata, pola sata, sat gore-dole. Imamo 6 obroka jos uvek, tako da se trudim da ih rasporedim na tri sata
Nadam se da sam pomogla.
Ja vise nemam ideja za dorucak i veceru, pa bih molila za malu pomoc dragih RR mama

Inace, tek nam je sada izasao prvi zubic i ne mozemo da jedemo ako i dalje ne blendiramo hranu, doduse, ne toliko usitnjenu kao u pocetku, ali ipak...
Interesuje me, da li bih mogla ( da napomenem da ja obozavam da jedem, i obzirom da je zdravo, pretpostavljam da bi i beba smela) da joj potopim 7 corn pahulje u vocni jogurt i da to bude jedan obrok?