IZVORNA PORUKA: pandina
IZVORNA PORUKA: pandina
Davala sam kruske kad ih je bilo, a sad mi se sve cini da vrtim jedno te isto u razlicitim kombinacijama jabuka-banana-bundeva-suve kajsije i sljive. Zato me bas zanimalo sta od suvog voca dajete i kad ste pocele?
Juhuuuuuuuuuuuuu, ima li koga da napise koju na ovo moje pitanje
A zanima me i jos jedna stvar. Probali smo kupovnu kasicu u kojoj je bio paradajz i lepo je to prihvatio. Znam da se najpre daje kuvani paradajz, pa me zanima smem li mu dati onaj kupovni kuvani paradajz jer ovaj moj iz bakine zimnice ima dosta ulja na vrhu flase.
Ja nisam deci davala suvo voce, nego svakih par dana ubacim po neku teglicu breskve, kajsije, sljive, tj onoga sto nije u sezoni.. A vrtim isto sto i ti, sta cu... jabuke, banane, kruska kad naleti i bundeva. E sad, ovih dana cu mu dati avokado, ima da se nadje lepih kod nas, a jako su hranljivi (gvozdje, vitamini, minerali od kojih kalijuma cini mi se 5 puta vise nego banana), nemaju secera, poprilicno su neutralnog ukusa pa se lako mesaju sa ostalim vocem. Eto ti tema za razmisljanje, izguglaj malko, avokado je bomba. Pozz