Poslednji tekstovi

Premijere filma "HAJDUK U BEOGRADU"
PREDSTOJEĆI BIOSKOPSKI HIT \"HAJDUK U BEOGRADU\" NAKON PRESTONICE PREMIJERNO I U NOVOM SADU 12. ...
Promo objava
Bioskop

Bukvar za roditelje: Plazma i Novak Đoković Fondacija
Jedini Bukvar iz kog uče roditelji.
Promo objava
Promo kutak

Dobro, pojede on i poneki plazma keks, pa gricka kad jede dadilja, ili kad jede neko od nas... Nakupi se. Jede on dosta za ručak, pojede preko 300 grama nečega (pun tanjir). A baš je aktivan, a i ne vidim da je nešto mršav.
. E sad one su meni sitne i tepam im : mršavice moje, od 12 meseci ih nisam merila ( tada smo bili kod dr na kontroli ), a prošle nedelje smo završili u bolnici zbog virusnog stomačnog gripa ( Lara je dehidrirala) i tamo su im merili TT. Ispade da za 4 meseca ni gr se nisu ugojile. Imaju samo 8100gr i 8200gr i dr je napisala da su slabije uhranjene Kako da ih nateram da jedu više
? Kad one naume da nešto neće, to neće pa makar se ja okrenula naglavačke....
i isto ga mesamo sa sokom od narandze.A danas smo probali sok od cvekle,jabuke i borovnice,proizvodi ga neka firma Zdravo organic i bas joj se svideo,iako je meni bio fuuuj!
napravila dar mar u peleni, a ja nisam odmah osetila (nos mi je zacepljen), u roku pola sata- sigurno ne vise- sva se ojela