cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: NovembaRRski bar

clock-img

23.11.2015, 21:08

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

27045

Emice, pa jesam. Uzela sam da peglam. Cekam da se malo opusti krema, pa da mazem.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

23.11.2015, 21:13

clock-img

branki*

pencil-img

20828

Sanjice,ja procitala da si se opekla,uhuser posted image je l te boli?mozes i jekoderm da mazes.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

23.11.2015, 21:22

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

27045

Kad uzmem Sofi boli me. A ona non stop vice boji mamu. Hvala Bogu da je ona spavala inace bi bilo svasta.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

23.11.2015, 22:56

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

Sanjice srecan vam rodjendanko!!!
Wiv, 100x sam krenula da ti kucam poruku na fb pa odustala. Ne snalazim se u ovim situacijama. Ne znam sta bih rekla... drzi se draga... a za vodu... ja verujem u neke sile, ne verujem da je pas kriv...
Kato , moja Marija je 3dana imala T. Virus... danas nema T ali je povracala... kazu da tako bude i cetvrti dan su kao novi... tako da, brzo ce proci...

clock-img

23.11.2015, 23:27

clock-img

wivern

pencil-img

8800

Bubi user posted image sve je jasno
Emice, bolje nego sto je ocekivano. Zivci su mi jos istrenirani user posted image A vec je uspela da mi polomi usisivac, svaki put kad dodje nesto nam unisti user posted image
Sanjice to je prava stvar
Jao zene kako sam umornaaaaaa, na oci ne vidim. A htela bih malo vremena za sebe. Imacu ga za jedno 6 godina

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

clock-img

24.11.2015, 08:41

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Dobro jutro,ustala sam prije pola sata i već pola sata se borim da ne odem zagrlit šolju.
Wiv i moj brat kad dodje obavezno nešto ravali,zadnji put je začepio wc šolju,bacao ubruse unutra.
Bubi ti nam rijetko svraćaš,trebaš to malo promijenit user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

24.11.2015, 08:50

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

OOO dobro jutroooo!
Ne mogu bre da vas navatam, čas u mamama čas ste ovde user posted image
Kafa?
user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

24.11.2015, 09:04

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

Emice evo trudicu se user posted image .
Da ti zvanicno cestitam na trudnoci! Neka bude sto lepsa i laksa...

clock-img

24.11.2015, 10:01

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Hvala ti,biće to sve super user posted image
Mislim da mi je mama ljubomorna,čim se T dodje samnom mazit ona nju zove da se igraju user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

clock-img

24.11.2015, 11:37

clock-img

Leptiric123

pencil-img

1989

Jutro žene, meni danas prvi radni dan...user posted image posle dva meseca...privikavanje je počelo

clock-img

24.11.2015, 11:46

clock-img

Figaro88

pencil-img

4199

Mi ustali u sest,Andrea kuci opet nesto bolesna,napolju uzasno,pada nesto-kisa,sneg...Ja isla do biblioteke,sad pijem kafu pa cu da zavrsavam neki sal koji pletem vec mesec dana,nikako da stignem...

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

clock-img

24.11.2015, 16:37

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Gdje ste,ja sa posla produžila do zaove da pričuvam indijančiće dok je ona otišla doktoru,sad došla kući.Glava mi puca.Posle trebam Dori otići kupit čizme a baš mi se neda.

clock-img

24.11.2015, 17:41

clock-img

Kata90

pencil-img

3330

Vece zene........user posted image
Nama danas mnogo bolje,nema temp.
Jos smo i povracali i izbacio je ostatak slajma.....sad je super.
Bubi,stvarno te nije bilo duuugooo,svrati nam po nekad da popijemo nestouser posted image

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

clock-img

24.11.2015, 19:15

clock-img

17 joka

pencil-img

10887

Vece drugari, uzasno je vreme i svi su bolesni pa je haos svuda

mi juce bili u BG lepo nam je bilo, ja sam pila kaficu sa Les.i Dunjicom i bilo nam je bas lepo

dosla sam sa posla mrtva umorna, odmah isli do grada placalli racune sad stigli kuci ,, tako mi treba bokal kafe user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

clock-img

24.11.2015, 22:11

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

Dobro vece. Evo mene Kato opet ... ali nesto je slabo mase u baru...
nije valjda da spavate?

clock-img

24.11.2015, 22:13

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Ja upravo legla,još vidim ima li ovde išta novo i begam.
Najela sam se sladoleda kao prasac,popila malo kole i super mi user posted image

clock-img

24.11.2015, 22:19

clock-img

17 joka

pencil-img

10887

ja sam danas toliko zdrala kao prase sam, stomak mi ko da sam 5 mesec ma haos i zato posto sam ovih dana jela ko nezdrava narednih 155 dana wsam na dijetiuser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

clock-img

24.11.2015, 22:21

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Ih joko kakva dijeta,imaš pravo koji dan zaboravit na kalorije user posted image

clock-img

24.11.2015, 22:40

clock-img

17 joka

pencil-img

10887

opustim se ja malo vise i eto dva tri kg. e pa nece da moze tako nego lepo na dijetu svaki dan 750 kalorija vezbice i za to vreme skinem 5-7 kg taman mi toliko treeba do 50

e bice kuku prva tri dana ali da trpim i cutim kad se zezam i zderem

clock-img

25.11.2015, 06:22

clock-img

wivern

pencil-img

8800

Dobro jutro u kafanu.
Ja razvaljena, što od dijareje što od nespavanja.
Kao zombii sam. A zvuci iz stomaka su skandalozni, juče sam pocela piti enterofuril ali moram uvesti i neki probiotik. Ovo je zlo.
Želim vam lep dan danas.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

clock-img

25.11.2015, 07:02

clock-img

branki*

pencil-img

20828

Wiv,valjda ce proci brzo,sta drugo,grlim te!
Ajde kafa da se kuva,ja isto lose spavala,kasno legla,budila se,nece ni kafa da mi pomogne danas...

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

25.11.2015, 08:10

clock-img

mali_mis

pencil-img

5129

Jutro user posted image
Zaspala sam oko 3, do 2 sam crtala neku semu za heklanje cebenceta, tj. Miki Maus je na njoj, pa sam morala svaku kockicu posebno. A to ne mogu kad je A. budan.

clock-img

25.11.2015, 08:10

clock-img

Leptiric123

pencil-img

1989

user posted image dobro jutro

Kod mene radno, i baš mi se sviđa nekako, dosadno je biti po ceo dan kući...
Ubila me je A i noćas i preksinoć sa suvim kašljem, osećam se kao neki travar sa medom, čajevima, sirupima, špricevima...user posted image

clock-img

25.11.2015, 08:19

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Mišu, ti si bre obećala svako jutro kafu!!

Kude je?

I flunked anger management! }:->

clock-img

25.11.2015, 08:20

clock-img

mali_mis

pencil-img

5129

Cekaj dok se vratim u fazon user posted image