Poslednji tekstovi

UNICEF i Nelt Grupa za liderske veštine direktora škola
Beograd, 24. oktobar 2025 – Uloga direktora škole podrazumeva odgovornost za celokupni rad škole,...
Promo objava
Promo kutak

Bukvar za roditelje: Plazma i Novak Đoković Fondacija
Jedini Bukvar iz kog uče roditelji.
Promo objava
Promo kutak

iš dok ne dođeš do dela gde možeš zaplivati. I uska je plaža. Taj hotel je na samoj plaži, mi smo se kupali na tom delu. Ne znam kako je u hotelu, ali mi se mesto ne dopada. Jedno veče smo došli da malo prošetamo - tezga do tezge, iskreno, mene to zamara i nije mi nikakvo uživanje. Ne bih nikad odabrala Kaliteu za godišnji odmor. No, opet, to je moje mišljenje.
Razbudimo ih na pauzama da s eprotegnu i da ustanu iz auto sedišta, probudimo ih na granici, ali brzo zaspu. Nemaš čega da se plašiš, sve je lakše dok su tako mali.
Iskupamo se, odmorimo na plaži, u 12h uđemo u sobu, okupamo se, ručamo i odspavamo svi do 16h i opet na plažu popodne. Mi nijedan dan ne gubimo. Što reče ovaj naš prijatelj - Ni zrna okupatoru.
Moj muž ako oseti da je umoran, ja vozim. Letos sam vozila krpz Srbiju, do tad sam dremkala kroz Makedoniju, kad sam ja uzela da vozim, mm je zaspao.
Moj muž odspava nekoliko sati pre puta i ne bude mu problem da vozi. Nije baš rad uvek meni da da da vozim, ali uspem da ga nagovorim da se on malo resetuje. Kad idemo tamo, uglavnom on vozi čitav put, kad se vraćamo, da mi kroz Srbiju, na poznatom terenu.
Ja ne mogu da spavam usput, pravim mu društvo, možda kratko dremnen par puta. A idemo s prijateljima, pratimo se, pa verovatno i to drži čoveka budnim. Kaže mm da on najviše voli da vozi kad svi spavamo i kad je tišina u autu.