cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Prva bebina garderoba

clock-img

30.08.2010, 09:52

clock-img

Podrum Š.

pencil-img

1005

Divne su stvarčice user posted image . Meni je Hungary zakon bio i kada je Darko bio mali. I sada smo hteli da idemo ali ....
Idemo čim napravim bebi pasoš user posted image .

...s vrha brda svaka staza vodi nizbrdo...

clock-img

30.08.2010, 10:03

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

super su Vam stvarcice...obozavam te prve kupovine

clock-img

30.08.2010, 19:26

clock-img

Anoniman

Devojke , ja se danas raspala od raspakivanja i slaganja bebeće garderobice !!! user posted image Tetka je nadmašila samu sebe , stvari su FENOMENALNEEE !!! Evo par stvarčica :

Mnogo svačeg nečeg user posted image
user posted image

Ćebenca . Premekana , predivna ...
user posted image

Korpa - kolevka , ima neki stalak , andrak , šta li je , baš je veeeeelika user posted image :
user posted image

user posted image

user posted image

clock-img

30.08.2010, 19:28

clock-img

Anoniman

VRH! user posted image
Koliko vidim na onoj prvoj slici, apsolutno nema potrebe ništa više da kupiš! user posted image

clock-img

30.08.2010, 19:28

clock-img

Podrum Š.

pencil-img

1005

Jooooj kako su divne stvariuser posted image user posted image user posted image user posted image

Nije fer, ja nemam tetku, mogu li tvoju malo?

...s vrha brda svaka staza vodi nizbrdo...

clock-img

30.08.2010, 19:32

clock-img

Anoniman

Jedino što sam sada primetila, a ne znam da li samo ne vidim dobro na slikama, jesu svi bodići kratkih rukava? Možda ćeš toga dokupiti, jer se ipak porađaš u novembru... 

clock-img

30.08.2010, 19:33

clock-img

Anoniman

Meni je jaako slatko ovo odelce gde piše : Daddy loves me more than football user posted image   

clock-img

30.08.2010, 19:35

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Tash

Jedino što sam sada primetila, a ne znam da li samo ne vidim dobro na slikama, jesu svi bodići kratkih rukava? Možda ćeš toga dokupiti, jer se ipak porađaš u novembru... 

Ima 'vamo desno gomila na duge rukave , nego ih nisam raširila niti uFatila aparatom . Jesenje stvari nisam ni slikala , nisam imala gde da ih raširim . user posted image

clock-img

30.08.2010, 19:36

clock-img

Anoniman

user posted image

clock-img

30.08.2010, 19:49

clock-img

Anoniman

Evo malo jesenje kolekcije , i neću više user posted image :

user posted image

user posted image

user posted image

clock-img

30.08.2010, 19:53

clock-img

Anoniman

Kako to sve na slikama izgleda veliko, ne tvojim slikama, nego uopšteno... Ja kada sam slikala, padala sam u iskušenje da stavim pored nešto što bi ustvarili dočaralo kolicko je to sve...

Prelepe su stvari. user posted image

clock-img

30.08.2010, 20:42

clock-img

pepeljuga

pencil-img

2539

nas novi kompletic, mnogo je sladak:
user posted image

pise: this is what handsome looks like user posted image

< Poruku je uredio pepeljuga -- 30.8.2010 20:43:53 >

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

clock-img

30.08.2010, 20:48

clock-img

MASHKA

pencil-img

1517

Buba Miro I Pepeljuga prelepe stvarčice!user posted image user posted image user posted image
cipelice su mi naj naj!

clock-img

30.08.2010, 20:49

clock-img

mtajcica83

pencil-img

1527

Bubo, preslatke su stvari...stvarno extra nema potrebe maltene nista vise da kupujes...
Hocu i ja takvu tetku user posted image

clock-img

30.08.2010, 20:53

clock-img

Anoniman

pepeljugo, prelepo! user posted image

clock-img

30.08.2010, 20:56

clock-img

red sonia

pencil-img

633

bubo bacices nas sve u bedakuser posted image
pepeljugo mnogo je slatkouser posted image

clock-img

30.08.2010, 21:42

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

Bubo .....pih samo to ti je donjela???? user posted image user posted image user posted image

Salim se. Savrsena je robica!!!user posted image user posted image user posted image

pepeljugo super je komplet user posted image Mi imamo takvu za 'vojčice i pise Daddy loves me!user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

30.08.2010, 21:44

clock-img

mtajcica83

pencil-img

1527

pepeljugo, presladak kompletic user posted image

clock-img

30.08.2010, 21:54

clock-img

Jele

pencil-img

1863

Jao žene što su vam slatke stvari user posted image user posted image Miro imaš tetki da izradiš statuu u prirodnoj veličini user posted image , sve je divno, prosto ne znam šta je slađe...
Ja za bebca još ništa nisam kupila, sve nešto kontam Uroševo će, pa mi onda žao da nema ništa novo...
Videću posle mora...

clock-img

30.08.2010, 21:54

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

BM ti imas svari za tri bebe a zamisli sad da rodis decaka user posted image

Pepeljugice predivan kompletic

clock-img

30.08.2010, 22:17

clock-img

pepeljuga

pencil-img

2539

user posted image

eee, ali bas ima veci izbor za seke...ja da imam devojcicu, ne bih imala 'leba da jedem, sve bih pare dala na bebi krpice user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

clock-img

30.08.2010, 22:21

clock-img

bebablue

pencil-img

1488

Bubi, presvlaci srecicu kada se rodi sto cesce, jer stvarcice nenormalno brzo omale i bude ti zao jer  su tako medene, a nisi stigla da ih nosis. Ja sam delila prvo na "radna" i "paradna" odela, umesto da sam i ta kao lepsa oblacila i po kuci.

Emocija je teska bolest, izazvana izlivom srca u glavu!

clock-img

30.08.2010, 22:46

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: bebablue

Bubi, presvlaci srecicu kada se rodi sto cesce, jer stvarcice nenormalno brzo omale i bude ti zao jer  su tako medene, a nisi stigla da ih nosis. Ja sam delila prvo na "radna" i "paradna" odela, umesto da sam i ta kao lepsa oblacila i po kuci.

A ja danas baš slažem stvari i razmišljam kako će mi biti žao da sve te lepe krpice oblačim bebi "po kući" . user posted image

clock-img

30.08.2010, 22:49

clock-img

Anoniman

Nemoj da ti bude zao,jer ce na kraju imati malih odelaca koje joj nisi ni jednom obukla!Slikaj je i presvlaci,to ja radim i dan danas  user posted image

clock-img

30.08.2010, 22:49

clock-img

Anoniman

Nemoj žaliti... Ne budi luda, ja sam to radila jedno vreme, i sad mi žao! Ma to je tvoje dete, i treba tebi da bude lepo. Ostaviš jedan kompletić sa svadbe i rođendane user posted image , ostalo... samo je presvlači. user posted image