writing-img

RE: Prva bebina garderoba

clock-img

27.10.2010, 21:22

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

cind prelepo je,jaknica mi se posebno svidja user posted image
ja jos ne znam u cemu cu izneti bebu,nisam jos kupila user posted image
trebalo bi u novembru sve da pokupujem,cekam da zavrse reviziju kartice pa da ispucam limit user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

27.10.2010, 21:22

clock-img

Anoniman

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.10.2010, 21:24

clock-img

Anoniman

Mm jaknicu ne ispusta iz ruku,tako je topla i pufnasta....user posted image user posted image user posted image Ja sam se odusevila kada sam videla i odelce i jaknicu.user posted image

clock-img

27.10.2010, 21:25

clock-img

Anoniman

polako mico,ne zuri,promenices 100 misljenjauser posted image user posted image iz iskustva ti kazem.

clock-img

27.10.2010, 21:28

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

IZVORNA PORUKA: Jele

Ej žene, našla sam devojku na FB koja prodaje C&A i H&M garderobu, ugraugrađuje uje se 20 % na cene iz kataloga. Ne znam kako da postavim link ka njoj user posted image , pa kopiram ovu njenu poruku sa njenim imenom, pa je nađite na FB ako vas interesuje... Verovatno može i ovaj mali skafander kao moj da se naruči....

edit Alexx RR: reklamiranje je zabranjeno na forumu. user posted image

... cene su uvecane za 20%
Naravno sve moze da se poruci.. :)

mozes li na pp da mi posaljes njeno ime? bas ima divnih stvari,jel ona osim sto uzima 20 % trazi da mi platimo i carinu i postarinu ili je sve uracunato?odakle je ta devojka?

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

27.10.2010, 21:30

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

27075

jele, ti napisi ovde..pa svakog koga interesuje on ce je potraziti.user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

27.10.2010, 21:30

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

cind ja nigde nisam videla takve jaknice user posted image videla sam samo u jednom butiku i tamo kosta skoro 6000 dinara ato mi je bas mnogo a i nemaju najmanju velicinu nego tek za od 3 meseca user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

27.10.2010, 21:38

clock-img

Anoniman

Meni je sestra donela iz Svajcarske.A videla sam slicnu kod nas u bebinu,i stvarno su skupe,htela sam da je uzmem,ali kada sam cula cenu......user posted image user posted image Stvarno preteruju.

clock-img

27.10.2010, 21:39

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

27075

Bebino kod nas je najskupljiuser posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

clock-img

27.10.2010, 21:42

clock-img

pepeljuga

pencil-img

2539

devojke, je l' moze neko da mi posalje na pp link od te fb stranice gde se prodaje h&m garderobica?

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

clock-img

27.10.2010, 21:43

clock-img

Anoniman

Samo sam jednom tamo usla,i nikad vise. Sto je mnogo-mnogo je. Ima lepih stvarcica,ali nisu za moj budzet. A da znate kakva je jaknica bila,2 lica,isto punija,ma preslatka.

clock-img

27.10.2010, 21:45

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

27075

Pretpostavljam da ima samo Jele njen kontakt. Cekamo nju.user posted image

clock-img

27.10.2010, 23:28

clock-img

dacica

pencil-img

634

cin-user posted image user posted image user posted image
ja sam kupila roze skafander sa medom-u enci-menci-presladak...i u tome cemo izaciuser posted image user posted image user posted image slikacu...user posted image user posted image

kakve su nam misli.......takav nam je zivot....!!!!!!!!!!

clock-img

27.10.2010, 23:39

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

cekamo slicicu user posted image user posted image user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

28.10.2010, 08:11

clock-img

Jele

pencil-img

1863

IZVORNA PORUKA: isidora88

IZVORNA PORUKA: Jele

Ej žene, našla sam devojku na FB koja prodaje C&A i H&M garderobu, ugraugrađuje uje se 20 % na cene iz kataloga. Ne znam kako da postavim link ka njoj user posted image , pa kopiram ovu njenu poruku sa njenim imenom, pa je nađite na FB ako vas interesuje... Verovatno može i ovaj mali skafander kao moj da se naruči....

edit Alexx RR: reklamiranje je zabranjeno na forumu. user posted image

... cene su uvecane za 20%
Naravno sve moze da se poruci.. :)

mozes li na pp da mi posaljes njeno ime? bas ima divnih stvari,jel ona osim sto uzima 20 % trazi da mi platimo i carinu i postarinu ili je sve uracunato?odakle je ta devojka?

Ime ti šaljem na pp, a ona se ugrađuje ukupno 20 %, što je i više nego super po meni. Devojka je iz Novog Sada.

clock-img

28.10.2010, 08:19

clock-img

Jele

pencil-img

1863

Devojke, svima sam vam na pp poslala ime devojke koja prodaje C&A i H&M garderobu preko FB. Ako sam nekog preskočila sorry, javite. Mora na pp, a ne na forum direktno da ne pravim reklamu.

< Poruku je uredio Jele -- 28.10.2010 8:20:48 >

clock-img

28.10.2010, 09:26

clock-img

pepeljuga

pencil-img

2539

hvala jele, srce si user posted image
hmm, samo da smislim koga cu da saljem u ns user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

clock-img

28.10.2010, 09:46

clock-img

Jele

pencil-img

1863

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

hvala jele, srce si user posted image
hmm, samo da smislim koga cu da saljem u ns user posted image

Draga, devojka je rekkla da joj robu naručuju sa svih strana i da u druga mesta robu šalje valjda brzom poštom ili nekim drugim servisom, pitaj je u poruci

clock-img

14.11.2010, 02:06

clock-img

vukosava

pencil-img

4484

user posted image

user posted image

user posted image

Ovo su ukupno 6 bodija... Kad sam ih videla nisam mogla da odolim. Cekam devojcicu al omiljena boja mi je ljubicas_ta i plava. Nesto mi roze bode oci uvek...

< Poruku je uredio vukosava -- 14.11.2010 2:08:36 >

clock-img

14.11.2010, 02:45

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

preslatko je user posted image user posted image user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

14.11.2010, 23:01

clock-img

pepino

pencil-img

2296

Ja ne mogu da vidim slike koje je stavila Vukosavauser posted image user posted image

clock-img

14.11.2010, 23:05

clock-img

red sonia

pencil-img

633

ni ja ne vidimuser posted image user posted image user posted image zastooouser posted image

clock-img

14.11.2010, 23:08

clock-img

LillyT

pencil-img

3918

Slikomat nešto zevzeči, pa neko vidi, a neko ne vidi slike (ja sam u grupi srećnika što vide)
Lepe su boje, ljubičasta je super user posted image

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

clock-img

14.11.2010, 23:08

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

Možda vam je spor net, pa vam se teže učitava stranica, a samim tim i fotke user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

clock-img

14.11.2010, 23:11

clock-img

pepino

pencil-img

2296

Lilly  je upravu,vjerovatno je do slikomata,npr. u slikama djecice na poslednjoj stranici vidim samo Gaganinu Unu,ostale ne,do slikomata je sigurno,popravice...