writing-img

RE: Prva bebina garderoba

clock-img

21.01.2012, 19:59

clock-img

peca

pencil-img

1755

Razlicak, super je , neki detalji ? user posted image

clock-img

21.01.2012, 20:05

clock-img

peca

pencil-img

1755

Ja kao nista ne kupujem, ne razgledam, sto je manje vise stvarno tako, i nisam planirala ni da kupujem nesto od garderobe, sem neceg najosnovnijeg dok se beba rodi, i dok sam se okrenula, neprimetno, shvatila sam da imam i krevetac, i posteljinu, i musemice, i kapice, i benkice, i bodice, i zeke, i portikle, i peskirice, i kadicu i kolica, i pantalonice, pelene, bukvalno sve od garderobe da ne nabrajam sad user posted image

clock-img

21.01.2012, 20:07

clock-img

razlicak

pencil-img

1051

Smeskic, jeste Jungle cebence, jako je mekanouser posted image
A sto se kompletica tice, on jos ima i krem benkicu i carapice, al nisam slikala. To su jedine stvari koje su mi nedostajale, svega imam i previseuser posted image , nece stici da iznosa sve.

Peco, na kakve detalje mislis?

clock-img

21.01.2012, 20:11

clock-img

babybeemaja4

pencil-img

281

Razlicak bas je sve slatko!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.01.2012, 20:13

clock-img

Inica

pencil-img

3098

Razlicak, sto mi je poznat kompletic user posted image  

clock-img

21.01.2012, 20:17

clock-img

razlicak

pencil-img

1051

user posted image user posted image user posted image Znam Inic, zato ga nisam odmah ni slikala, mislim, sto da ga slikam kad sam vec komentarisala da imamo isti, samo druge boje....al danas se predomislilauser posted image

clock-img

21.01.2012, 20:21

clock-img

Inica

pencil-img

3098

A koliko si ga platila? Kako sam skapirala ti si dosta vise od mene? Ili?

clock-img

21.01.2012, 20:22

clock-img

peca

pencil-img

1755

razlicak mislim, gde si (ste uzele) koliko parica i tako to user posted image

Ja cebice necu da kupujem, imam dva moja user posted image user posted image user posted image to je jedino sto mi je ostalo user posted image

(i neke stvari ali za 2,3 godine, to ne racunam)

clock-img

21.01.2012, 20:29

clock-img

razlicak

pencil-img

1051

Ja platila 1430 din, a u drugom butiku isti kostao 1650user posted image ....ti si jos jeftinije prosla, kod nas se gadjaju cenama. cebence je 1800, peskir 680 din.......Jesi i ti dobila carapice...moje su prevelike za bebu, to je za bebu od 6-7 meseci, ako ne i viseuser posted image .

clock-img

21.01.2012, 20:32

clock-img

Inica

pencil-img

3098

Ja sam platila 1280din (imaju sve ispisane cene na stranici posle slika koje sam postavila)
Cebence 1300..
Da, dobila carapice, ali su veeeelike..

Moram jos da dokupim i hulahopkica i jos tako neke sitnice.. Isto cu uzimati u monteksu.. A trenerkice i duxice sam nasla u aksi.. Samo treba da se smilujem da se dogegam do tamo..

clock-img

21.01.2012, 20:40

clock-img

peca

pencil-img

1755

E,gde je taj monteks sem sto je u Obrenovcu?user posted image

clock-img

21.01.2012, 20:44

clock-img

Inica

pencil-img

3098

Ne znam, znam da i njihovih stvari ima i u aksi.. A verovatno i u nekim radnjicama po gradu.. Stvarcice su im super, a i povoljne..

clock-img

21.01.2012, 20:54

clock-img

peca

pencil-img

1755

Htedoh da pitam gde se nalazi u Obrenovcu? Mm cesto ide za Baric,a to je tu, pa da svrne-mo user posted image

clock-img

21.01.2012, 21:06

clock-img

Inica

pencil-img

3098

Haha.. Moj Barich user posted image Svratite na kaficu user posted image
U glavnoj ulici je, bas pre Obrenovacke gimnazije- bilo koga da pitas znace da ti kaze.. Mala je radnjica, ali prepuna..

clock-img

21.01.2012, 21:07

clock-img

lesica

pencil-img

12027

Evo vam mala pomoc gde mozete za tek rodjene bebce da nadjete stvari do broja 68 za 100 dinara(bar je bilo do skoro). Braca kinezi su u pitanju i to je radnja sa korpom i secenim etiketama,malo vece stvarcice su im valjda 200 dinara. A imaju mnogo slatke bodice,majicice i pantalonic. Cak su imali i skroz pamucne zekice sa stopicama.
KLIK
Nadjite crtez seme user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

clock-img

21.01.2012, 21:12

clock-img

peca

pencil-img

1755

Inice,ti iz Barica? Ja sam nesto pobrkala xexe,pa zamalo da budemo komsinice,kad me je mm svojevremeno lozio da se preselimo tamo,on tamo ima kucu i neka 2 plastenika,tata mu je tamo,a on svaki vikend bar jedan dan xexexe, ali necu u off.

clock-img

21.01.2012, 21:12

clock-img

Inica

pencil-img

3098

Hvala Lesice user posted image Ako me ne bude mrzelo- prosetacu.. 

clock-img

21.01.2012, 23:44

clock-img

mama kukunka

pencil-img

2034

IZVORNA PORUKA: bea83

Pronašla sam kod braće Kineza neke dve radnjice koje prodaju razne markirane stvari (sa isečenim etiketama, verovatno zaplenjeno na cariniuser posted image )kao i domaću poizvodnju pa sam tu uzela, ceo kompletić 800din, samo su unutra bile iste ovakve pantalonice ali pamučne pa sam posebno dokupila ove plišane za 300din, svidele mi seuser posted image

Kod iste brace sam pre porodjaja kupila  identicne samo na roze prugice pantalonice :)
Jedva cekam da ih obidjem opet ( kad se zvezde umilostive pa se poklopi nekoliko faktora) Mora da sad imaju svasta novo.. Inace, preslatka je kombinacija

clock-img

22.01.2012, 00:15

clock-img

mama kukunka

pencil-img

2034

IZVORNA PORUKA: peca

Inice,ti iz Barica? Ja sam nesto pobrkala xexe,pa zamalo da budemo komsinice,kad me je mm svojevremeno lozio da se preselimo tamo,on tamo ima kucu i neka 2 plastenika,tata mu je tamo,a on svaki vikend bar jedan dan xexexe, ali necu u off.

Kad ides iz Obrenovca , ili Barica ka gradu na Umci ili u Ostruznici skrenes desno..i dodjes kod mene na kafu :)

clock-img

23.01.2012, 13:41

clock-img

peca

pencil-img

1755

IZVORNA PORUKA: mama kukunka

IZVORNA PORUKA: peca

Kad ides iz Obrenovca , ili Barica ka gradu na Umci ili u Ostruznici skrenes desno..i dodjes kod mene na kafu :)

Imacu to u vidu user posted image user posted image
user posted image

clock-img

23.01.2012, 14:04

clock-img

slavica.

pencil-img

1274

Jao jedva cekam da vam se pohvalim sta smo dobili! Videla sam juce,ali preko kamere,a svekar i svekrva mi dolaze za nedelju dana,pa cu sve uslikati i pokazati vam! Tako da je tetka svom bratancu osim kreveca kupila i neke bodice,carapice,portiklice,cebence,neka odelca,pidzamice,peskirice..Ima svega,i sve mi je slaaaatkooo! Meni su u stvari sve stvarcice za bebe bas slatke,i te koje je kupila,a i inace,tako male,mekane...user posted image

clock-img

23.01.2012, 16:50

clock-img

bea83

pencil-img

5169

Ovo su bodići od braće Kineza za 100 dindži user posted image
user posted image

Ovo nam je ćebence (Inice, monteks jeuser posted image )
user posted image
user posted image

A ovo su nam portikliceuser posted image Meni su one najveći hituser posted image
user posted image

clock-img

23.01.2012, 17:07

clock-img

Inica

pencil-img

3098

user posted image Osetila sam ja da je monteks u pitanju user posted image
Super su bodici.. Izgleda da samo ja "ne umem" da udjem kod kineza i da pogledam.. Mada ako je to tamo gde ste pominjale, to mi i nije tako blizu- pisi propalo..

clock-img

23.01.2012, 17:09

clock-img

bea83

pencil-img

5169

To je na NBGD u bloku 70, baš tamo gde je Lesica postavila mapu, gore u postu, mada sam ih videla i u kineskoj radnji na Dorćolu na primer, tako da verovatno ima i na drugim mestima samo moraš dobro da pogledaš, a i ne znam jel ista cena po radnjama. Stvarno su super, baš je lep pamuk i super su dezeni, veseli i šareniuser posted image

clock-img

23.01.2012, 17:21

clock-img

Inica

pencil-img

3098

Pa da- na nbg sam i mislila. Ali ja nemam energije da se cimam vishe nigde- mislila sam da cju mocji- tako da cju svoju kupovinu zavrshiti u aksi i jos neke sitnice u monteksu..