Dobro jutrooo
Emice, Pngpme šta da vam kažem za doktora, koji je radio nekada u Vršačkom porodilištu... Posteljicu verovatno nije ni pogledao. A imala sam jednu kontrakciju za vreme UZ, baš me stisla i zbog ležećeg položaja em gura tu sondu po stomaku, ništa nije prokomentarisao niti sačekao da prođe a meni baš neprijatno bilo. Meni je važno da su mi izmerili pritisak, da bebi dobro kuca srce, ostalo neka mu je na duši. Meni je ličio kao da je dan pre bio na nekoj žurci i ono drugi dan ne zna gde mu je glava.
Kaže kontrola za mesec dana, od kad krećemo sa CTG-om, ako naravno ne bude umoran i ako ne bude gužve. Užas
Ako kažem da taj isti doktor mi nije dao na vreme uput za porodilište jer navodno ne treba, neću ja još, iz porodilišta sam se vraćala po uput kod njega pa nazad u bolnicu... Kad su mu sve koze na broju, on je i super lik, i dobar doktor. Ako mu nešto fali, gotovo, čovek ne funkcioniše i ti možeš da radiš šta god hoćeš. Još nisam skontala kad je idealno ići kod njega, ako zakažeš da budeš prva, preteknu te xy žena kojima treba samo da pogleda rezultate, ako sredinom radnog vremena, gužva je nenormalna. Ako krajem radnog vremena, dođeš brzo na red, nema gužve, ali doktor više nije nizašta.
Marijana čekamo tebe sa pregleda, držim palčeve da te prime! Javi kako nam raste bebac
Voci dragaaa
samo sebi ponavljaj proćiće i to, proćiće i to, i da to tako mora da bude, i za čas će biti veliki dečko koji beži da se igra sa drugarima
Posle ćeš da kukaš što nije bio duže beba veruj mi
Ella, i ja sam visoka 170 cm
ali sam pre trudnoće imala 47 kg pa sad zamisli koji sam kostur bila tada. Stres me pojeo. Sad mi trudnoća dođe kao rehabilitacija hahahaha
ali neka, što više kg nabacim to bolje, posle ionako znam da će deo otići pa da ne budem kao hodajući kostur.
E a ja ću sad malo da odmoriiim. Ima danas da ne radim ništa. Imam ponekad one pripremne kontrakcije ali krene tako jako da steže, da osetim tačno pritisak dole kao da izlazi. Ko zna možda sam i otvorena
Izem ti doktora! I kontrola za mesec dana? Ako mi postane previše sumnjivo idem ja ranije a on neka radi posao kako mu valja