writing-img

RE: Pelene- kako se snaci?

clock-img

03.11.2009, 22:36

clock-img

gagana83

pencil-img

6941

Thanksuser posted image

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

clock-img

03.11.2009, 22:39

clock-img

Lilly*

pencil-img

3854

user posted image user posted image

Nemoj plakati, bata je tu

clock-img

03.11.2009, 23:41

clock-img

Anoniman

Eto, tražim gagani temu, a naletela sam na identičnu temu ovoj: Broj pampersa? KLIKNI

IZVORNA PORUKA: gagana83

Primetila sam u zadnjih nekoliko dana kako Uni oko nozica ostaje crvena linija,kao da je stezu. Koristimo Pampers 2 koji je od 3 do 6kg a ona ima tek 4.5user posted image Ne znam da li da probam vece?

Ufffffff ništa ne mogu da nađem večeras!!!! user posted image

Vidi ovaj post: KLIK

< Poruku je uredio Maya RR -- 5.11.2009 13:35:05 >

clock-img

01.12.2013, 15:04

clock-img

viking

pencil-img

6644

Ženice, imam pitanje u vezi sa tetra pelenama. Do juče nisam znala da postoje rubljene i englane pelene. Ima li tu neke praktične razlike, da li su jedne bolje od drugih, koje da uzmem?

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

clock-img

01.12.2013, 15:13

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

Vik ja nisam ni obracala paznju na to kakav im je rub. Bitno mi je samo da su pamucne i pod rukom prijatne i mekane. Doduse svi su mi i pokazivali samo rubljene jer su mi to i naglasavali.
Koliko su sada pelene u Srbiji? Secam se da su ranije bas bile jeftine. Ovde je 10 pelena oko 11 eura.

clock-img

01.12.2013, 15:43

clock-img

viking

pencil-img

6644

Evo ja sad gledam na Aksinom sajtu, 10 kom rubljenih su 1290 din, što ti je taman 11 evra.

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

clock-img

01.12.2013, 15:55

clock-img

adulence

pencil-img

7314

Iskreno vik prvi put cujem...ja sam ivi sve kupila u aksi one sarene divne su i mnogo mrkse od cisto belih...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

clock-img

01.12.2013, 15:59

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

Vik , ja sam uzela englane , nekako mi se cinilo da je taj porub ostar i tvrd ali i nije
koristila sam par komada kad je imala siroki povoj a ostale za podmetanje i kupanje i briskanje kad bljucne i tako to

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

01.12.2013, 16:02

clock-img

cvećka

pencil-img

876

Porubljene te iz Akse su meni mnogo bolje od endlanih, endlane se katastrofa guzvaju, a te sarene stvarno jesu nesto mekse. I svedske kupuj sto vece i sire, da moze bebac lepo da se zamota, ja kupila neke sarene, a one kratke, brzo sam ih bacila.

clock-img

01.12.2013, 16:06

clock-img

Ana RR

pencil-img

34387

IZVORNA PORUKA: viking RR

Ženice, imam pitanje u vezi sa tetra pelenama. Do juče nisam znala da postoje rubljene i englane pelene. Ima li tu neke praktične razlike, da li su jedne bolje od drugih, koje da uzmem?

Ja sam najviše koristila one što sam dobila u paketu u porodilištu, one nemaju porub. Jesu malo tanušne ali su mi bile mekane i niisu ga nigde žuljale. Kratko sam ja to njemu stavljala u širok povoj, možda dve, tri nedelje, ali puno se koriste za brisanje, za ispod glavice, na rame kad treba da podrigne.. itd. Sad ih žvaće dok se uspavljuje user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

01.12.2013, 16:08

clock-img

adulence

pencil-img

7314

Ja sam u aksi kupila svedske zelene,plave i zute bas su bile velike...raspitaj se tamo za velicinu i sto kaze cvecka bolje odmah kupi vece i lepsse se umotaju pilici...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

clock-img

01.12.2013, 16:09

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

19014

Tetra pelene kakve god da su dobre su.
Sto se tice svedskih, drugarica mi dala 10 komada a ja sam kupila 5. Onih 5 vise nego duplo vece od onih koje mi je dala pa sam njih vise koristila, tako da je ispalo da sam prakticno koristila samo 5 svedskih, duge, lepo ih podvrnem na stomacicu a trake dovoljno duge da se ukrste pozadi i zavezu napred.

clock-img

01.12.2013, 16:23

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Tetra pelene kakve god da su dobre su.

Slazem se :) i samo da dodam da ih nikad nije mnogo :) mama kupila 10, ja kupila 2 pakovanja sarenih, u paketu grada dobila 10, drugarica mi spakovala 50-ak.... i bas mi je bilo lakse sto ih je bilo toliko, malte ne sam ih koristila vise za sve ostalo nego za povijanje...
a sto se svedskih tice... i njih sam dobila tonu razlicitih velicina i boja... mene su spasile one male (T rodjena sa 2700 i 47, izasla iz bolnice sa 2550) one vece su joj bukvalno bile do vrata, o sirini da ne pricam...dok je porasla do onih vecih odavno smo skinuli siroki povoj :)

clock-img

01.12.2013, 16:25

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Ja sam kupila neke obične pelene u jednoj radnji za bebe,za drugo sam posle dokupila još malo a isto tako i za treće

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

01.12.2013, 16:27

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

19014

Ja sam ih imala 20ak,ali bila zima, imam masinu za susenje vesa pa vilo lako, operem,osuseseza 1h u masini i tako u krug. Nisam ih ni peglala, izvadim tople iz masine, razvucem, a one mekaneeee... user posted image
A Iva sva krupna, od 3 meseca nosila velicinu 74.
Ta ista drugarica mi dala brdo stramplica od njene dece, hvala joj do neba, ona mislila trajace bam bar 6 meseci, ma joj, Ivka sve prerasla za 2 meseca user posted image

< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 1.12.2013 16:30:01 >

clock-img

01.12.2013, 16:30

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Pa da tih tetra pelena nikad nije dosta,ja sam za prvo dete nešto i dobila i kupila pa mi nije bilo previše,dobro dođe da ima dosta pelena kada se isprljaju da ne moraš odmah da ih pereš i sušiš, već imaš više kom imiran si

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

01.12.2013, 16:37

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

Bravo za Ivu :) Tara je 74 nosila sa godinu dana :)
i mi smo dobili gomilu stvari od drugara o rodjaka, hvala im svima puno :) ali punooooo stvari nije nikad obukla... kad je sigla do velicine bila je pogresna sezona :)

clock-img

01.12.2013, 16:40

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

sto se svedskih tice ja sam kupila troje platnenih ( roze , bele sa plavim paspulom i sa rozim paspulom ) i mislim pet nekij pamucnih sto se onako rastezu i te su mi bile nekako lakse za upakivanje
a pelena jos imam a kupila sam mislim 20 komada

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

02.12.2013, 07:35

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

I Dunja isto sa tri meseca nosila 74 i onda je "stagnirala" ostali smo na 74 celo leto znaci do nekih 9 meseci hahaha...

clock-img

04.12.2013, 16:54

clock-img

cvećka

pencil-img

876

IZVORNA PORUKA: milicicak

...a sto se svedskih tice... i njih sam dobila tonu razlicitih velicina i boja... mene su spasile one male (T rodjena sa 2700 i 47, izasla iz bolnice sa 2550) one vece su joj bukvalno bile do vrata, o sirini da ne pricam...dok je porasla do onih vecih odavno smo skinuli siroki povoj :)

I nasi su izasli sa oko 2500 iz bolnice, pa su im te male vec uveliko male, a imaju jedva dva meseca user posted image i zaista, sto kaze Olga, najbolje su te sto se rastezu. Nama rekli da nosimo siroki povoj do 6. meseca, smorila sam se ziva /:

clock-img

04.12.2013, 16:58

clock-img

viking

pencil-img

6644

Cvećka, koliko je pelena dovoljno (otprilike) za blizance, bar za početak?

clock-img

04.12.2013, 17:08

clock-img

cvećka

pencil-img

876

Ja sam kupila 20 belih tetra, 4 sarene, dobila jos u porodilistu (ne znam koliko u onim paketicima za bebe, 10-20?) i ne treba mi vise od toga ni sad. A svedskih imam 10 tih super, sto su velike i rastegljive i 10 manjih opet iz paketica, koje su tu kad ovih bas nema, i necu vise ni kupovati. Nije mi se ni jednom desilo da ostanem bez njih. Pocinju pripreme Vik, mmmm? (: naaaajlepsi deo!!

clock-img

04.12.2013, 17:35

clock-img

viking

pencil-img

6644

Počele tj. počeće sledeće nedelje. Možda jeste rano, ali posle dolaze praznici, pa malo posle Božića mm ide na službeni put, vraća se tek 15. januara a to mi je kasno da čekam da tek tada počnem.
Hvala za info! user posted image

clock-img

07.12.2013, 11:50

clock-img

cvećka

pencil-img

876

Ma kakvi rano, ja mislim da sam i pre 7mog meseca pocela sa nabavkama... Uzivaj, nema nista sladje! Osim kad stignu, pa krene primena nabavljenih stvari ((: