IZVORNA PORUKA: Maja1309
Njegova mezimica evo pročitala sam tvoj veeeeliki post. Ja sam pila macinu travu ovu koju si navela, samo sam je kupila u dm, tri cikulsa prije nego sam ostala trudna. tada sam kao i ti pročitala sve forume i forume i došla do saznanja kao i ti. ja sam je pila do ovulacije. al više se ne sjećam kako sam je pripremala.
reci mi molim te jesi saznala kako se priprema, možda se prelije jedna čajna žličica ili.. kako se kombinira s virkom?
Majo znam kako se priprema....ovo ti najbolje za trudnocu i svo moguce ciscenje koje postiji.Ocajnica je toliko jak caj (pozitivno jak ne stetan) da bukvalno sve pred sobom sto ne valja cisti iz materica , grlica i jajnika..ja sam uvek imala umerene cikluse, prvi dan jedva, drugi malo vise, treci u padu a cetvrti skoro nista, i da nisam gadljiv buklvano bi mogla ceo ciklus da izdrzim sa cetiri uloska..prosli mesec sam pila samo virak i u ovom ciklusu nisam imala nesto preteranu m ali je dosta ispadalo u grumenima ( da prostis i da te ne gadim kao dzigerica) sto znaci da mi je bukvalno virak sastrugao sve sto je zaostalo a sto je jako jako jako dobro za NE stvaranje endometrioze iliti cokoladne ciste.
Ja ovako pijem po savetu apotekarki iz apoteke Josip Pancic u Beogradu, koje su mi rekle da ocajnica moze sa svime da se mesa osim sa hormonalnim tabletama, ali sa bukvalno svim cajevima i ceo celcati ciklus bez bojazni za plod, jer naravno ako se otkrije prvi mesec trudnoca tada se prestaje sa uzimanjem a za period od ovulacije do ciklusa ako dodje do trudnoce ne moze nista da bude sa plodom jer plod nije ni pricvrscen vec "pliva"po materici.
Ujutru popijem solju ocajnice ( prokuvam 2,5dl vode i to prelijem preko jedne kafene kasicice caja. Poklopim i za deset minuta procedim i u roku od 7 minuta popijem polako gutljaj po gutljaj ) trudim se da dok je gutam da mi ne dodiruje jezik i jer je ocajno ocajna. Onda za dva tri sada po slobodnoj proceni popijem na isti nacin pripremljen virak i hajducku travu. (u 2,5dl jednu kasiku virka i jednu kasiku hajducke trave prelijem< isto odstoji isto procedim i na isti nacin popijem,) I opet za dva tri sada popijem na isti nacin pripremljen crveni zdravac. I opet jos jednu turu svega toga okrenem u toku dana da sve tri terapije budu po dve solje dnevno.
Apotekarka mi je rekla veliku zabludu kod zena...odnosno dve zablude...
1. piju do ovulacije a tek tada caj pocinje da radi sto znaci nikako ga ne prekidati tada je najbolji rezultat..i tako nekima sa vecim problemom ne da rezultate a nekima da rezultate ali duplo duze se muce pijuci ga
2. JAKO JAKO JAKO je bitno ne dozvoliti da se caj ohladi. Mnogo je teze popiti topao caj , ali kako vreme odmice caj gubi svoja lekovita svojsta, ne postaje stetan vec kada je hladan jednako je kao da se pije voda iz cesme bukvalno.
A ti si ostvarila trudnocu pomocu caja, koliko si ga pila i zasto ga opet sada zelis piti