cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Pitajte Pampers pedijatra

clock-img

21.01.2026, 14:40

clock-img

Pampers pedijatar

pencil-img

1144

IZVORNA PORUKA: marketing RR

Dobar dan. Beban ima 2 ipo meseca i nema redovnu stolicu, samo sisa, nije kakio najviše 5 dana. Šta raditi? Koliko znam bebe bi trebale svaki dan da kake, bar su moje prve dve tako.

Bebe mogu nemati stolicu 7 dana i to se smatra normalnim, a preko 7 dana mora bebu da podleda deciji hirurg. Da li neko od roditelja ima problem sa stolicom.

clock-img

21.01.2026, 14:46

clock-img

Pampers pedijatar

pencil-img

1144

Dobro veče, dečak 11god ima preterano znojenje dlanova i stopala, baš ga nervira. Molim vas šta preporučujete za to probali smo dr scholl sprej i neku kremu ali nepomaže. Hvala.

Preterano znojenje se javlja kod rahitisa i moj savet je da uranite Ca, Mg i alkalnu fosfatazu iz krvi. Ako su nalazi uredi onda lepo. Da li neko od roditelja ima taj problem. Ja stvarno ne znam te preparate, strucni za to su dermatolozi, pitajte njih.

clock-img

21.01.2026, 14:50

clock-img

Pampers pedijatar

pencil-img

1144

Postovanje,
Dete ima godinu i po i ima 11 kg mislim da je to malo visoka je 85
Ona jede bas dobro i sve jede.
Kome se treba javiti sta raditi?

Sacekace te sistematski pregled sa 1 godinom. Mozda je metabolizam na nekoga od roditelja ili nekog iz familije. zasto zuriti, ako dete jede sve i ako se normalno ponasa. Polako.

clock-img

21.01.2026, 14:54

clock-img

Pampers pedijatar

pencil-img

1144

Postovanje beba rodjena sa distazom rektus rekli su nam da će izic.On sad ima 7 mjeseci to I dalje ima.Neki su rekli da je kila.

Nemojte molim vas neki su rekli, pitajte i ponasajte se po savetu i upustvu abdominalnog decije hirurga. on jedini zna i ume da resi taj problem.

< Poruku je uredio marketing RR -- 21.1.2026 21:58:11 >

clock-img

21.01.2026, 22:07

clock-img

marketing RR

pencil-img

5304

Dobro veče,
Beba ima 9meseci i zadnjih 15 dana nespava ni preko dana ni preko noći budi se na svakih 10 do 15miuta. Danas smo bili kod pedijatra na redovnoj kontroli ja sam rekla za to oni kažu da je to normalno i samo mu je poslušala srce i to je to. Da li treba da na svoju ruku odradimo neke analize ili sta nam savetujete sad da radimo?

clock-img

21.01.2026, 22:08

clock-img

marketing RR

pencil-img

5304

Postovanje, cerkica 5 godina, dosta cesto joj suze oci na jakom suncu a pogotovo sada kada je hladno, ponrkad cak zna na hladom da kaze i da je bole oci a jako sunce joj smeta.

clock-img

21.01.2026, 22:08

clock-img

marketing RR

pencil-img

5304

Poštovanje, beba ima mjesec dana, s 12 dana je operirao pilorostenozu. Evo 20 dana nakon operacije beba puno bljuca. Da li je to normalno? Inače se ok ponaša i dobija na težini.

clock-img

21.01.2026, 22:09

clock-img

marketing RR

pencil-img

5304

Sin skoro 3godine marta puni 3godine stalno nervozan svadja se sa nama bije mladju sestru od 15meseci dete stalno place od njega,sve sto mu objasnimo i kazemo on to drsko ponavlja sta raditi u tom slucaju?

clock-img

21.01.2026, 22:09

clock-img

marketing RR

pencil-img

5304

Kisela stolica kod djece dali je samo dovoljno izbjegavati pojedine stvari ili je vrijeme za Ici raditi test na alergije ( do sada citrusi i rajčica potakla crvenilo i peckanje na guzi) a nekad se dogodi i na neke nevezane stvari s kiselinom ..

clock-img

21.01.2026, 22:10

clock-img

marketing RR

pencil-img

5304

Beba 11 mjeseci ima 8.500 kg .
Jede tri obroka nemlijecma u danu i također dohranu ,zdrav je sve nalaze smo radili skoro ...veoma je aktivan i nigdje nema mira ..
Sta da uradim vise

clock-img

21.01.2026, 22:10

clock-img

marketing RR

pencil-img

5304

Trogodisnjak,jednom mesecno mu izadje kao tvrdi kruzic, nabubri i ispusti belu tecnost ( dan,dva) i posle se susi(jos par dana).
Bili smo kod raznih pedijatara i dermatologa,ali osim sto nam daju razne sirupe i kremice za arelgiju koji ne pomazu nista drugo. Stanje traje vec nekih godinu dana.

clock-img

22.01.2026, 14:07

clock-img

Pampers pedijatar

pencil-img

1144

Dobro veče,
Beba ima 9meseci i zadnjih 15 dana nespava ni preko dana ni preko noći budi se na svakih 10 do 15miuta. Danas smo bili kod pedijatra na redovnoj kontroli ja sam rekla za to oni kažu da je to normalno i samo mu je poslušala srce i to je to. Da li treba da na svoju ruku odradimo neke analize ili sta nam savetujete sad da radimo?

Da li je dete nervozno sto se sprema da izbije neki zubic, da li jede lepo, da li su stolica i mokrenje uredni. Ako je sve uredu, ja preporucujem da ga uzmete u narucje, prigrlite uz sebe, da oseti vasu blizinu, ljuljate ga ako treba i ako ga to smiruje spavajte i vi sa njim .

clock-img

22.01.2026, 14:10

clock-img

Pampers pedijatar

pencil-img

1144

Postovanje, cerkica 5 godina, dosta cesto joj suze oci na jakom suncu a pogotovo sada kada je hladno, ponrkad cak zna na hladom da kaze i da je bole oci a jako sunce joj smeta.

Postoje tako osetljiva deca i ljudi, suze im oci na sunce i belinu snega, moj savet bi bio da za savet pitate decijeg oftalmologa, on ce resiti problem.

clock-img

22.01.2026, 14:15

clock-img

Pampers pedijatar

pencil-img

1144

Poštovanje, beba ima mjesec dana, s 12 dana je operirao pilorostenozu. Evo 20 dana nakon operacije beba puno bljuca. Da li je to normalno? Inače se ok ponaša i dobija na težini.

Bljuckanje je normalno i kod beba koje nisu imale problem. Bljckanje se javlja kao posledica slabosti sfinktera izmedju jednjaka i zeludca, procice. Mozete uzeti formulu koja se daje bebama koje bljuckau, pomocice . On je zdrava beda, napreduje, operacija nema veze sa tim. Uzivajte.

clock-img

22.01.2026, 14:18

clock-img

Pampers pedijatar

pencil-img

1144

Sin skoro 3godine marta puni 3godine stalno nervozan svadja se sa nama bije mladju sestru od 15meseci dete stalno place od njega,sve sto mu objasnimo i kazemo on to drsko ponavlja sta raditi u tom slucaju?

Moj iskren savet je da se posavetujete sa decijim psihologom, on ce sigurno pomoci. Porasce on i volece svoju sestru. Paiholog je resenje,

clock-img

22.01.2026, 14:30

clock-img

Pampers pedijatar

pencil-img

1144

Kisela stolica kod djece dali je samo dovoljno izbjegavati pojedine stvari ili je vrijeme za Ici raditi test na alergije ( do sada citrusi i rajčica potakla crvenilo i peckanje na guzi) a nekad se dogodi i na neke nevezane stvari s kiselinom ..

Ne razumem kako znate da je stolica kiseka. Verovatno se kod deteta radi o poremecenoj crevnoj flori. Kada se pojavi crvenilo i peckanje mazite guzu sa Nistatin mascu. Dajte detetu Bulardi junior dve nedelje pa onda predite na probiotik sa vise sojeva bakterija.

clock-img

22.01.2026, 14:33

clock-img

Pampers pedijatar

pencil-img

1144

Beba 11 mjeseci ima 8.500 kg .
Jede tri obroka nemlijecma u danu i također dohranu ,zdrav je sve nalaze smo radili skoro ...veoma je aktivan i nigdje nema mira ..
Sta da uradim vise

Koliko jede mlecnih proizvoda i mleka, jedino razmislite o tome jer nam te belancevine trebaju za kosti. ne radite nista vise, uzivajte.

clock-img

22.01.2026, 14:38

clock-img

Pampers pedijatar

pencil-img

1144

Trogodisnjak,jednom mesecno mu izadje kao tvrdi kruzic, nabubri i ispusti belu tecnost ( dan,dva) i posle se susi(jos par dana).
Bili smo kod raznih pedijatara i dermatologa,ali osim sto nam daju razne sirupe i kremice za arelgiju koji ne pomazu nista drugo. Stanje traje vec nekih godinu dana.

Ja stvarno ne znam kako izgleda ta promena, ne vidim je. Ne razumem da ste bili svuda kako kazetei niko nije nasao resenje. Dali je ospa po celom telu ili uvel na istom mestu, ne znam.