Veče mame!
Moji spavaju, mališa konektovan još na (*) ali džonja, valjda ću uskoro i ja.
IZVORNA PORUKA: Skockica
Mariya nasi malci kao da su blizanci, ovo moje malo ili se svako malo budi ili odspava malo duze a posle se beci 2 sata.
Skockice, mala je razlika,mozda i jesu

A možda je telepatija između njih dvojice. Jedino što moj ne puni pelene,ne znam da li je za ove tri nedelje 2 napunio ljudski. Nego on sačeka da ga ja obrišem i sklonim pelenu i onda mi se iskaki na podlogu za prevlačenje i to uradi više puta dnevno i ne mogu da mu dolijam
Vežbice i fizijatar je zbog toga što mu je jedna strana manje razvijena, jel'da? Šta je sa bubregom? Da li još uvek pijete antibiotike?
Evo sad sam ga podigla pa se gledamo. A budan je već 2 sata.

i pošto je sinoć bio dobar onda je red da ova noć bude vesela... Inače mnogo mi je sladak. Od juče,kad je budan gleda okicama kao da sve vidi, okreće glavu prema devojčicama kad im čuje glas.
Nema baš dosta ženica, mnoge nemaju vremena poput Von i Jess, ne javljaju se više ni klarita i olga, a obožavala sam da čitam olgine postove. Baš dosta trudnica je prestalo da se javlja čim su se porodile,nikad nisu prešle u temu mama... Ljudi dođu i odu, uvek i svuda je tako,pa i ovde. Laku noć mame.