Poslednji tekstovi

Forum srednjih stručnih škola traži zabranu telefona
Forum srednjih stručnih škola uputio je apel Ministarstvu prosvete, školama i roditeljima da se z...

Škola

Kako da smanjim učestalost prehlada kod deteta?
Ovih dana, svedoci smo punih čekaonica u pedijatrijskim ordinacijama, a roditelji su zabrinuti si...
Promo objava

Zdravlje i bezbednost

Epidural odskoro moze da se plati, sto ranije nije bio slucaj. Meni je nudio prijateljski, nikad ga nisam uzela, instiktivno, zelela sam da prepoznam napone i ne guram na slepo, no, to je neka druga prica, moj izbor i nisam se pokajala. Ali, trazila sam da setam, ova dva decaka sam bukvalno presetala
   Epidural odskoro moze da se plati, sto ranije nije bio slucaj. Meni je nudio prijateljski, nikad ga nisam uzela, instiktivno, zelela sam da prepoznam napone i ne guram na slepo, no, to je neka druga prica, moj izbor i nisam se pokajala. Ali, trazila sam da setam, ova dva decaka sam bukvalno presetala  
    nije ni moj bio dug, al nije ni tako ekspresan.
   nije ni moj bio dug, al nije ni tako ekspresan.  i jedva su cekali da nas sve srede pre nego sto stignu nove. dakle, legnes, ctg, stimulacija, i ajd na porodjajni sto. mislim, i meni je bilo brzo. i ja sam legla gore u pola jedan, u tri sam se porodila. dva i po sata, niej strasno, ali neuporedivo su mi bili jaci bolovi dok sam lezala nego dok sam setala, stajalam tusirala...
   i jedva su cekali da nas sve srede pre nego sto stignu nove. dakle, legnes, ctg, stimulacija, i ajd na porodjajni sto. mislim, i meni je bilo brzo. i ja sam legla gore u pola jedan, u tri sam se porodila. dva i po sata, niej strasno, ali neuporedivo su mi bili jaci bolovi dok sam lezala nego dok sam setala, stajalam tusirala... 
											 u drugoj je malo falilo da se porodim na stepenicama jer sam stalno spartala gore-dole
   u drugoj je malo falilo da se porodim na stepenicama jer sam stalno spartala gore-dole 
											 ) neko vreme, a onda su me stavili u krevet, prikljucili na CTG i tako sam lezala i izigravala "bunar zelja"... Kogod je stigao me je pregledao!
   ) neko vreme, a onda su me stavili u krevet, prikljucili na CTG i tako sam lezala i izigravala "bunar zelja"... Kogod je stigao me je pregledao!