Poslednji tekstovi

Advokatica Zora Dobričanin o izmenama Porodičnog zakona
Zakonu u Srbiji prvi put posle 20 godina pristupa se kroz izmene za koje su mnogi verovali da će ...
Porodično zakonodavstvo

Animacija "Finikove avanture 2" u bioskopima
POVODOM PRIKAZIVANJA ANIMACIJE U BIOSKOPIMA U MTS DVORANI ORGANIZOVAN BESPLATAN PROGRAM - FINIK L...
Promo objava
Bioskop

Epidural odskoro moze da se plati, sto ranije nije bio slucaj. Meni je nudio prijateljski, nikad ga nisam uzela, instiktivno, zelela sam da prepoznam napone i ne guram na slepo, no, to je neka druga prica, moj izbor i nisam se pokajala. Ali, trazila sam da setam, ova dva decaka sam bukvalno presetala
nije ni moj bio dug, al nije ni tako ekspresan.
i jedva su cekali da nas sve srede pre nego sto stignu nove. dakle, legnes, ctg, stimulacija, i ajd na porodjajni sto. mislim, i meni je bilo brzo. i ja sam legla gore u pola jedan, u tri sam se porodila. dva i po sata, niej strasno, ali neuporedivo su mi bili jaci bolovi dok sam lezala nego dok sam setala, stajalam tusirala...
u drugoj je malo falilo da se porodim na stepenicama jer sam stalno spartala gore-dole
) neko vreme, a onda su me stavili u krevet, prikljucili na CTG i tako sam lezala i izigravala "bunar zelja"... Kogod je stigao me je pregledao!