Poslednji tekstovi

Zgrade DVA BEOGRADSKA VRTIĆA su u OPASNOSTI
Zgrada vrtića „Naša bajka“ na Zvezdari, zadužbina gazda Cvetka, planirana je za rušenje zbog zida...
Vesti

Imate li MALOG JARCA kod kuće?
Deca rođena između 22. decembra i 19. januara su perfekcionisti, praktična, ambiciozna, ali ne vo...
Vesti

Epidural odskoro moze da se plati, sto ranije nije bio slucaj. Meni je nudio prijateljski, nikad ga nisam uzela, instiktivno, zelela sam da prepoznam napone i ne guram na slepo, no, to je neka druga prica, moj izbor i nisam se pokajala. Ali, trazila sam da setam, ova dva decaka sam bukvalno presetala
nije ni moj bio dug, al nije ni tako ekspresan.
i jedva su cekali da nas sve srede pre nego sto stignu nove. dakle, legnes, ctg, stimulacija, i ajd na porodjajni sto. mislim, i meni je bilo brzo. i ja sam legla gore u pola jedan, u tri sam se porodila. dva i po sata, niej strasno, ali neuporedivo su mi bili jaci bolovi dok sam lezala nego dok sam setala, stajalam tusirala...
u drugoj je malo falilo da se porodim na stepenicama jer sam stalno spartala gore-dole
) neko vreme, a onda su me stavili u krevet, prikljucili na CTG i tako sam lezala i izigravala "bunar zelja"... Kogod je stigao me je pregledao!