Poslednji tekstovi

Prosečno dete i nivo anksioznosti
Stalna mentalna hiperaktivnost stvara telo koje nikada ne odmara. Nervni sistem ostaje u stanju b...
Odgoj i razvoj

Fantastičan doček Elizabete Dami na sajmu knjiga
Kao počasni gost Beogradskog sajma knjiga, Dami je publiku pozdravila na srpskom u društvu maskot...
Promo objava
Promo kutak

,pokusacu da nadjem od nekog drugog proizvodjaca-jer mi sestra zivi u inostranstvu-ali verujem da su sva slicnog ukusa tj sastava!A sada odoh da pijem tecnosti da pokusam da povecam kolicinu mog mleka!
), nije mi gadno. U pitanju je navika.
Kao prvo da pozdravim vas sve, divne ste mame i samo hrabro bice sve bolje. Moj san je sad 5 meseca, otkrili smo alergiju na mljeka na 3 i pol meseca kada smo dali AD mleko NAN i imali smo burnu reakciju sa osipa na licu, crvenila, otoka i gusenje ... bili smo hitno u bolnici(bilo je dosta stresno)
. Pre toga nista ni smo primetili da je mali alergican ja sam puno, puno pila kravje mljeko i mljecne proizvode pa nemali smo nikakvih problema ni krv u stolici pa ni osipa. Moj san ima i atopicni dermatit i egzemu. Savetovali smo se sa dr alergologa i sada sam na dijeta isklucivo bez mlecni proizvoda i moj san prima teapiju jedan mesec sirup Clarityne 0,7ml svakog jutra. Danas smo bili u bolnici i uzeli krvi zbog IGE (imunoloski status) i idemo na kontroli utorak sa rezultatima krvi, inace krvna slika je super. Hvala bogu sto smo dobro i sto imam vas puno zasto mnogo mi bilo tesko ali tesim se kad vidim da nismo sami. Sta da ocekujem iz IGE rezultatima? Volim vas puno. Pozdravcic hrabre mame