Poslednji tekstovi

CHEWY VITES daruje Ringerajce vrednim nagradama!
Chewy Vites je za Ringerajce pripremio sjajne poklone za celu porodicu!
Promo objava
Promo kutak

SEBAMED praznično darivanje na Ringeraji!
Praznici su pred vratima i tradicionalno, SEBAMED je za Ringerajce pripremio božićne poklone za c...
Promo objava
Promo kutak

,pokusacu da nadjem od nekog drugog proizvodjaca-jer mi sestra zivi u inostranstvu-ali verujem da su sva slicnog ukusa tj sastava!A sada odoh da pijem tecnosti da pokusam da povecam kolicinu mog mleka!
), nije mi gadno. U pitanju je navika.
Kao prvo da pozdravim vas sve, divne ste mame i samo hrabro bice sve bolje. Moj san je sad 5 meseca, otkrili smo alergiju na mljeka na 3 i pol meseca kada smo dali AD mleko NAN i imali smo burnu reakciju sa osipa na licu, crvenila, otoka i gusenje ... bili smo hitno u bolnici(bilo je dosta stresno)
. Pre toga nista ni smo primetili da je mali alergican ja sam puno, puno pila kravje mljeko i mljecne proizvode pa nemali smo nikakvih problema ni krv u stolici pa ni osipa. Moj san ima i atopicni dermatit i egzemu. Savetovali smo se sa dr alergologa i sada sam na dijeta isklucivo bez mlecni proizvoda i moj san prima teapiju jedan mesec sirup Clarityne 0,7ml svakog jutra. Danas smo bili u bolnici i uzeli krvi zbog IGE (imunoloski status) i idemo na kontroli utorak sa rezultatima krvi, inace krvna slika je super. Hvala bogu sto smo dobro i sto imam vas puno zasto mnogo mi bilo tesko ali tesim se kad vidim da nismo sami. Sta da ocekujem iz IGE rezultatima? Volim vas puno. Pozdravcic hrabre mame