Poslednji tekstovi

5 načina da ojačate imunitet ove zime
Ne postoji čarobni štapić koji će ojačati vaš imuni sistem, ali ovih 5 navika će vam pomoći da iz...
Promo objava
Zdravlje

KNJIGE S KOJIMA SE LETI I ZAUSTAVLJA VREME
U fokusu interesovanja publike našla su se dva nova izdanja novinara, putopisca, profesora, diplo...
Promo objava
Promo kutak

, ali pregled je prošao super što se ponašanja tiče. A što se tiče stanja zuba, baš i nije dobro. Gleđ mu je kod dosta zuba oštećena
i tu će kod donjih četvorki i petica staviti neku smesu koja sprečava dalji proces kvarenja i povlačenja gleđi valjda, a kod gornjih jedinica i dvojki kaže ne zna šta će. Konsultovaće koleginicu dečijeg stomatologa (neku Sanju reče) da kupimo onaj gel za 'čuvanje' gleđi ali za decu, pošto se on ne ispira.... Kaže sokići za uspavljivanje i noću NIPOŠTO. Mi smo davali ultra ultra razblaženu varijantu, ono prst soka i 250 ml vode i to onog Zdravo bez šećera, ali džabe.... Ovo je sada bio samo pregled, sledeće nedelje će stavljati tu 'smesu', neće biti bušenja, nije došlo do živca i tako. Videćemo sad kako će to proći.
Čak mi se čini da mi je jedan stomatolog rekao da se tako fluor nagomilava svugde osim u zubima. Ako sam ja to dobro shvatila/upamtila
i da nas je pedijatrica samo prepala
. Zubici su mu super, dobili smo jos neke savete za negu i moramo da izbacimo nocno budjenje i trazenje sise, da bi sacuvali zubice, ali to je za neku dugu temu.