writing-img

RE: Razgovori mama 07/17 [chat]

clock-img

31.07.2017, 11:32

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

27042

Meni sutra stize bicikla. Hihphipurej. Ali za sada nikog ne vozim. Moramo prvo da nabavimo sediste za Sofi.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

31.07.2017, 11:51

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Super!
Meni je bicikl super zanimacija za malene. Jos kad odemo svi u kompletu da se vozamo.. prvo mm sa bebacem , pa T pa H i na kraju ja...huhuuuuu kolonica user posted image

clock-img

31.07.2017, 20:48

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Mame, kakoste?
Sanjice pa divno je zabicikl, ima da uziva, najlepse i najopustenije. Moje dete je u transu kada vidi bicikl, genetika je cudo, a od rodjenja gleda oca u ;punoj ratnoj opremi;, svakog dana, verujem da cebiti snazan i uspesan kao i tata.
Bicikl je za mene savrseno opustanje, bolje receno, produvavanje ventila.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

clock-img

31.07.2017, 21:04

clock-img

Duškić

pencil-img

9633

Bicklisti, samo vozite. Mi nemamo mesta, sve nam stoji u selo. Sad ce da idemo za par dana pa ce da vozimo..
Sutra ako uspem da zbrisem da kupim neke poklone , imacemo par rodj.
I

clock-img

31.07.2017, 21:33

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

27042

Zene, prelazimo razgovore u avgust mesec. KLIK

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!