Poslednji tekstovi

Jednogodišnjaci i njihove omiljene "zabave"
Dakle, vi ste ponosni roditelj jednogodišnje bebe – ahhh, oni su takva radost! Uz njih ni jedan d...
Vreme sa bebom

Postporođajni period: izazovi, simptomi i podrška
Postporođajni period, poznat i kao „četvrti trimestar“, vreme je velikih promena – fizičkih, emoc...
Promo objava
Mama posle porođaja

TAD JE BETA pokazala 2 mUI/mL i ona mi je rekla OVDE NEMOZE OPSTAT OVA TRUDNOCA vrlo je mala beta ... proslo je kako vidite 8. dana od toga KRVARENJE JE PROSLO I NAKON 4. DANA DOKTORICA ME NARUCILA ZA 27.3. DA URADIM BETU OPET I DA URADIM NEKE NALAZE ! ... volela bi da znam jer citam po netu da li mogu da odma probam sa drugom trudnocom ima li iko iskustava JER SAM SAD PSIHICKI DOBRO ... a ta biohemijska trudnoca je dobar predznak za FINU SL. TRUDNOCU .... POZZZZZZ pisite
... MADA CE PROCI SAMO 2. SEDMICE OD KRVARENJA .... PITAM SE STA CE MI REC GINEKOLOG DA LI SAM MALO PORANILA .... NEMOGU CEKAT SL. MENSTRUACIJU
nakon par dana ja na poslu,pocne krvarenje bolovi,odem ginekologu i kaze da je postojala trudnoca,medjutim plod nije bio uredu i nije mogao opstati.posle toga uradim sve analize i sve je super nikakvih prepreka,medjutim godina je prosla od toga a ja nikako da zatrudnim.zato molim sve vas sa ovakvim iskustvom da mi kazete da li se posle takve trudnoce mogu stvoriti problemi,i da li zbog toga nemogu da ostanem trudna.veliki pozdrav za sve i hvala unaprijed
Plod bude u materici. Naime da bi bilo "biohemijske trudnoce" mora da bude hcga koji emrbion proizvodi i ubaci u cirkulaciju majke. To znaci da je implantacija morala da pocne, i trofoblast ostvari kontakt sa maternalnom cirkulacijom. Zove se biohemijska zato sto se rano proces zaustavi, obicno zbog gresaka u embrionu (hromozomskih ) ili pak redje zbog nepovoljnih uslova za razvitak ploda. Ali biohemijska nije nista drugo nego ultra rani pobacaj, a termin je otud sto se obicno u tom stadijumu jos nista ne vidi na ultrazvuku. HCG mora da bude otprilike iznad hiljadu da bi se video gestacioni mesak. Ali embrion je tu u materici i kad je HCG 10. Pozdravljam te
7 dana, a onda je krenula ali vrlo slabo i tako tri dana, sto mi se do sada nikada nije nesilo. Uglavnom samo prvi dan bude slabo, a drugi i treci katastrofa. I ja posumljam na trudnocu i uradim betuHCG, a rezulta 35. Sutradan odem kod ginekologa na UZ in mi kaze da se na ultrazvuku ne vidi nista, samo neko malo zadebljanje i da ce plod verovatno uskoro da ode sa menstruacijom posto su vrednosti HCG-a jako niske. Tako je i bilo. Istog dana sam dobila obilno krvarenje koje mi traje, evo vec 5 dana.
. Nadam se da cemo sledeceg meseca imati vise uspeha, posto vec sedam meseci radimo na bebi, ali nista.
....
Pogledat ću tu temu,iako nitko mi od dr.nije tako što predložio,oni kažu to se dešava ženama a ja se raspadam
da li ti racunas od dana krvarenja kad je to krvarenje pocelo od prvog dana ...mene brine malo proslo je 4 nedelje a jos je nema...A svi kazu da je ta biohemijska kao zakasnela na kraju menstruacija tako izgleda....
, držimo fige