IZVORNA PORUKA: Tasha RR
Lu, a čega se boji?
Moje drugarice malenac se plašio zamišljenog vuka u sobi, pa sam jednom prilikom rešila da probam da ga rešim tog straha.
Bilo je kao u sceni iz "Zakrpe Adams" iz zatvorske ćelije, ko je gledao, setiće se..
Uzela sam zamišljenu pušku, i na prstima sa njim otišla tiho do sobe, repetirala pušku, onda se mrtva ozbiljna okrenula prema malencu i pitala ga: "Možeš li mi reći gde je lociran, kume!" (ovo kum ne znam zašto sam dodala, valjda kumovi idu u lov, pa mi izletelo spontano, što je on prećutno odobrio) - "Kume, jebote, evo ga ispod kreveta!" - kaže meni mali. I ja "naciljam vuka", i paaaaaf, ubijem ga. Okrenem se: "Kume, idi proveri jeli mrtav:" "Idem kume.". Mrda "vuka" nogom, kaže "kume, mislim da je još malkice živ", ja repetiram opet, i paaaaf... zadajem mu zadnje zbogom.. Vučemo mrtvog vuka prema vratima, izbacujemo ga napolje. "E taaako, kume, nema više vuka, soba je čista!" - kažem malom svečano. Kad će on :"Nema kume, ali evo majiiiih" ... I onda smo ubiajli male vukiće dok ih sve nismo potamanili i tako je od umora zaspao, a posle se nije plašio vuka.
< Poruku je uredio eugenija -- 17.9.2009 11:43:33 >