Poslednji tekstovi

Zašto školski uspeh nije pokazatelj potencijala deteta
U svetu u kom se ocene često doživljavaju kao merilo vrednosti, lako je poverovati da su petice d...
Škola

Da li je stresnije odgajati dečaka ili devojčicu?
Iako pol sam po sebi nije presudan, neka istraživanja ukazuju da tipovi izazova mogu da se razlik...
Odgoj i razvoj

to je bilo na moru,sta da vam kazem kad sam se sledece godine vratila po jos
,stidim se,i opet je bio neverovatan,jos bolji a orgazma nigde.Da li je bilo do njega ili smo se,jednostavno,uklopili ali bilo je dovoljno da me dodirne prstom da pokvasim gace.Dok me dodir mm uopste ne uzbudjuje i to mi bas smeta i nedostaje mi da osetim zmarce kad me neko dodirne.Mada sex nije los,oralni pogotovo, tu je profi i tako jedino mogu da dozivim orgazam i to vrlo brzo,mada, nekad i tu moram da se skoncentrisem i prizovem neke fantazije u pomoc.Tako da sam dosla do zakljucka da je verovatno sve u nasoj glavi,kod zena to ide iz mozga a kod njih
.Rekla sam mu da nikad nisam dozivela orgazam i njemu to ne smeta,vazno mu je samo da mi je lepo i bas se trudi i sex nam je sve bolji i duzi,pa mozda i dozivim i taj orgazam, ali i ne moram
može da mu se desi da omane jednom od 10 puta, al to kad mu ja dozvolim, kad nisam baš raspoložena nego mi je više do maženja i paženja
sve drugo ne tolerišem, ja sam zahtevna žena, dajem sve ali i tražim sve
i ne dozvoljavam da se tad remetim