Poslednji tekstovi

Forum srednjih stručnih škola traži zabranu telefona
Forum srednjih stručnih škola uputio je apel Ministarstvu prosvete, školama i roditeljima da se z...
Škola

Kako da smanjim učestalost prehlada kod deteta?
Ovih dana, svedoci smo punih čekaonica u pedijatrijskim ordinacijama, a roditelji su zabrinuti si...
Promo objava
Zdravlje i bezbednost

to je bilo na moru,sta da vam kazem kad sam se sledece godine vratila po jos
,stidim se,i opet je bio neverovatan,jos bolji a orgazma nigde.Da li je bilo do njega ili smo se,jednostavno,uklopili ali bilo je dovoljno da me dodirne prstom da pokvasim gace.Dok me dodir mm uopste ne uzbudjuje i to mi bas smeta i nedostaje mi da osetim zmarce kad me neko dodirne.Mada sex nije los,oralni pogotovo, tu je profi i tako jedino mogu da dozivim orgazam i to vrlo brzo,mada, nekad i tu moram da se skoncentrisem i prizovem neke fantazije u pomoc.Tako da sam dosla do zakljucka da je verovatno sve u nasoj glavi,kod zena to ide iz mozga a kod njih
.Rekla sam mu da nikad nisam dozivela orgazam i njemu to ne smeta,vazno mu je samo da mi je lepo i bas se trudi i sex nam je sve bolji i duzi,pa mozda i dozivim i taj orgazam, ali i ne moram
može da mu se desi da omane jednom od 10 puta, al to kad mu ja dozvolim, kad nisam baš raspoložena nego mi je više do maženja i paženja
sve drugo ne tolerišem, ja sam zahtevna žena, dajem sve ali i tražim sve
i ne dozvoljavam da se tad remetim