PRETRAGA
Pronađi tekstove, video sadržaje, forum...
NAPREDNA
Gde da tražim
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravio/la si lozinku?
Učlani se
Ili
Izaberi nadimak:
E-mail:
Upiši lozinku
Ponovi lozinku
Klikom na Prijavi se, slažete se i potvrđujete da ste pročitali Uslove korišćenja, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
Ona prva dva gola Francuzi su dobili na tacni, ali opravdase . Hrvatima respect, opet kazem volela bih da se na njih ugledamo. _____________________________Očiju tvojih da nije Ne bi bilo neba U malom našem stanu
Jel to kraj? Sta se desava?
Kraj, francuska svetski sampion, dodeljen pehar svi idu kucama. Jedino je haarp zakazao Pa pade kisa i pokvari im frizure na ceremoniji..
Napokon kraj ...smorise
IZVORNA PORUKA: Maslacak15 Kraj, francuska svetski sampion, dodeljen pehar svi idu kucama. Jedino je haarp zakazao Pa pade kisa i pokvari im frizure na ceremoniji..
Pa svaka cast
Zanimljivo finale bilo. Ja stalno kukakam sta sad kad nema utakmica.Ivana kad pocinje Liga Sampiona _____________________________Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3 Jer smo tako u mogucnosti ...
Ma pocelo Emi, polako. Nista zanimljivo za sada. _____________________________Jer smo tako u mogućnosti!
Ivana kad je pocelo _____________________________Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3 Jer smo tako u mogucnosti ...
Klik _____________________________Jer smo tako u mogućnosti!
Ne pratim, samo mi je žao što se ljudi smoriše po letovalištima u tom periodu...
Posle 4 godine da aktiviramo temu Kakva finalna utakmica, svaka im cast
Gledali smo i mi.Pravo finale.
Dobro je bilo, bilo je zanimljivih utakmica koliko sam ispratila. Steta sto mi nismo prosli grupu
Gledam ko je otvorio temu, hahhaha, pa naravno znam ko je Nije svetsko, al' je evropsko 2024. Španci izgleda izbaciše Nemce _____________________________310 poljubaca vrelih prosuću po licu tvom 310 poljubaca nježnih ... Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije. Šekspir
19. OKTOBAR, MTS DVORANA, 12h
Promo objava
Bioskop
Praksa pomeranja sata nije novijeg datuma, potiče još iz Prvog svetskog rata.
Vesti
Da li su sva deca, oni koji ih obrazuju i vaspitavaju zapravo među sobom jednaki i kako vidimo da...
U Srbiji 2025. godine vidimo zanimljiv preokret kada je reč o imenima koja roditelji biraju za sv...
Sve o bebama