Poslednji tekstovi

NAGRADNA ANKETA: Osvoji IMMUNOKIND set za zdrav dan!
U takmičenju imaju pravo da učestvuju svi korisnici portala Ringeraja.rs.
Promo objava
Promo kutak

4-godišnjak poželeo da spava u kartonskoj kutiji
Influenserka i majka troje dece Suzi Alison kaže da je to bio jedan od njenih najboljih roditeljs...
Odgoj i razvoj

jaooo kad se samo setim sa njom. Ma isto tako. Nosala nosala nosala. Onda hocu u nekom momentu da se isusiram. Stavim je ispred tus kabine izigravam budalu i kupam se. E tako sam i sa njim isto pre neki dan. U jaje ispred kabine i lupetala gluposti. Bas su zahtevna ova moja deca. Ja ne verujem ocima kad vidim malu bebu satima u kolicima. Ja P uspavam pa spustim u kolica pa onda besomucno drmam kolica napred nazad. Pa prestanem pa jurim do sporeta i u krug. I jos dosao mm u 6 uvece i kaze mi kakav je ovo strv nisi nista uradila
pa opet pocela da se dere. A ovaj maliii on da ne pricam. Mada pu pu dobar je od kad smo ovde. Mnogo manje place i cim zanjace ja istrcim u dvoriste i smiri se. Zelenilo ga valjda amiri i sto je sve novo. A hvala Bogu veliko dvoriste D ga je iatrazivala dve godine bukvalno kad je prohodala hahah...ma deca...i igrale smo fudbal i ladno je usoela da tapka kosarkasku loptu 107 puta. Ja ne verujem. Brojala sam joj. Prvo je uspela samo 14 i kao hajd opet i kad jw stigla do 50 onda se "zapalila"i tapkala kao blesava. Ali nije i uspela 107 puta. I dala je kos a molila me da joj smanjim kos. Nisam mogla od bate pa sam je bodrila da moze ona to i uspela je haha...ma ludnica sa nas troje. Uf...sreca velika je. Ma da mi je dvoje malih ovakvih ja bih siznula. I ovako mi nekad budu zivci na kraju mogu misliti kako bi mi bilo sa dve D ili dva P. A iskrebk P vise njace ali su po nosanju isti i po zahtevima. Dok ne krene da sedi otpadace mi i ledja i ruke. Sta da radim. Tako mi je kako mi je.