Poslednji tekstovi

Psihomotorni razvoj bebe
Prva godina života deteta predstavlja jedno od najintenzivnijih i najuzbudljivijih razvojnih razd...
Promo objava
Sve o bebama

TRUDNIČKO, PUTOVANJE I PRELAZAK GRANICA
Posle nedavnog slučaja žene vraćene sa granice, advokatica Dušica Dukanac razjasnila je pravila, ...
Trudnica

jaooo kad se samo setim sa njom. Ma isto tako. Nosala nosala nosala. Onda hocu u nekom momentu da se isusiram. Stavim je ispred tus kabine izigravam budalu i kupam se. E tako sam i sa njim isto pre neki dan. U jaje ispred kabine i lupetala gluposti. Bas su zahtevna ova moja deca. Ja ne verujem ocima kad vidim malu bebu satima u kolicima. Ja P uspavam pa spustim u kolica pa onda besomucno drmam kolica napred nazad. Pa prestanem pa jurim do sporeta i u krug. I jos dosao mm u 6 uvece i kaze mi kakav je ovo strv nisi nista uradila
pa opet pocela da se dere. A ovaj maliii on da ne pricam. Mada pu pu dobar je od kad smo ovde. Mnogo manje place i cim zanjace ja istrcim u dvoriste i smiri se. Zelenilo ga valjda amiri i sto je sve novo. A hvala Bogu veliko dvoriste D ga je iatrazivala dve godine bukvalno kad je prohodala hahah...ma deca...i igrale smo fudbal i ladno je usoela da tapka kosarkasku loptu 107 puta. Ja ne verujem. Brojala sam joj. Prvo je uspela samo 14 i kao hajd opet i kad jw stigla do 50 onda se "zapalila"i tapkala kao blesava. Ali nije i uspela 107 puta. I dala je kos a molila me da joj smanjim kos. Nisam mogla od bate pa sam je bodrila da moze ona to i uspela je haha...ma ludnica sa nas troje. Uf...sreca velika je. Ma da mi je dvoje malih ovakvih ja bih siznula. I ovako mi nekad budu zivci na kraju mogu misliti kako bi mi bilo sa dve D ili dva P. A iskrebk P vise njace ali su po nosanju isti i po zahtevima. Dok ne krene da sedi otpadace mi i ledja i ruke. Sta da radim. Tako mi je kako mi je.