Poslednji tekstovi

NAGRADNA ANKETA: Osvoji IMMUNOKIND set za zdrav dan!
U takmičenju imaju pravo da učestvuju svi korisnici portala Ringeraja.rs.
Promo objava
Promo kutak

4-godišnjak poželeo da spava u kartonskoj kutiji
Influenserka i majka troje dece Suzi Alison kaže da je to bio jedan od njenih najboljih roditeljs...
Odgoj i razvoj

a testu koji sam radila u nedelju ujutru i koji pokazao dve jake crvene crte i rezulatatu beta hcg  koji je bio 221 - 31 dana ciklusa, ona ne veruje, jer pijem utrogestan a on kaze ona, povecava hcg.  
 .... meni je kasnilo dva dana i kad sam uradila kucni test pojavile su se dve crtice, ali jedva vidljive.... posle dva dana sam opet ponovila test i opet isto, dve slabo vidljive crtice.... odem kod doktora da potvrdim trudnocu a ona kad je cula da mi kasni 7 dana kaze najverovatnije je samo neki poremecaj hormona... popne me na onaj sto da mi prvo uradi obican pregled i ne vidi nista, pa onda na uz i opet nista... i kaze ti kucni testovi nisu pouzdani, najverovatnije niste trudni, ali ako hocete dodjite na kontrolu za 7 dana.... nisam odmah taj dan  ni  uradila bhcg, vec za par dana i kad smo mm i ja isli po rezultate, momak u labaratoriji kaze ne znam sto si radila betu kad si vec debelo trudna a meni beta 7500... odmah sam promenila ginekologa... tako da nemoj se nervirati, dve crte su dve crte, jake ili slabe i uvek  znace isto 
 ... cestitam