writing-img

RE: Beta HCG

clock-img

19.09.2014, 22:05

clock-img

zeksi

pencil-img

174

To je trudnoca .... user posted image

clock-img

19.09.2014, 22:06

clock-img

17 joka

pencil-img

10885

Tanja Cestitamuser posted image user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

clock-img

19.09.2014, 22:07

clock-img

tanja1982

pencil-img

23

hvala na odgovoru...nije bila planirana trudnoca :(,jer vec imam bebca od 7.5 meseci

clock-img

19.09.2014, 22:07

clock-img

anita

pencil-img

1679

IZVORNA : tanja1982

Pozdrav devojke,treba mi mala pomoc,radila sam test krvi i beta hcg mi je 1738 a pise da su referentne vrednosti od 0,50-6,46.da li to znaci da postoji trudnoca ? hvala na odgovoru

Draga Tanja,cestitamuser posted image

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

clock-img

19.09.2014, 22:22

clock-img

serpica

pencil-img

8707

Tanja ne planirana ali dobrodosla user posted image cestitam ti,user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

19.09.2014, 22:28

clock-img

Sanjalica1980

pencil-img

1502

Tanja cestitam ti user posted image

clock-img

20.09.2014, 09:34

clock-img

7marii

pencil-img

438

IZVORNA PORUKA: tanja1982

hvala na odgovoru...nije bila planirana trudnoca :(,jer vec imam bebca od 7.5 meseci

Tanja cestitam user posted image bas je lepo kad je mala razlika izmedju decice user posted image user posted image

clock-img

20.09.2014, 09:41

clock-img

Anoniman

Cestitam Tanjauser posted image user posted image user posted image

clock-img

20.09.2014, 10:14

clock-img

nata11

pencil-img

9235

Cestitam Tanja user posted image

clock-img

20.09.2014, 10:26

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Tanja,cestitam!! user posted image

clock-img

26.09.2014, 13:57

clock-img

Ivanicaaa

pencil-img

8

Devojke, moze li neka od vas da mi odgovori da li je sa mojom betom sve u redu. Naime kasnilo mi je 17 dana, uradila sam kucn test, pozitivan, isti dan, tacnije pre cetiri dana, uradim betu koja je iznosila 964. Prema mojim proracunima, ja bih ovog momenta bila 7 nedelja, jer sam poslednju m.imala 5 avgusta. Meni ciklusi nisu redovni, tj. variraju od 30 do 40 dana, pa je li moguce da sam ja krajem avgusta ostala u drugom stanju, pa da je beta bila tolika pre 4 dana ili sam se istripovala? Mozda sam sve ovo konfuzno napisala, ali razumecete me... user posted image

clock-img

26.09.2014, 14:06

clock-img

cetvrtko

pencil-img

395

ja mislim da beta moze biti tolika na pocetku 6nedelje i najvjerovantnije si user posted image ali ja nisam mnogo strucna tako da bi naj bilo da zvrcnes nekog ljekara ;)))) u svakom slucaju srecno ;)

clock-img

26.09.2014, 14:11

clock-img

Ivanicaaa

pencil-img

8

Ja mislim da je ona za ova cetiri dana, morala da se dva puta udupla, ako je sve u redu... Mada ja nemam nikakvih smetnji, nikakvo krvarenje, nista. Sutra najverovatnije idem ginekologu, pa cu sve znati, sva sam isprepadana... Hvala na odgovoru. :)

clock-img

26.09.2014, 14:19

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

Ivanice najbolje će dr ultrazvukom utvrditi veličinu bebe i samim tim nedelju trudnoće. Ovako na osnovu bete možemo samo da nagađamo.
Ja ti svakako čestitam i pozivam te da se upišeš u naše trudnice! KLIK

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

26.09.2014, 14:25

clock-img

Maslacak15

pencil-img

6242

Ivana trudna si sigurno. To za pocetak user posted image Kao drugo beta jeste malo mala za sedmu nedelju ali s obzirom da i sama kazes da ti duzina ciklusa varira mozda jeovulacija bila jako kasno. Ja se nadam da ce to biti sve u najboljem redu ! Srecno i zelim ti laku trudnocu.user posted image

clock-img

26.09.2014, 14:28

clock-img

Maslacak15

pencil-img

6242

ne razumem sad. Da li si je radila dva puta i kakvi su rezultati bili?

clock-img

26.09.2014, 14:48

clock-img

Ivanicaaa

pencil-img

8

Nisam radila betu drugi put... Ne znam nista vise, toliko sam zabrinuta, da ne znam sta cu. Ali najverovatnije idem kod ginekologa sutra, ako ne sutra onda sigurno u ponedeljak, pa cu sve znati, ja se nadam da je sve u redu... Hvala svima na odgovorima, i cestitkama... :))

clock-img

26.09.2014, 22:20

clock-img

megi85

pencil-img

259

Ivanice draga cestitam sve ce to biti ok sigurno je ovulacija bila malo kasnije zato je beta niza ali u svakom slucaju javljaj sta ti je rekao doktor i ponovi betu pocetkom sledece sedmice.Zelim ti svu srecuuser posted image

clock-img

27.09.2014, 01:31

clock-img

Sanjalica1980

pencil-img

1502

Ivanice cestitam ti user posted image

Ako si u mogucnosti otidji sutra da izvadis betu pa da se ne stresiras dok ne odes kod lekara. Bice to sve super.
I ja i imam ovulacije kasno. Ne bi to ni znala da nisam radila vto.

Opusti se user posted image

clock-img

27.09.2014, 12:28

clock-img

Ivanicaaa

pencil-img

8

Hvala svima puno, malo sam se smirila i bolje se osecam sto se psihe tice... user posted image Nalaz koji sam ja dobila bprije pet dana (beta nalaz), vrednost se broji od ovulacije, a sa obzirom da je od tada proslo 5 dana, vrednost je morala da poraste bar dva puta, sto bi bilo 3856 (mozda i vise) sto bi znacilo da sam neka 5 sedmica, odnosno 7 od poslednjeg ana m. I to bi prema papiru koji ja imam, bila sasvim ok.vrednost. U ponedeljak imam zakazano kod ginekologa, pa cu znati sve, ali ja mislim da sam jedina osoba koja je probdela noc, razmisljajuci o beti i njenoj vrednosti, i racunajuci kad mi je bila oculacija. Totalno sam opaljena, i verovatno sam sad smorila i vas i sebe sa mojim paranojama, zabrinutosci i racunicom. user posted image Ja se izvinjavam, ali mi lakse bude kad se ovako raspisem, i kazem ono sto me muci... Svim buducim majkama cestitam trudnocu... Hvala vam jos jednom... user posted image

clock-img

27.09.2014, 12:35

clock-img

cetvrtko

pencil-img

395

sto se mene tice nisi smorila nikoga ...... ovdje smo da bi pisali zar ne :D jako mi je drago ,cestitam od srca :* :) i uzivaj kod doce kada vidis pasuljcic ;))))

clock-img

27.09.2014, 12:43

clock-img

Sanjalica1980

pencil-img

1502

Draga Ivana, nisi smorila nikoga.

Tu smo da jedna drugoj dajemo savete i da se podrzavamo.

Znas da ce biti sve ok. Javi nam se cim zavrsis kod ginekologa.

clock-img

27.09.2014, 12:46

clock-img

Ivanicaaa

pencil-img

8

Javljam, naravno... Hvala devojke... :)))))

clock-img

27.09.2014, 12:55

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

IZVORNA PORUKA: Ivanicaaa

Hvala svima puno, malo sam se smirila i bolje se osecam sto se psihe tice... user posted image Nalaz koji sam ja dobila bprije pet dana (beta nalaz), vrednost se broji od ovulacije, a sa obzirom da je od tada proslo 5 dana, vrednost je morala da poraste bar dva puta, sto bi bilo 3856 (mozda i vise) sto bi znacilo da sam neka 5 sedmica, odnosno 7 od poslednjeg ana m. I to bi prema papiru koji ja imam, bila sasvim ok.vrednost. U ponedeljak imam zakazano kod ginekologa, pa cu znati sve, ali ja mislim da sam jedina osoba koja je probdela noc, razmisljajuci o beti i njenoj vrednosti, i racunajuci kad mi je bila oculacija. Totalno sam opaljena, i verovatno sam sad smorila i vas i sebe sa mojim paranojama, zabrinutosci i racunicom. user posted image Ja se izvinjavam, ali mi lakse bude kad se ovako raspisem, i kazem ono sto me muci... Svim buducim majkama cestitam trudnocu... Hvala vam jos jednom... user posted image

Ivanice nisi jedina.

Žene, bez da se ljutite na mene, ja ne kapiram to trčaknje po betu svako malo. Zar vam nije dovoljno da uradite test i vidite 2 crtice? Mislim, ako se to pokaže, šta će vam i beta? Naravno mislim na trudnice koje su prvi put trudne i nemaju neku istoriju BO ili bilo kojih drugih problema. Svakako u Srbiji zakazuju dosta ranije preglede, pa samim tim i potvrđuju trudnoću. Ne znam, ja sam betu radila samo kada nisam bila sigurna da sam trudna (čitaj imam još do mece, a morala sam tipa da snimim zub - pa je beta u tom slučaju najsigurniji pokazatelj). Sve ostalo, kada kasni ohoho i uradiš test i on pokaže dve crtice, čemu dodatno stresiranje i nerviranje oko bete???user posted image

I flunked anger management! }:->

clock-img

27.09.2014, 14:29

clock-img

serpica

pencil-img

8707

IZVORNA PORUKA: Linaaaa

Moja beta je 29dc 43.4 sta mislite??? Ako mi je zadnji ciklus bio 18jula? Iz lab su rekli da je verovatno trudnoca. Inace user posted image nema, grudi me bole i temp je konstantno povisena 37.1 da li sam user posted image

Evo slucaj slican mom samo je kod mene 23dc,i kod linee se troduplala za 3 dana. Valjda ce biti ok.

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."