writing-img

RE: Razgovori mama 05/19 [chat]

clock-img

15.05.2019, 22:24

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Da.daIma novi,jaci brufen sirup..ali ja bi mu na tu kg dala i malko vise..bar 3.5ml..uvek pola ml vise,da deluje kod visokih temp.Nadam se da cete imati mirnu noc.

clock-img

15.05.2019, 22:26

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

19026

IZVORNA PORUKA: kamičak

Mislim da je Ljisa dala brufen od 200 miligrama, pa zato tako racuna

Znam, mene taj brufen tako buni... Meni je receno da taj brufen, kad joj skoci temp na njenu kilazu moze i 7ml jednom dnevno. Ostalih puta 5ml.

clock-img

15.05.2019, 22:46

clock-img

kamičak

pencil-img

1401

Nezgodan virus kad ga drzi visoka temperatura i uz lekove

clock-img

15.05.2019, 23:03

clock-img

Rosita

pencil-img

7285

Ljišo, ne ispratih, šta reče dr? Da što pre prođe! Mališan 💞

Sanjice, sto posto je sve u redu. Takvo dete. Ali uradite eto ako vas kopka. 
Voci, kako tvoj sin? Nadam se da je dobro.
Moj  mališan će sledeće sedmice probati mleko, kako se bliži nije mi svejedno 😬.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

clock-img

15.05.2019, 23:13

clock-img

kamičak

pencil-img

1401

Laku noc mame

clock-img

15.05.2019, 23:15

clock-img

flamingos

pencil-img

25557

Laku noć

clock-img

15.05.2019, 23:35

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Zato sto je bitno dnevna doza da se ne prekoraci. Drzimo se nunamo se igramo. Uzasno ga muci

clock-img

16.05.2019, 00:24

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

27043

Dobro vece.
Ljiso, znaci kod vas temperatura. user posted image

Sofi se prehladila. Ostavicemo je kod kuce, a ja necu da idem do mojih dok mm ne zavrsi u bolnici. Opet se neko prehladio kad neko od nas ide. Ovo je neverovatno. Nema sanse da odlazem put.

Inace svi spavaju, a ja pisem uciteljici pismo. Rekla je da svako napise karakter deteta. Ima žena da se slogne od mog referata. user posted image Jos ne kucam, nego pisem.
Pisem i za lekove koliko cega ide u slucaju da dobije temp.

Ujutru ustajem rano. Bice veselo. Puno toga me ceka. Moram i rucak da im spremim, a i veceru pre nego odem.

< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 16.5.2019 0:25:32 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

16.05.2019, 01:00

clock-img

Milena18

pencil-img

5002

Ćao mame!

Voci, Ljišo, kako su dečica?

Voci, voli te sinak do patke i krave ❤

M ponovo ima bronhitis. Temperaturu nikako da oborimo, spadne na 2-3 sata, pa ponovo skoči. Danas je imala 39.8. Evo sada čekam pola 3, pa da joj dam Nurofen, u međuvremenu smo joj dali Paracetamol, ali ne deluje. Sutra neću raditi jer mm celo prepodne ima časove, a treba i da se inhalira i da popije sirup ako bude imala T. 

Maraj, bravo za b&d. Naši kao da dete pre nje nisu videli. Jeste ružno što to kažem, ali zaista se ne možemo osloniti na njih. Sveki je pričuva na par sati kad zatreba, ali niti može da joj izmeri temperaturu, niti sirup da joj da. Paničari su oboje, pa u ovakvim situacijama ni ne pomišljam da je ostavim sa njima, iako je ona dobro raspoložena čak i sa visokom temperaturom.

< Poruku je uredio Milena18 -- 16.5.2019 1:11:23 >

clock-img

16.05.2019, 08:02

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Dobro jutro. Noc prosla katastrofalno. Ne spada mu temp na normalu ali vec smo davali sa 38 lek. Tako da je dobro da nismo cekali jer se u jednom momentu i pored datog leka popela na 39.

Medjutim evo njega orca po kuci kao da nema temp. Evo igra uz muziku. Ukljucio liniju i djuska. A vreo. D ostala kuci. Kaze boli je grlo. Zakazala sam termin u 17 i 45 danas da ih vodim kod dr. Nema drugog termina. 
Izem ti ja ovo prolece

clock-img

16.05.2019, 08:04

clock-img

flamingos

pencil-img

25557

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

Zato sto je bitno dnevna doza da se ne prekoraci. Drzimo se nunamo se igramo. Uzasno ga muci

Dobro jutro mame.Kako ste proveli noć?Nadam se da je mališan dobro i da nema temperaturu

clock-img

16.05.2019, 08:31

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

U bre ljiso... bar on djuska user posted image
I ja mrzim ovo prolece.nikad ovakvo nije bilo. Uzas jedan. Poslala sam L u vrtic . Da nisam morali bi po potvrdu kod dr. Uzecu ga pre spavanja. Strah me da mu nije hladno tamo. I ovo grejanje...user posted image dogrevam se i na uljani radijator i na klimu. Porazboljevacemo se koliko je hladno u stanu.
Juce bili da uplatimo rezervaciju za more. Ipak idemo. I ako kazem...ja sam pre za menjanje prozora na terasi ...nesto mi se u poslednje vreme ne ide na more. Mada kaze mm da otvaraju neki auto put pa cemo brze stici. Pojima nemam
Nisam u toku

clock-img

16.05.2019, 08:40

clock-img

bebilule

pencil-img

2215

Jutro mame!
Ljisho, bitno da je on raspoložen. Imao je i M neki lud virus prije mjesec-dva, nije spadala nikako 24 sata.
Maraj, idi nego šta, kakvi prozori. Ja jedva čekam more.

M danas ima slikanje u vrtiću, kuka kako ne može u farmerkama. user posted image
Pokušah mu malo frizuru srediti, reko da ne izgleda baš kao Mogli. Nema šanse da se ošiša. Voli kosu i baš mu je frka i kada se neko zeza da će ga ošišati.

O vremenu više i neću, samo da je sunca. Ovdje i hladno baš, valjda planina.

clock-img

16.05.2019, 09:43

clock-img

Filadendronka

pencil-img

5168

Dobro jutro, zelim svoj decici da se sto pre oporave. Maraj, super za more, ipak su putovanja ono sto ostaje u secanju. Prozori ce doci na red drugi put. Ja sam i dalje bolesna, ubi me glava bukvalno i nos curi katastrofa. Deca se drze jos uvek, mozda je ipak alergija kod mene. 

clock-img

16.05.2019, 09:43

clock-img

Ana RR

pencil-img

34396

Dobro jutro!

Ljišo, nadam se da će brzo proći. Mrzim, ali mrzim temperaturu. Marku isto za čas skoči i do 40 a teško spada. Užas.

Kod nas grejanje radi user posted image jbt maj mesec, uključeno grejanje, pokrivamo se jorganima. Ludilo.

Maraj, i nas čeka puno toga u kući (a kuća velika....) ali *ebe mi se, more je obavezno.

Nego ko šta pije, danas mi je divan dan user posted image

< Poruku je uredio Ana RR -- 16.5.2019 9:45:01 >

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

16.05.2019, 09:48

clock-img

bebilule

pencil-img

2215

Pa neka je srećan Ana!
Ja bih kuhano vino ili rakiju, ubi me prehlada. user posted image

Što se kuće tiče, kod mene su urađene bitne stvari, nova fasada i prozori. Ostalo će da sačeka. I baš me briga. Moj i M stan bih trebala skroz renovirati, ali neka još malo.

clock-img

16.05.2019, 09:50

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Anci, srecan ti rodjendan, sve najlepse od srca!!!!user posted image user posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

clock-img

16.05.2019, 09:58

clock-img

Ana RR

pencil-img

34396

Evo malo da se poslužimo

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

16.05.2019, 09:59

clock-img

flamingos

pencil-img

25557

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Dobro jutro!

Ljišo, nadam se da će brzo proći. Mrzim, ali mrzim temperaturu. Marku isto za čas skoči i do 40 a teško spada. Užas.

Kod nas grejanje radi user posted image jbt maj mesec, uključeno grejanje, pokrivamo se jorganima. Ludilo.

Maraj, i nas čeka puno toga u kući (a kuća velika....) ali *ebe mi se, more je obavezno.

Nego ko šta pije, danas mi je divan dan user posted image

Srećan divan dan,da si nam živa i zdrava još sto pet pa opet-od srca ti želim sve najbolje.Živeliiiii!

clock-img

16.05.2019, 10:00

clock-img

Duškić

pencil-img

9633

user posted image Juuuu...divota!
Hvala na svemu...Uzivaj u tvom danu.
user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Duškić -- 16.5.2019 10:01:20 >

clock-img

16.05.2019, 10:05

clock-img

Ana RR

pencil-img

34396

Haha hvala user posted image

Nekada smo moj rođendan slavili napolju uz roštilj a danas ćemo uz radijator user posted image

Dobila sam od mm mobilni telefon i braunov epilator, ne znam šta bih prvo da isprobam user posted image

clock-img

16.05.2019, 10:05

clock-img

Sanidej

pencil-img

1877

Ovu cokoladnu lepotu sa jagodama molim!

clock-img

16.05.2019, 10:08

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Sanjice,ti si gora od mene..sta ce im biti ako jedan dan ne napravis rucak ili veceru. 😂😂 Olaksaj sebi. Ljisho,mozda mu je D prenela..

clock-img

16.05.2019, 10:34

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

27043

Von, sutra nece imatiuser posted image
Barem jedan dan da imaju.
Jedva gledam na oci.
Dobar dan. Legla sam u 2, a ustala u 7. Sad idem u skolu. A jutros sam vec bila. Mm nisu primili. Imate uput, a nemate zakazano. Ne može. Moracemo na vma to snimanje.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

16.05.2019, 10:37

clock-img

flamingos

pencil-img

25557

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Haha hvala user posted image

Nekada smo moj rođendan slavili napolju uz roštilj a danas ćemo uz radijator user posted image

Dobila sam od mm mobilni telefon i braunov epilator, ne znam šta bih prvo da isprobam user posted image

Predivni pokloni,za predivnu ženu,bravooo