Poslednji tekstovi

Verniks: "Ružna" bela sluz od velike je koristi bebi
Možda ćete želeti da, čim vidite ovu sluz na telu vašeg novorođenčeta, uklonite i operete je, ali...
Porođaj

Praznična priča AVA Shopping Parka
Pozivamo sve posetioce da se pridruže i dožive čaroliju praznika, jer u AVA Shopping Parku Nova g...
Promo objava
Novogodišnji i Božićni praznici

! Znam da puno zavisi od hematologa, a isto tako mi se ne dopada sto u poslednje vreme citam da oni skoro nikome ko im dodje sa potvrdjenim trombofilijama, ne daju terapiju. Pa cemu onda analize i cela prica. Ja sam shvatila da se u slucaju trombofilija zeni u postupku VTO obavezno mora dati terapija koja se nastavlja i kasnije u trudnoci, cak se i pre procesa krece sa terapijom. Sad ispade da ginekolozi koji rade VTO daju terapiju za to pre hematologa. Maraj i ti si dobila terapiju i to za jednu mutaciju samo, a mislim da su tako prosle i sve druge zenice sa trombofilijama kod Goce, je tako ? Nije mi jasno kako je onda MIljic tako cenjen u svetu VTO ako se ne obazire na trombofilije, posebno u procesu implantacije. A tvrdnja da trombofilije ne prave problem u procesu implantacije je potpuna glupost. Toliko je studija uradjeno na tu temu i rezultati odavno ukazuju da se embrion ne moze pravilno usaditi i hraniti kod zena sa trombofilijama. Nekako bre imam utisak da su kod nas ti cuveni VTO hematolozi potali nezainteresovani za ovu vrstu problema. Valjda zato sto nas je sve vise sa tom dijagnozom.