IZVORNA PORUKA: pari
Klik
Evo nečeg drugačijeg
Ja verujem da smo mi prelezali ovo jos prosle godine.
1. Virus je krenuo pocetkom 2019 ali je dr koji je pokusao da upozori uhapsen a kasnije i preminuo (bila emisija o tome na Euro news-u).
2. Sredinom prosle godine su kod nas na infektivnom lezali pa dosta njih sa temperaturom a da su sve analize bile manje vise ok. Dvoje koje licni poznajem (stric i komsija) oboje oko 70 god su pusteni, danas zdravi i ne znaju sta je tada bilo.
3.temperatura sa kojom su se deca patila ove godine. Moja I je tada pila sirup.
4. Zene u klimaksu (6 poznajem licno da ih ne nabrajam sada medju njima moja mama i strina ) su februara-marta bile strasnooo bolesne. Kasalj, kijanje, T.
Ne verujem u nikakve zavere ali sve ovo ima smisla.
I iskreno ja se bojim za moju porodicu . Toliko kontakta imamo za ljudima iz drugih zemalja od kojih su 2 putovali 3x u Kinu tokom 2019-te. Odavno smo u izolaciji, ja se kljukam vitaminima zbog problema sa plucem i srcem i nadam se da ce sve ispasti dobro.
Covek koji je danas umro je kolega unuka moje komsinice koji dolazi u kucu pored nas i deca i psi nam se igraju.
Vesti vise necu gledati jer ocekuju skok u narednih 2 nedelje u mom okrugu (mpzda povremeno strane) , pokusacu da izbegavam ovu temu pa kako bude.