Posto sam zavrsila sa kupovinom beni opreme,namestaja,kozmetike,stvarcica...danas sam bila u apoteci da tamo pokupujem svasta nesto,za kucu,porodiliste i neznam da li ce mi sve to trebati ali neka se nadje a mislim i da je povoljno.
Marisol kapi za nos 72 din
vigantol kapi 180 din
hidrociklin mast za pupak 70 din
embecin sprej za tretiranje rane od epiziotomije ali i za pupak 350 din.mada ovo ide i na recept pa se samo plati 80 din neko ucesce.
gaze velike,srednje,male,kockaste za pupak 25 din
hansaplast razni oblici i velicine mesano 130 din
zavoj 20 din
rivanol,to kazu da je dobro staviti na ulozak i time tretirati epiziotomiju...500ml 100 din
flaster lepljiva traka 47 din
mrezasti niva ulosci 80 din pakovanje od 10 kom,ja sam kupila 5 pakovanja
boni higijenski ulosci sa debelom vatom oblozeni pamukom 1 pakovanje 70 din
kupila sam i pamucne naturella nocne,one sa valda 6 suza 100 din
alkohol mali 70 din
hidrogen 70 din
dezderman za dezinfekciju ruku i kucnih povrsina 300ml 102 din
vlazne maramice 72 kom.200 din ja sam kupila 3 paketa
silikonske bradavice 2 kom ima u kutijici 240 din
mrezaste gace komad je 90 din
obicna vata 47 din
plantreks caj protiv grceva kod bebe jedna kesica 18 din.ja sam kupila 5 kesica
neznam kako se to zove...oni okrugli ulosci koji se stavljaju u grudnjak da upijaju mleko koje istice...30 ima u paketu 470 din
e...i svratila sam u plasticarsku radnju,i kupila
bebi korito 400 din
lavor 85 din
bokal za oblivanje kosice 30 din
kutiju za sapun 15 din
i dve nose,mada ce proci dosta vremena dok sedne na njih
obicna nosa 80 din
nosa u obliku stolice 280 din...
KOLIKO KOD VAS KOSTA LANOLIM ILI MULTIMAM,ja pitala i kosta 1000-1200 din.Meni je to nekako puno,jel to kod nas skupo ili se svuda tako krecu cene...
Interesuje me jos STA JE TO MUSEMA KOJA SE STAVLJA NA DUSEK,nesto nepromocivo ako bebi probije pelenica da se ne probije na dusek,sta je to,kako to cudo izgleda.
I pricala sam sa drugaricom koja se porodila u prosli utorak,davala mi je spisak stvari za porodiliste,i kaze mi da sad traze neke podmetace za porodilje koje krvare...sta je to,kako to izgleda jer nemam pojma sta da trazim i kako da objasnim sta mi treba.