PRETRAGA
Pronađi tekstove, video sadržaje, forum...
NAPREDNA
Gde da tražim
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravio/la si lozinku?
Učlani se
Ili
Izaberi nadimak:
E-mail:
Upiši lozinku
Ponovi lozinku
Klikom na Prijavi se, slažete se i potvrđujete da ste pročitali Uslove korišćenja, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
Gledam tv
Pijem kafu.
U kihinji sam,sa kafom.
Cackam tel
Preribala kupatilo i vc upravo,subotnja jutarnja aktivnost _____________________________branki JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !
Jedem krofne i pričam sa jetrvom❤
Umorna sam. Legli malo da odmorimo.
Sedim u parkicu i kuliram
Sedoh da vidim šta ste pisale i da se izduvam-od garaže,prizemlje,pa do četvrtog sprata pešaka.
Mi okupani sedimo i gledamo tv
jedemo sladoled da se rashladimo malo _____________________________*****Svako dete je neprocenjivo vredno***** *****Svako je Božije stvorenje*****
Gradim zoo vrt sa sinom
Uzivam u kafu...mm je gejmer igra igricu na tel...Ogi gleda crtani 😊 _____________________________*****Svako dete je neprocenjivo vredno***** *****Svako je Božije stvorenje*****
Čačkam telefon.
Legla u krevet.stavila i decu.čačkam tel . _____________________________branki JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !
Cekam tu prokletu pilad.... 😡
Napokon sela i gledam Okija i Neleta
Narucili picu.... _____________________________*****Svako dete je neprocenjivo vredno***** *****Svako je Božije stvorenje*****
Gledam kviz"Ja volim Srbiju".
Gledam kviz"Potera".
Gledam 4 i p muškarca, pijem liker od kajsije i spremam se za kupatilo, pa da pravim neku mega važnu ponudu, uh .. _____________________________310 poljubaca vrelih prosuću po licu tvom 310 poljubaca nježnih ... Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije. Šekspir
Sedoh,da malo kuckam i gledam serije.
Malo pakujem ves,malo pisem 😉
Pijem drugu kafu,izvolite.
19. OKTOBAR, MTS DVORANA, 12h
Promo objava
Bioskop
Praksa pomeranja sata nije novijeg datuma, potiče još iz Prvog svetskog rata.
Vesti
U Srbiji 2025. godine vidimo zanimljiv preokret kada je reč o imenima koja roditelji biraju za sv...
Sve o bebama
Za domaćinstvo sa dvoje odraslih i dvoje dece mlađe od 14 godina, prag rizika od siromaštva prošl...