Poslednji tekstovi

Vaspitač pedofil iz Odžaka osuđen na VIŠE OD 18 GODINA
Podsetimo, I. O. (28) uhapšen je u maju 2023. godine zbog sumnje da je počinio šest krivičnih del...
Vesti

Primitivni refleksi: Skriveni uzrok poteškoća u govoru
Da li se Vaše dete bori sa da održi fokus na zadacima, da sedi bez vrpoljenja ili sa savladavanje...
Promo objava
Odgoj i razvoj

I nikako da se vidim sa nekim,stalno nesto iskrsne,i to se onda odlozi i bzvz...ali nadam se da ce se uskoro naci slobodno vreme i konacno zakazivanje sigurnog vidjenja.
), macaki, ana, jovanica, boka, zzzoka, jance, gg, lajla (i nju bi trebalo uskoro da upoznam), sanjicu, mariju, nadam se da nisam nikoga zaboravila, ali mislim da kada bi se srela sa ovim devojkama pricale bi kao da se znamo 100 godina... (inace mi nije problem da pricam
).
Imam ja blisku rodbinu u Kostajnici, tako da ćemo se "jednom" valjda naći na kafici u BL, ja odavno želim da je posetim
sve koje smo bile tu, BubaBubica, Sonyasha, Animsaj...ma znate koliko vas ima, toliko da se ne mogu ni setiti svih...Veselica, Mala Elena, Sanjica26, Sanjalicaa...
i ja tebe...Suzi kju, Sanjalicu, Sanjicu 26, Buba bubicu, mama kravu , nikiteki, Jess, itd....