Poslednji tekstovi

Ranac deteta od 20 kg ne sme biti teži od 3 kg
Gradski zavod za javno zdravlja Beograda ukazao je da su deca u školskom uzrastu svakodnevno izlo...
Zdravlje i bezbednost

SAČUVAJTE SAMO NAJBOLJE USPOMENE LETA NA SVOJOJ KOŽI
Leto bi trebalo da pamtimo po putovanjima i bezbrižnim danima, ne po tamnim flekama na koži. Novi...
Promo objava
Nega kože

I nikako da se vidim sa nekim,stalno nesto iskrsne,i to se onda odlozi i bzvz...ali nadam se da ce se uskoro naci slobodno vreme i konacno zakazivanje sigurnog vidjenja.
), macaki, ana, jovanica, boka, zzzoka, jance, gg, lajla (i nju bi trebalo uskoro da upoznam), sanjicu, mariju, nadam se da nisam nikoga zaboravila, ali mislim da kada bi se srela sa ovim devojkama pricale bi kao da se znamo 100 godina... (inace mi nije problem da pricam
).
Imam ja blisku rodbinu u Kostajnici, tako da ćemo se "jednom" valjda naći na kafici u BL, ja odavno želim da je posetim
sve koje smo bile tu, BubaBubica, Sonyasha, Animsaj...ma znate koliko vas ima, toliko da se ne mogu ni setiti svih...Veselica, Mala Elena, Sanjica26, Sanjalicaa...
i ja tebe...Suzi kju, Sanjalicu, Sanjicu 26, Buba bubicu, mama kravu , nikiteki, Jess, itd....