IZVORNA PORUKA: gagana83
Ja sinoć imala neku blago povišenu temperaturu - 37.3 i bolove u mišićima. Par dana unazad sam bila malo zapušena i grlo me grebuckalo, ali ništa posebno. Ja inače svaku zimu tako.
Od jutros nema t, ok sam, osim što me zaboli glava kada se nakašljem i kako bih objasnila, kao da mi glava leluja 😁 Sklonila sam se u sobu i ne izlazim, ali se ne osećam loše, ne znam ima li potrebe da idem u covid ambulantu uopšte.
Gaga a, isto sam i ja ovako pisala. Tj došla sam ovde kako bi dobila potvrdu da nisam poz.
I onda su mi žene pisale svoja iskustva, i zaista, simptomi idu iz jedne do druge krajnosti, kao i da se sve promenilo. Ja sam recimo bila ubeđena da sam negativna. Ovako je tekao razgovor između onog što čita rezultate i mene:
Proziva on
-M. M.
-Ja
- Šta misliš? Jel si pozitivna? ( dok mi uzimao bris salili smo se malo i smejali)
-Naravno da sam negativna, ne znam ni zašto sam došla da čekam u ovoj guzvi.
- E cvrc, prevarila si se. Pozitivna si.
I svi počeli da se smeju, pa i ja. Mislim i takva je situacija, satima čekaš tamo, pa ti jedino ostaje da se šalis malo da se ne stresiras pored čekanja. I lakše je kada pričaš sa ljudima nego da čekaš sam sa sobom.