writing-img

RE: Korona virus 3.deo

clock-img

11.08.2021, 12:48

clock-img

dddaca

pencil-img

9223

Maraj, nadam se da ce rezultat biti negativan

clock-img

11.08.2021, 14:34

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR

Maraj, nadam se da nije korona. Kad su rezultati?

Sanjice brzi test namje bio gotov za sat vremena.
Al cekamo pcr , once kazu biti ili sutra ili prekosutra. Poslace nam rezultat sms-om
Nema sada puno ljudi u covid ambulanti. Al nema ni lekara. Samo jedna dr radi. Jako sporo sve ide u odnosu na zimus, kako je bilo

clock-img

11.08.2021, 16:47

clock-img

dddaca

pencil-img

9223

Maraj, da li je tm bio pozitivan zimus? Ne mogu da se setim da li si pisala vec o tome,

clock-img

11.08.2021, 16:58

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

27035

Koliko se secam i Maraj i muž su pozitivni zimus bili. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

11.08.2021, 16:58

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

27035

I plus su vakcine primili. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

clock-img

11.08.2021, 17:37

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Da,da. Oboje smo vakcinisani. Ja sinofarmom, mm pfizerom. I obije smo vec imali covid. On u novembru, ja u februaru.
Ja sada imam glavobolje. Kao da ce mi glava puci. A T nemam preko 37.5. Zadnji put sam dijareju imala jutros. Al sam popila i pro life, i smektu kasnije. . Al i dalje imam bolove u stomaku

clock-img

11.08.2021, 17:59

clock-img

dddaca

pencil-img

9223

Uh Maraj, bas bi bilo cudno u tom slucaju da je covid. 

clock-img

11.08.2021, 18:36

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Daco, bili smo u kontaktu sa osobom koja je imala covid. Jedan od njegovih simptoma je bila dijareja. Zato smo i isli da se testiramo. Al opet kazem, mozda je i stomacni. Ko ce ga znati. Sad sta god da je,prvo se iskljucuje korona... mada ja sam prva dva dana bila ubedjena da je koronq...sad vec i ne znam,mozda je i stomacni. Mada buni me sto me glava toliko boli...nadam se da ce sutra biti pcr rezultat

clock-img

11.08.2021, 21:01

clock-img

flamingos

pencil-img

25539

Uf Maraj.Pročitah.Nadam se da nije kovid.Držim fige.Javi kad budu gotovi rezultati.Hajd budite dobro.❤

clock-img

11.08.2021, 21:36

clock-img

mati

pencil-img

6676

Joj Maraj jel moguće? Zajedno smo "bolovale" u februaru... Iskreno se nadam da nije, koleginice iz raznih gradova mi se žale na taj stomacni virus... I nas je počelo da hvata, ali nekako prestaje.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

clock-img

12.08.2021, 10:13

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

27035

Maraj, ima li novosti? 

clock-img

12.08.2021, 13:12

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Nista jos sanjice. Hvala sto pitas.
Nadam se da ce stici danas rezultat. Od jutros me bar glava ne boli. Al zato stomak..... creva me bole. Ne znam koliko sam puta od jutros bila u wc -u
Pijem i smektu, a i ampulu pro life sam popila...

clock-img

12.08.2021, 13:23

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

27035

Moguce da si pokupila stomacni. A deca? 

clock-img

12.08.2021, 13:29

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Deca su hvala Bogu dobro. Samo smo mm i ja sa simptomima

clock-img

12.08.2021, 16:40

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Stigli nam rezultati pcr-a. Negativni smo i mm i ja. Sto je super.
Definitivno smo onda pokupili stomacni. Al u zivotu ovakav stomacni nisam imala. T od ponedeljka. Od utorka krece dijareja.... valjda ce uskoro da stane.

clock-img

12.08.2021, 16:56

clock-img

Milena18

pencil-img

5002

Super što ste negativni, Maraj! A da nije neko trovanje hranom možda? 

clock-img

12.08.2021, 16:57

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Dpbro je maraj da nije opet korona..bas si me zabrinula..

Mozda je trovanje hranom,mozda pokvarena jaja..lupam..ne znam kako se to i proverava..

clock-img

12.08.2021, 17:00

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Ja sam se jednom u zivotu trovala hranom. U kineskom restoranu u kom smo 100 puta do tada jeli, pojela pohovani sladoled, koji je bio pokvaren. Sumnjiv mi je ukus bio, al ja pojela malo manje od pola. Cim smo dosli kuci vrtiglavica, nesvestica, povracanje i dijareja. I to je trajalo 1 dan. Tako da ne znam... ovaj put imam i T i dijareju i bolove u stomaku.

clock-img

12.08.2021, 17:07

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

27035

Dobro sto nije korona. Vlada neki stomacni virus. I dobro je što su deca zdrava. 

clock-img

12.08.2021, 23:15

clock-img

dddaca

pencil-img

9223

Dobro je da nije korona Maraj.

clock-img

14.09.2021, 18:30

clock-img

dunja RR

pencil-img

30496

Kod nas u odeljenju od juče jedan zaraženi učenik, nadamo se da ih neće biti više, i da ne prelaze na online.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

14.09.2021, 21:36

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

19013

Ivina drugarica iz klupe pozitivna od prosle nedelje, niko vise. Idu normalno, Ivka je dobro 👌 

clock-img

14.09.2021, 22:29

clock-img

Didy

pencil-img

7282

Kod Stefana u odeljenju 5 pozitivnih, on je taj 5. Juče se testirao, danas dobio rezultat. Od simptoma je imao samo grlobolju, što inače ima baš često i T 37,2 jedno veče. Nema šanse da bih skontala da je korona i da bih ga uopšte testirala da se nije situacija u odeljenju uzburkala. Prešli su na onlajn celo odeljenje u petak.

Mi ostali ukućani bez ikakvih simptoma. Sofija je poludela što opet mora u izolaciju, mm i ja ne idemo jer smo vakcinisani oboje. Ja masku ne skidam kako izađem na kapiju, nije mi baš svejedno. Da se više i ove korona bede rešimo, dosadilo i Bogu i narodu. 

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

14.09.2021, 22:58

clock-img

Ana RR

pencil-img

34385

Didy, znači deca nisu bila pozotivna onda kada ste ti i muž imali? Bzvz, baš se zahuktava..

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

14.09.2021, 23:21

clock-img

Didy

pencil-img

7282

Anči, izgleda da je tad samo mm imao. Ja sam posle mesec dana vadila antitela i bila su 0, što znači da se ni ja nisam bila zarazila od njega, a spavali smo u istom krevetu sve vreme, svaki obrok jeli svi 4 zajedno, mm se uopšte nije bio izolovao. Deca su isto bila bez simptoma tada, njima nisam vadila antitela.

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...