Poslednji tekstovi

Premijere filma "HAJDUK U BEOGRADU"
PREDSTOJEĆI BIOSKOPSKI HIT \"HAJDUK U BEOGRADU\" NAKON PRESTONICE PREMIJERNO I U NOVOM SADU 12. ...
Promo objava
Bioskop

Bukvar za roditelje: Plazma i Novak Đoković Fondacija
Jedini Bukvar iz kog uče roditelji.
Promo objava
Promo kutak

Pre neki dan je padala kiša, naravno-svaka bara je bila naša. Odlučim da je vreme za gumene čizmice, i odem u Ciciban i kupim mu čizmice veličine 21. Došli smo kući, i posle nekog vremena je on opet izuo kućne cipelice...ne znam kako mi je palo na pamet i ja pogledam broj kućnih cipelica (koje su takođe Ciciban), i vidim da su 20. I onda shvatim da ga verovatno žuljaju. Malo premotam film i zaključim da kada idemo napolje, on nije preterano zainteresovan da šeta, više bi da ga nosim ili da sedi u kolicima (što ne liči na njega). Proverim veličinu i tih cipelica-20. KOLIKO SAM BILA BESNA NA SEBE! Njemu su jadnom male cipele i žuljaju ga. Juče sam otišla u Ciciban i prvo smo izabrali kućne cipelice, obula sam mu, on mi je skočio iz krila, prošetao po radnji, stao pred ogledalo i rekao "hiiiiiiii" uz osmeh! Odmah sam mu izabrala i cipelice za napolje. Izkezila sam se brdo para, ali je mi je dete prohodalo. Mnogo je bio srećan. BAŠ SAM GROZNA ŠTO TO NISAM SHVATILA RANIJE!
Mislim da ne raste po tuđem kalupu, nego je cipelica možda krivo ugažena od strane prethodnog korisnika, pa može i sledećem detetu da se iskrivi nogica.