PRETRAGA
Pronađi tekstove, video sadržaje, forum...
NAPREDNA
Gde da tražim
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravio/la si lozinku?
Učlani se
Ili
Izaberi nadimak:
E-mail:
Upiši lozinku
Ponovi lozinku
Klikom na Prijavi se, slažete se i potvrđujete da ste pročitali Uslove korišćenja, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
Draga Lu malko sam uranila,ali ne znam hoce li mi sutra raditi komp < Poruku je uredio dijana1 RR -- 16.12.2013 12:13:49 >
evo i ja kontam da sačekam još 7 min..... ali evooooo .... Srećan rođus draga! Želi ti puno zdravlja, ljubavi i para !
Srecan rodjendan lu, sve najbolje
Simke,preduhitrila si me!!! Lu srecan rodjendan!!! _____________________________ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!
Srecan rodjendan, Lu!!!
E pa srecan rodjendan draga... sve najbolje
Srecan rodjendan.
Sretan rođendan draga Lu! Poslala bih po poštaru, ali ko zna kada bi došlo.. Ovako je brže _____________________________ŽENA JE STENA!
Lu
Srećan rođus draga < Poruku je uredio Ellenica -- 16.12.2009 7:35:27 > _____________________________Veliki sam mamin dečak
Srecan rodjendan draga Lu _____________________________Zgodna nisam, ali nezgodna jesam ...and all I can do is try
SREĆAN ROĐENDAN DRAGA MOJA STRELČICE Cmokić za tebe _____________________________The price of discipline is always less than the pain of regret Robin Sharma
[Sadržaj poruke je obrisan]
Lu dragaaaaaa
Nek ti je sretan!
Srecan rodjendan Lu, sve najlepse zelim !!!
Lu, srećan rođendan!!! _____________________________Do not speak - unless it improves on silence.
Lu, srecan rodjendan! _____________________________Proverite da li ste zaista dobar čovek. Pomozite onima koji vam ne mogu uzvratiti. Dušan Radović
Srecan rodjendan _____________________________Niko nije rekao da je lako biti roditelj, sad znam i zasto
Srecan rodjenadan i sve najboolje
I ja se pridruzujem cestitkama!
Lu,srecan ti rodjendan....
SREĆAN ROĐENDAN
Okretanje, puzanje na sve četiri, stajanje, hodanje, mentalni i socijalni razvoj, učenje hranjenj...
Zdravlje i bezbednost
Kada su se prerano rodile bliznakinje, teške nešto više od kilograma, majka ih je napustila. Proč...
Usvajanje deteta
Petogodišnji dečak prevezen je u bolnicu na Halikidikiju pošto ga je u mestu Neos Marmaras ujeo v...
Vesti
Roditeljski stil varira od osobe do osobe, ali neki su poznati po svom strogom pristupu vaspitanju.
Odgoj i razvoj