Poslednji tekstovi

Vlada Srbije proglasila Dan žalosti 1. novembra
Vlada Republike Srbije donela je Odluku kojom se 1. novembar 2025. proglašava Dan žalosti povodom...

Vesti

Forum srednjih stručnih škola traži zabranu telefona
Forum srednjih stručnih škola uputio je apel Ministarstvu prosvete, školama i roditeljima da se z...

Škola

a recimo sam stavljala sve sastojke kako pise u tom prirucniku koji smo dobili sa pekacem. Drugarica me zezala kad sam prvi put ispekla hleb da mogu covek s njim ubiti ili mogu da ga ofarbam i okacim na zid kao ukras
  a recimo sam stavljala sve sastojke kako pise u tom prirucniku koji smo dobili sa pekacem. Drugarica me zezala kad sam prvi put ispekla hleb da mogu covek s njim ubiti ili mogu da ga ofarbam i okacim na zid kao ukras . Jel vredi da popravljam to ili da uzmem drugi. Ide zima a mi zimi uvek pravimo hleb svakog dana
  . Jel vredi da popravljam to ili da uzmem drugi. Ide zima a mi zimi uvek pravimo hleb svakog dana 

a ima i program koji služi samo da se testo zamesi,taj program često koristi moja komšinica koja ima istu pekaru....ona tako tj.pekara zamesi testo za krofne i dva puta nadolaze u pekari,ona onda samo izvadi nadošlo testo izvadi modlom krofne i stavi u šporet da se peku
   a ima i program koji služi samo da se testo zamesi,taj program često koristi moja komšinica koja ima istu pekaru....ona tako tj.pekara zamesi testo za krofne i dva puta nadolaze u pekari,ona onda samo izvadi nadošlo testo izvadi modlom krofne i stavi u šporet da se peku vec smo ga skoro smazali..
    vec smo ga skoro smazali..  
   Posebno mi je lep onaj sladak hleb.
   Posebno mi je lep onaj sladak hleb. 
											 I sad sam kao luda bez nje, baš sam se navikla.
  I sad sam kao luda bez nje, baš sam se navikla.